psychopata.z.borderline [...] 13.06.05, 23:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: Michael Jackson niewinny 13.06.05, 23:35 ja sie ciesze! moze jakas imprezka z racji tego,hm?? Odpowiedz Link Zgłoś
abc_like_123 Re: Michael Jackson niewinny 13.06.05, 23:37 rozgwiazda1 napisała: > ja sie ciesze! > moze jakas imprezka z racji tego,hm?? NO PEWNIE !!!!!!! Winko ? Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: Michael Jackson niewinny 13.06.05, 23:39 winko,piwko karmi kawowe, ciasteczka....muzyka-oczywiscie Michael;) Odpowiedz Link Zgłoś
abc_like_123 Re: Michael Jackson niewinny 13.06.05, 23:42 rozgwiazda1 napisała: > winko,piwko karmi kawowe, ciasteczka....muzyka-oczywiscie Michael;) of course ;-)))))))))))))))))) You are not alone czy Will you be there a może Give in to me ? Odpowiedz Link Zgłoś
abc_like_123 Re: magiel jest tutaj... 14.06.05, 00:05 W sprawie MJ'a dowodów rzeczowych molestowania NIE BYŁO !!!!! To podstawowa różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: magiel jest tutaj... 14.06.05, 00:11 "Dowód rzeczowy molestowania"? to chyba ciąża, nie? ale w przypadku nastolatka to nie wchodzi w rachubę ;P A w SB-ckich teczkach sa takie same 'dowody'. Odpowiedz Link Zgłoś
abc_like_123 Re: magiel jest tutaj... 14.06.05, 00:35 Jedynymi 'dowodami' w sprawie były zeznania chłopaka, który w sądzie podczas przesłuchania był niezwykle agresywny. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: magiel jest tutaj... 14.06.05, 00:50 Więc orzekli niewinność, to w czym rzecz? jak było naprawdę to tylko ten chłopiec i Michael wiedzą. Z teczkami sprawa jest bardziej skomplikowana. Ale USA to nie Polska... Odpowiedz Link Zgłoś
abc_like_123 Re: magiel jest tutaj... 14.06.05, 00:56 Jotemiks ! choć prawdopodobnie różnimy się co do meritum sprawy i tak Cię lubię dobranoc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: magiel jest tutaj... 14.06.05, 01:04 Tak czułam, że nie za bardzo rozumiesz o co mi chodzi ;) dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
abc_like_123 Re: magiel jest tutaj... 14.06.05, 01:13 Ze snu potrafisz człowieka zerwać Jmx ;-) rozumiemy się doskonale Ty nie wierzysz a ja wręcz przeciwnie dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: magiel jest tutaj... 14.06.05, 01:26 Prawidłowa odpowiedź brzmi: nie wiem (to dotyczy zarówno Michalea jak i teczek ;). W zaistniałych okolicznościach nie można było ogłosić (moim zdaniem) innego wyroku jak uniewinniający. I to mnie satysfakcjonuje. Natomiast rzeczywistej prawdy nie dowiemy się nigdy; ani MJ nie powie "tak, wykorzystywałem", ani nastolatek "kłamałem, bo chciałem wyciągnąć kasę od gwiazdora". Dobranoc ponownie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cielee Re: Michael Jackson niewinny 14.06.05, 21:39 a maly Mike to myslicie ze mial latwo? Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Michael Jackson niewinny 14.06.05, 21:40 mały majk miał przerąbane od poczęcia i nie miał takiego zajebistego foruma do odreagowywania Odpowiedz Link Zgłoś