eary 08.07.05, 14:30 No może ktoś wie gdzie nabyć opaski?? Wszędzie już pytałam nigdzie nie wiedza wiec jesteście moją ostatnią deską ratunku... ps tylko nie na Allegro! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eary Re: livestrong 08.07.05, 14:42 opaski :) opaski! taki na reke.. manifest wspierania walki z nowotworem, rasizmem, biedą (w zalezności od koloru) wśród sportowcow Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: livestrong 08.07.05, 14:49 a co myślisz o przyklejaniu plasterków w eksponowanych miejscach? Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: livestrong 08.07.05, 14:56 nie lubie. bo to moja sprawa a nie reszty I nie uzywam bo to tandetne i nie wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: livestrong 08.07.05, 16:23 aha do 10 $/10 szt trzeba chyba doliczyć koszty przesyłki. w necie gadaja ze najtaniej ok 5 $ za tych 10 szt Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: livestrong 08.07.05, 16:38 eary napisał(a): > opaski :) opaski! > taki na reke.. manifest wspierania walki z nowotworem, rasizmem, biedą (w > zalezności od koloru) wśród sportowcow Jestem za, tylko po co się opaskować? A jakie sporty uprawiasz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: livestrong 08.07.05, 23:20 O! Właśnie! Miałem o to zapytać, tylko był za duży hałas. To chyba takie skrzydełko na górze, na sznurkach. A jak sie napędza to śmiegiełko z tyłku? Odpowiedz Link Zgłoś