Gość: TdF IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:02 kto ma w chelmnie opaske livestrong???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: livestrong IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:10 widzialam pare osob ale bardzo malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opaski Re: livestrong IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:26 Bo ciezko o nie. Na allegro mozna kupuic albo w wiekszych miastach. W Chelmnie nie ma ich wogole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my mamy!! Re: livestrong IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.09.05, 21:04 Marcin S. (piątek) Rafał S. (sobota) Mateusz A. (antek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: livestrong IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:09 ja tez mam ale ejstem ze swiecia i przywiozlam sobie z niemiec ludzie na calym swiecie je nosza a w polsce nigdzie ich nie mozna dostac-BAMBERSTWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haryb Re: livestrong IP: 217.97.134.* 05.09.05, 12:56 www.allegro.pl/search.php?string=livestrong Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: livestrong IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 08:28 ja mam trzy takie opaski różową, białą i biało-czarną, kupiłam je w niemczech bo w takim mieście jak chełmno nie można ich dostać , ale bardzo mi sie podobe akcja z tymi opaskami :) Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_123 Re: livestrong 06.09.05, 20:34 masz te kolory co mowilas z napisaem livestrong?? jezeli tak to bede musiala Cie zawiesc... ew. masz opaski z innymi napisami np bialo-czarna: stand up speak up=> przeciwko rasizmowi, cala biala z napisame one chyba przeciwko biedzie, a rozowa jest na walke z rakiem piersi... livestrong sa tylko zolte! i wkurza mnie gazeta GLAMOUR ktora z tego typu akcji robi jakas glupia mode i wydaje podroby opasek!! szkoda slow... a osoby ktora takie cos nosza powinny sie zastanowic nad soba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoś Re: livestrong IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.09.05, 10:11 hallo ale stand up speak up to nie są podróby!!!!! halllloo rózowe tez nie bo to tez jest ze swiatowej akcji przeciw rakowi piersi!!!! aha takie opaseczki juz teraz w kioskach za zet piecdziesiąt mozna dostac ja mam swoja z angli gdzie ten pomysł sie narodził :P:P:P a nie ze sportowego za pięc zeta!!!! ale zwała ludzie sie szpanują podróbami buahahaha a mój kumpel widział nawet swiecącą w ciemnosci to raz a dwa glamour robi gó..ane ale tez wspomaga te miedzy narodowe akcje!!!!! aha na allegro są w 96% podróby ze szkoda gadac niby to samo ale o wiele inne opakowanie!!!!!!!!P.S. livestrong juz wychodzi z mody ale ja nie przestane nosic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: livestrong IP: *.dyn.optonline.net 26.09.05, 20:26 mam zielona i blekitna.kto wie jakie to?cena w polsce za livestrong strasznie wysoka.z drugiej strony szkoda,ze w chelmnie ich nie ma.w usa szal na opaski juz mija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spostrzegawcza Re: livestrong IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:43 Widziałam takie opaski w Chełmnie ;/ ;/ ;/ Cena 1,80...Booze co to Chełmno z siebie robi ;/ ;/ Az żal było patrzeć na te opaski...Kiosk ruchu...Tam koło drogerii...TOTO LOTEK tam mają Odpowiedz Link Zgłoś