Dodaj do ulubionych

livestrong

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:02
kto ma w chelmnie opaske livestrong????
Obserwuj wątek
    • agusia_123 Re: livestrong 16.07.05, 14:04
      ja mam:)) <jupi> :))
    • Gość: ja Re: livestrong IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:10
      widzialam pare osob ale bardzo malo
      • Gość: Opaski Re: livestrong IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:26
        Bo ciezko o nie. Na allegro mozna kupuic albo w wiekszych miastach. W Chelmnie
        nie ma ich wogole.
        • Gość: my mamy!! Re: livestrong IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.09.05, 21:04
          Marcin S. (piątek) Rafał S. (sobota) Mateusz A. (antek)
          • Gość: Madzia Re: livestrong IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:09
            ja tez mam ale ejstem ze swiecia i przywiozlam sobie z niemiec ludzie na calym
            swiecie je nosza a w polsce nigdzie ich nie mozna dostac-BAMBERSTWO
            • Gość: haryb Re: livestrong IP: 217.97.134.* 05.09.05, 12:56
              www.allegro.pl/search.php?string=livestrong
              • Gość: kamila Re: livestrong IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 08:28
                ja mam trzy takie opaski różową, białą i biało-czarną, kupiłam je w niemczech
                bo w takim mieście jak chełmno nie można ich dostać , ale bardzo mi sie podobe
                akcja z tymi opaskami :)
                • agusia_123 Re: livestrong 06.09.05, 20:34
                  masz te kolory co mowilas z napisaem livestrong?? jezeli tak to bede musiala
                  Cie zawiesc... ew. masz opaski z innymi napisami np bialo-czarna: stand up
                  speak up=> przeciwko rasizmowi, cala biala z napisame one chyba przeciwko
                  biedzie, a rozowa jest na walke z rakiem piersi... livestrong sa tylko zolte! i
                  wkurza mnie gazeta GLAMOUR ktora z tego typu akcji robi jakas glupia mode i
                  wydaje podroby opasek!! szkoda slow... a osoby ktora takie cos nosza powinny
                  sie zastanowic nad soba...
                  • Gość: antoś Re: livestrong IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.09.05, 10:11
                    hallo ale stand up speak up to nie są podróby!!!!! halllloo rózowe tez nie bo
                    to tez jest ze swiatowej akcji przeciw rakowi piersi!!!!
                    aha takie opaseczki juz teraz w kioskach za zet piecdziesiąt mozna dostac ja
                    mam swoja z angli gdzie ten pomysł sie narodził :P:P:P a nie ze sportowego
                    za pięc zeta!!!! ale zwała ludzie sie szpanują podróbami buahahaha a mój
                    kumpel widział nawet swiecącą w ciemnosci to raz a dwa glamour robi gó..ane
                    ale tez wspomaga te miedzy narodowe akcje!!!!! aha na allegro są w 96% podróby
                    ze szkoda gadac niby to samo ale o wiele inne opakowanie!!!!!!!!P.S.
                    livestrong juz wychodzi z mody ale ja nie przestane nosic
                    • Gość: art Re: livestrong IP: *.dyn.optonline.net 26.09.05, 20:26
                      mam zielona i blekitna.kto wie jakie to?cena w polsce za livestrong strasznie
                      wysoka.z drugiej strony szkoda,ze w chelmnie ich nie ma.w usa szal na opaski
                      juz mija
                      • Gość: Spostrzegawcza Re: livestrong IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:43
                        Widziałam takie opaski w Chełmnie ;/ ;/ ;/ Cena 1,80...Booze co to Chełmno z
                        siebie robi ;/ ;/ Az żal było patrzeć na te opaski...Kiosk ruchu...Tam koło
                        drogerii...TOTO LOTEK tam mają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka