Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BRANSOLETKI LIVESTRONG

IP: *.chello.pl 29.08.05, 13:24
    Gdzie w Wawie moge kupic taka bransoletke wymyslona przez Armstronga?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mena Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:26
        jest w Glamour :| jako dodatek gratis...
        • Gość: magdzia Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG IP: *.rzeszow.mm.pl 29.08.05, 13:56
          ta w glamour nie ejst oryginalna.oryginalna zolta ma napis "live strong",a nie
          jakies "live long" czy cos w tym stylu.oryginalne mozna kupic na allegro
          (przesylka ze stanow).ja swoja kupilam w hiszpanii:)
          • myszka_333 Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 29.08.05, 13:59
            Ale czy te na Allego mają cokolwiek wspólnego z Lance Armstrong Foundation?
            • Gość: betti Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:01
              www.opaska.pl
            • Gość: magdzia Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG IP: *.rzeszow.mm.pl 29.08.05, 14:01
              nie wiem ,bo nie widzialam ich na wlasne oczy.sa sprzedawane na allegro bo w
              stanach kosztuja dolara,a w polsce nie ma ich (chyba) gdzie kupic,wiec jesli
              cos jest ciezkie do zdobycia to automatycznie najbardziej pozadane......
              • papryczka_ag Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 29.08.05, 14:24
                A może po prostu na konto wpłacic coś? Czy koniecznie pół miasta ma to widzieć?
                Straszne.
                • Gość: Richelieu* Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 29.08.05, 14:27
                  o właśnie, wykorzystują kretyński charakter mas. W sumie każdy sposób jest
                  dobry jeśli idzie o rzeczy ważne, tylko, że z charaytatywnością nie ma to nic
                  wspólnego
                  • papryczka_ag Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 29.08.05, 14:32
                    Byleby z kawałkiem gumy na ręce pobiegać. Dla mnie to żenada.
                    Choć przyznam, że sprytnie ktoś wykorzystał zjawisko owczego pędu do celów
                    charytatywnych.
                    • Gość: sumire Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG IP: 213.17.128.* 29.08.05, 14:45
                      No, jest w tym coś z zaspokajania próżności. "Niech będzie widać, że pomagam
                      innym". Dla jednych. A dla innych zwykła moda i zero różnicy, czy tych parę
                      dolarów idzie na konto fundacji, czy do czyjejś kieszeni.
                      Tyle tylko, że te silikonowe bransoletki na każdą okazję już mnie irytują. Tyle
                      się namnożyło tych kolorków, że miałabym czasem ochotę zrobić sobie własną w
                      szkocką kratkę.
                      • papryczka_ag Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 29.08.05, 14:49
                        W kiosku na stacji metra WILANOWSKA są takie niebieskie, na rzecz zapewnienia
                        wody pitnej...

Próżność jest niebywała, potrafi nawet skłonić do dobroczynności. Nie wiem jak
                        można być tak płytkim - zabijać się o dowód na to, że jest się dobrym
                        człowiekiem, zamiast spokojnie wpłacić pieniądze na konto danej fundacji i mieć
                        wewnętrzna satysfakcję.

Może teraz moda na koszulki : POMOGŁAM STARUSZCE PRZEJŚĆ PRZEZ ULICĘ albo DAJĘ
                        JAŁMUŻNĘ. Wietrze hicior - dostępne w różnych wersjach kolorystycznych.
                        Przy okazji zmniejszymy bezrobocie, bo na każdym przejściu trzeba obserwatora z
                        koszulkami ustawić... Staruszki rozrywane będą normalnie...
                        • blinski Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 29.08.05, 15:12
                          i dlatego wolałbym już, by te opaski pozbawione były wymiaru 'dałem kasę na
                          zbożny cel, taki jestem dobry'. mi się po prostu podobają jako dodatek, jeden z
                          niewielu które na facecie nie wyglądają dziwnie albo głupio. a tak, obojętnie
                          czy mam oryginał czy podróbę 'love strong' czy jakiś tam 'life long', i tak
                          sporo ludzi pomyśli tak jak papryczka.
                          • papryczka_ag Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 29.08.05, 15:57
                            Sporo ludzi nosi je dla szpanu i tyle. Ostentacyjne obnoszenie sie ze
                            znajomościa ostatnich trendów, w dodatku bez żadnego poparcia w umyśle. Sto
                            tysięcy podróbek - albo dla zadania szyku, albo dla poprawy wizerunku. To mnie
                            boli - że akcja dobroczynna sprowadzona jest do owczego pędu bardzo głupich,
                            ale za to bardzo modnych owiec. I niestety nie jestem w stanie na ulicy ocenić,
                            kto ma oryginał a kto nie. Przykro mi, ale tak właśnie uważam.
                            • jaleo Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 29.08.05, 16:36
                              papryczka_ag napisała:

> Sporo ludzi nosi je dla szpanu i tyle. Ostentacyjne obnoszenie sie ze
                              > znajomościa ostatnich trendów, w dodatku bez żadnego poparcia w umyśle.

Takie "ostatnie" trendy to raczej nie sa. Jesli ktos nosi "zeby byc modnym" a
                              nie z wyzszych pobudek, to odradzam, bo ta moda juz przeszla (przynajmniej na
                              tzw. Zachodzie.
                              • blinski Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 29.08.05, 16:54
                                ja noszę, bo od dawna szukałem czegoś na rękę:) a że przy okazji dałem na
                                livestrong, no to bardzo miło.
                              • mariposa18 Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 29.08.05, 16:54
                                nie no w hiszpanii noszenie tej gumy z roznymi napisami np.madrid 2012 jest
                                bardzo popularne!
                            • blinski Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 29.08.05, 16:53
                              wiesz, tak naprawdę nieistotne dla mnie jest co ty uważasz:) chocidzi tylko o
                              sam sposó rozumowania, podszyty głęboką niechęcią.
                              • mariposa18 Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 29.08.05, 16:55
                                ale nie kupiles w Pl??ja tez bym chciala bo sama kampania mi sie podoba:)
                                • blinski Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 29.08.05, 19:22
                                  na allegro. w sumie, z przesyłką - 14.50
                                  • mariposa18 Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 29.08.05, 19:52
                                    nie no to ja bym chciala juz moim marnym groszem wesprzec organizacje amstronga
                                    a nie kogos tam z allegro!ale dxziekuje za odp i pozdr
                                    • marioszka Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 29.08.05, 21:20
                                      Czytalam,ze w Warszawie mozna za 5zl dostac te branzoletki m.in. w CroppTown.
                                      • blinski Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 29.08.05, 22:49
                                        można, ale bransoletki 'zbieram wodę' w kolorze niebieskim. subtelna róznica:)
                                      • inecita Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 30.08.05, 12:40
                                        ja mam białą splecioną z czarną (walka z rasizmem), były w Nike'u
                              • papryczka_ag Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 30.08.05, 08:10
                                Skoro Cię nie obchodzi to nie reaguj na przyszłość.
                                • blinski Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 30.08.05, 12:59
                                  odnosiłem się do ogólnego odbioru tego przez ludzi, naturalnym jest że to co
                                  akurat ty myślisz mnie nie intersuje - nawet cię nie znam. i dałem temu wyraz:)
                                  • papryczka_ag Re: BRANSOLETKI LIVESTRONG 30.08.05, 13:21
                                    Może i tak...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka