kvinna 26.07.05, 11:06 Dostałam przed chwilą rysunek dziewczynki biegnącej w deszczu. Do złudzenia mi przypomina... Czy w końcu opublikowałeś swoje dziewczynki? p.s. a dostałam na imieniny. Wszystkiego najlpszego dla wszystkich Ań :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwan_w Re: Halo, yukka 26.07.05, 11:22 wszystkiego najlepszego. mam nadzieję, że nie zrobisz niniejszym awantury o brak kwiatka - jak dziewczyna z sąsiedniego wątku narzeczonemu;) [co bynajmniej nie oznacza, że aspiruję do roli tegoż;)] Odpowiedz Link Zgłoś
warszawa75 Re: Halo, yukka 26.07.05, 11:24 dziekuję jako dzisiejsza solenizantka, a brak kwiatka nie szkodzi liczy się pamięć w końcu - prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: Halo, yukka 26.07.05, 11:28 tobie tez najlepszego.. i spokoju troszku w koncu warszawko Odpowiedz Link Zgłoś
warszawa75 Re: Halo, yukka 26.07.05, 11:29 dziekuje, dziekuje napewno by się przydało :) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Pewnie, że nie 26.07.05, 11:25 Nie dałeś kwiatka :) Ale napisz, jak się masz. Z tej strony ekranu jest optymistycznie, właściwie bez jakiegoś spektakularnego powodu. Dzięki za życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: Pewnie, że nie 26.07.05, 14:56 jakoś się mam, dzięki gdyby jeszcze nie te ogromne i ciężkie płachty słońca na klawiaturze, ścianie, wszędzie... na szczęście perspektywa wieczornego PiWka nigdy PSYchicznie nie zawodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx hallo kvi :) 26.07.05, 15:05 wszystkiego najlepszego :)))))) (@)>---'---,-- długo Cię nie było, przyszłaś uspokoić towarzycho? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna :) Dziękuję 26.07.05, 15:20 Nie, powód jest trochę inny, niech będzie, że tak sobie tu jestem. p.s. Kto jest autorem "Firanki"? Śliczna... Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: :) Dziękuję 26.07.05, 15:23 Wszystkiego o czym tylko zamarzysz Aniu:))) Myślałem, że masz na imię Vattu;) Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: Halo, yukka 26.07.05, 15:23 czy ktokolwiek z forumowiczów zamierza zaprzeczyc, sądzę, że prywatne wątki mają swoją rację bytu na forum i powinny byc na nim mimo to:) i czy ktokowliek przeciw temu zaprzeczy czy nie, zawsze znajdzie sie coś na kształt wątku, którey jest do tego wątku podobny:) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Gniewa Cię to, że znowu wybucham 26.07.05, 15:25 śmiechem? :) To...przepraszam. p.s. Kabareciarz? Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: Gniewa Cię to, że znowu wybucham 26.07.05, 15:31 ależ skąd, to nazywa się jakoś inaczej, to nazywa się ustrzeliwanie tego, co jest smiechu warte. ps: to jest raczej koniec ka(...)c(..)a moralnego. Tak łatwo wmawia się pewne rzeczy, a zwłaszcza takim dziewczynkom jak Ty:) Odpowiedz Link Zgłoś