mausi12 23.08.05, 12:15 Jestem ciekawa co Wy myslicie.Jakie osoby plotkuja i dlaczego?Czy to jest zazdrosc,strach przed kims?Prosze o odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wichrowe_wzgorza Re: Dlaczego ludzie plotkuja? 23.08.05, 12:20 1) Mowia o innych, zwlaszcza zle, by się lepiej poczuc:) 2) Się nie zgadzam z przedmowczynia - dla tych, co plotkują, to zajęciejest pasją, hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Dlaczego ludzie plotkuja? 23.08.05, 12:23 Bo zycie wlasne nie niesie zadnych przyjemnosci, jest nudne i nieciekawe. Typowy syndrom magla ze wsi i malych miasteczek. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Dlaczego ludzie plotkuja? 23.08.05, 12:24 Uwielbiam plotkować ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: Dlaczego ludzie plotkuja? 23.08.05, 16:20 b-beagle napisała: > Uwielbiam plotkować ;-)))) ja tez! i wcale nic zlego w tym nie widze. trzeba odroznic plotkowanie (nieszkodliwe i "bezinteresowne") od obgadywania (zlosliwe i celowe propagowanie kompromitujacych informacji o kims)... Odpowiedz Link Zgłoś
vlad-srollovnik Re: Dlaczego ludzie plotkuja? 23.08.05, 12:35 podnoszą własną wartość ujmując innym, proste Odpowiedz Link Zgłoś
ika2005 Re: Dlaczego ludzie plotkuja? 23.08.05, 12:38 Zaleta. Plotkarze z pewnością nie są egocentrykami. Czy...? Odpowiedz Link Zgłoś
vlad-srollovnik Re: Dlaczego ludzie plotkuja? 23.08.05, 12:39 oczywiście, że są, przekazując plotkę, ubarwiając sa w centum zainteresowania innych plotkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Dlaczego ludzie plotkuja? 23.08.05, 12:49 " Stara prawda mówi , że wielcy ludzie rozmawiają o ideach , przeciętni o rzeczach , a mali o bliżnich ", lepiej się za bardzo nie zniżać Odpowiedz Link Zgłoś
ika2005 Re: Dlaczego ludzie plotkuja? 23.08.05, 12:50 Egocentryk sam dla siebie jest centrum zainteresowania. Nie gada o innych, bo go tylko własne życie interesuje, będzie raczej mówił o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
vlad-srollovnik Re: Dlaczego ludzie plotkuja? 23.08.05, 12:53 no to w takim razie jest to egotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: Dlaczego ludzie plotkuja? 23.08.05, 15:47 ...no,ale jak im zamknac"mordke"???Ja mam takich co nie tylko plotkuja,ale obrazaja i robia to specjalnie jak inni nie slysza. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Dlaczego ludzie plotkuja? 23.08.05, 15:51 naprawde tak robia? a to dranie, jak tak mozna, a fe... Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: Dlaczego ludzie plotkuja? 23.08.05, 15:53 mausi12 napisała: > Jestem ciekawa co Wy myslicie.Jakie osoby plotkuja i dlaczego?Czy to jest > zazdrosc,strach przed kims?Prosze o odpowiedzi. zazdrosc,strach przed kims, i zwykly brak innego tematu.. Odpowiedz Link Zgłoś