Dodaj do ulubionych

praca magisterska

17.07.01, 14:55
Drodzy uczestnicy FORUM!
Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej i potrzebuję waszej pomocy. Jeśli ktos z Was posiada
jakieś materiały na temat diabłów, szatana, demonów i czartów prosze o kontakt.
(ksenka@poczta.gazeta.pl) Czy któś z Was wie moze jak bada się i interpretuje prace plastyczne ?
Jaki jest sposób opisu takich intyerpretacji? Liczę na Waszą pomoc. Wielkie DZIĘKUJĘ.
Pozdrawiam. ksenka
Obserwuj wątek
    • Gość: Melba Re: praca magisterska IP: *.man.polbox.pl 17.07.01, 14:56
      Wiem, że jest taka strona polska o wszelkich diabłach, ale nie zanam adresu,
      musisz przebrnąć przez wyszukiwarkę...Powodzenia!
    • Gość: gadula Re: praca magisterska IP: *.ym1.on.wave.home.com 17.07.01, 15:05
      Czytałem kiedyś cos na temat symbolizmu w malarstwie
      napisane przez żonę kępińskiego.
      Było to tak dawno, ze nawet nie pamiętam tytułu.
      ...sorry.
      • ksenka Do Melby i Gaduli 17.07.01, 15:15
        Nie spodziewałam się tak szybkich odpowiedzi. Dziękuję za zainteresowanie.
        Pozdrawiam. ksenka
    • nefrete Re: praca magisterska 03.08.01, 11:20
      w czerwcu obroniłam prace mgr nt. "Fenomen społeczny zjawisk paranormalnych",
      dopiero w trakcie pisania pracy zdałam sobie sprawę jak mało porusza się
      problematykę zjawisk trudnych do zdefiniowania "płynnych". Najważniejsze jest
      miec jak najwięcej bibliografii. Internet służy dużą gamą źródeł, można je
      wykorzystać w pisaniu pracy, podając przypis.Nie wiem jaki jest dokładny temat
      pracy, ale domyślam się,że chodzi tu bardziej o formę plastyczną. Istnieje
      ciekawy album wydawnictwa PENTA "Okultyzm w sztuce". Jest tam wszystko nt.
      diabła, demonów i in. Jeśli chcesz nawiązać kontakt podaję maila:
      nefrete@poczta.gazeta.pl Odpowiem na pytania.
      Ps. Prace obroniłam na +4, ale i tak zostałam podsumowania jako osoba pisząca o
      "czarnej magii".
      Monika
    • Gość: jatko Re: praca magisterska IP: *.2si.com.pl 03.08.01, 14:01
      Co jest tematem Twojej pracy? Temat, o który pytasz jest bardzo, bardzo
      szeroki. Czy chodzi o przedstawienia w sztuce, czy w podaniach ludowych, czy
      wypowiedzi świadków anormalnych zjawisk?
      • ksenka Re: praca magisterska 03.08.01, 15:39
        Oj jak długo czekałam na jakiś odzew. Dzięki!
        Praca nosi tytuł :"Współczesne wyobrażenia diabła Boruty". Szukam materiałów o demonologii, o wyobrażeniach
        w literaturze, a przede wszystkim w malarstwie. Jeśłi macie jakiej informacje prześlijcie mi na ares
        ksenka@poczta.gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka