Dodaj do ulubionych

zdrada "co sie stalo"

23.10.05, 22:22
od pewnego momentu cos zaczelo mi niepasowac w zwiasku moze to intuicja!!zaczela zachowywac sie nie poswojemu!!tak zamyslona,zalamana,widzialem w jej blasku oczach wyzszosci nademna!!jej kolezanki zaczely namnie najezdzac jej kochanek podobal sie imbardziej tylkoi temu ze byl lysy mial skorzana kurtke i czarne bmw mowiac krotko jakis ganksterek :< jakie one puste zreszta co ja pociagnele zeby isc do wyrka z nim!!nieuwazam sie za jakiegos uposledzonego goscia w luzku i wiem co jest dobre pozatym znalem ele tak dlugo ze wiedzialem co sprawia jej przyjemnoosc!!Pewnego dnia poszlem do dedektywa!!kazalem ja sledzic i otrzymane materialy byly szokujace plakalem bylem w szoku kiedy jej pokozalem zdjecia to powiedziala mi "Dzisiaj tez jade pieprzyc sie z nim" nastepnego dnia kazalem jej sie wynies do niego i zapomniec ons i co nas laczylo przez dlugie lata !!wogule od tego momentu povczulem ze moje zycie wkroczy na inna droge ktora bendzie bez eli i z nauczka!!teraz bendzie mi trudno zaufac a codopiero zakochgac sie w kobiecie!!(sorrka za blendy ortograficzne jestem dyslektykiem )peace.OUT.
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: zdrada "co sie stalo" 23.10.05, 23:03
      Idź do cholery nie marudź. Kopnęła cię bo zmęczył ją ten bełkot analfabety.
      • moc_ca Re: zdrada "co sie stalo" 23.10.05, 23:20
        Dlaczego wszyscy tak źle traktują pch-coma?
        No, facet ma problem z kobietą i nikt mu nie chce pomóc przez tę traumę przejść?
        Odpowiedzcie mu, co ma zrobić? Jak to przeżyć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka