spiral_architect 05.11.05, 17:23 a moze Alibaby :) ? Macie pod spodem watek, ktory osobiscie uznaje za ciekawy. Zapraszam. PS A swoje ambicje pozwole sobie realizowac gdzies indziej :). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala-a Re: Do ali i baby 05.11.05, 17:25 spiral_architect napisał: > a moze Alibaby :) ? Macie pod spodem watek, ktory osobiscie uznaje za ciekawy. > Zapraszam. > > widzialysmy..juz sie bierzemy za ukladanie sensownej odpowiedzi;) > PS A swoje ambicje pozwole sobie realizowac gdzies indziej :). trzeba bylo tak od poczatku;)) ale wroc do nas...;) Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Do ali i baby 05.11.05, 17:27 baba_ta_sama napisała: > Zycze milego wieczoru :) No i masz czego moglas sie spodziewac :). Ja tez zycze milego wieczoru i wielu przemilych plot. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Do ali i baby 05.11.05, 17:31 baba_ta_sama napisała: > Nie plotkuje. Ale wzajemnie ;) Mimo to zapraszam do wypowiedzenia sie w temcie okna Johariego :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_ta_sama Re: Do ali i baby 05.11.05, 17:32 Dziekuje. Jak znajde chwile czasu, na pewno sie wypowiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Do ali i baby 05.11.05, 21:08 o d p i e r d o l sie od baby z tymi zlosliwostkami w bialych, nieskazitelnych rekawiczkach nie dorastasz Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Do ali i baby 05.11.05, 22:20 hsirk napisał: > o d p i e r d o l sie od baby z tymi > zlosliwostkami w bialych, nieskazitelnych rekawiczkach > > nie dorastasz Fantastyczne argumenty wytaczasz. szczegolnie ten zawarty w pierwszsym slowie znamionuje prawdziwa. Mowil ci juz ktos kiedys, ze tak postepuja ludzie, ktorzy zazwyczaj nie maja nic wiecej do powiedzenia? Albo lepiej: nie potrafia nic lepszego powiedziec. Bye. trzymaj sie mocno, mam nadzieje ze zbytnio toba nie telepie :). Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Do ali i baby 05.11.05, 23:21 z calym szacunkiem. c h u j mnie obchodzi Twoja ocena argumentow i juz ale od baby sie o d p i e r d o l bo nie dorastasz Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Do ali i baby 06.11.05, 14:36 spiral_architect napisał: > hsirk napisał: > > > o d p i e r d o l sie od baby z tymi > > zlosliwostkami w bialych, nieskazitelnych rekawiczkach > > > > nie dorastasz > > > Fantastyczne argumenty wytaczasz. szczegolnie ten zawarty w pierwszsym slowie > znamionuje prawdziwa. Mowil ci juz ktos kiedys, ze tak postepuja ludzie, ktorzy > zazwyczaj nie maja nic wiecej do powiedzenia? Albo lepiej: nie potrafia nic > lepszego powiedziec. Bye. trzymaj sie mocno, mam nadzieje ze zbytnio toba nie > telepie :). > spoko architeckt, szanownemu Krishowi pomylily sie rekawiczki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Do ali i baby 05.11.05, 18:31 ja sie boje odpowiedzec bo wariat jest am tour , poczekam az zniknie;) Odpowiedz Link Zgłoś