Gość: digi Naucz sie w koncu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.speed.planet.nl 11.01.03, 00:09 Kobieto ,odemnie masz pulicera -ale powiem Ci jedno. kazdy facet lubi lody a ty jestes po prostu glupia skoro ich nie chcesz robic- kobieto zrob mu loda tak ze sie sperma w sufit wbije a wtedy zobaczysz jak bedzie cie pozniej ..nal -a jesli tego nie zrobisz to jestes poj............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitman prosimy o jeszcze ! IP: bierki:* / 192.168.9.* 12.01.03, 16:01 a amerykanie sie zachwycali jakas tam przyglupia bridget jones czy jak sie ta lalunia nazywala, a tu taki talent, i to gdzie, na forum publicznym, w dziale psychologia. dawno sie tak nie usmialem, naprawde. "Ja juz lezalam w lozku a on poszedl do kuchni i wrocil z murzynkiem na czlonku. Murzynek to taka kremowka na wafelku oblana czekolada. Tlumacze dla tych co moze mysle, ze murzynek to jakies czarne dziecko. On zdjal ten wafelek i nasadzil sobie tego murzynka na czlonka i podszedl do mnie prowokujaco i stanal przy lozku. Ja akurat zupelnie nie mialam ochoty na seks szczegolnie ze jak on jest pod muszka to wszystko trwa kilka sekund i tylko jemu dobrze(...)" serio ten tekst jest nieziemski - zycze powodzenia w lozku i licze na kolejne posty - oddany fan gitman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttww to nie jeż nie pokujesz sie IP: *.pwr.wroc.pl / *.t2.ds.pwr.wroc.pl 13.01.03, 12:50 jak go weżmiesz do buzi.A może jak nie lubisz murzynka to zaproponuj mężowi żeby położył na fiuta coś ostrego. Tylko nic gorącego. no albo chociaż nie ch go obleje twoim ulubionym winem :-). dasz sobie rade wierze w ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: to nie jeż nie pokujesz sie IP: proxy / 195.193.202.* 13.01.03, 13:34 tja... najlepiej zyletki... E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goopy Re: problem z murzynkiem IP: *.pwr.wroc.pl / *.t2.ds.pwr.wroc.pl 13.01.03, 13:34 no ja pierd.... widac ze twoj facet to do najmadrzejszych nie nalezy ;-) no ale moze jest masochista? w kazdym razie podobnie jak przedmowca "ttww" zalecam na fiuta cos innego - co na przyklad smakuje Tobie - a nuz sie skusisz ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: problem z murzynkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 14:54 Spróbuj metod radykalnych, tzn. przegłódz sie z tydzień a potem niech on założy na sisiorka byle co np. pączka, zobaczysz że zjesz ze smakiem. A gdybym miał napisać na poważnie( bo wątek ten założył ktoś dla jaj) to bym ci powiedział żebyś mu zrobiła. Bardzo wiele par rozpada się właśnie z tego powodu że nie potrafią rozmawiać ze sobą( w cywilizowany sposób) między innymi właśnie o sexie. Miałem żone, niby wszystko było w pożądku a jednak nie do końca. Łóżko było nudne i przewidywalne. Teraz mam kobietę z którą jest cudownie, w łózku i poza nim. Robimy takie rzeczy o których mi się nawet nie śniło(nie są to żadne perwersje). Czasami jak to nazywasz" robi mi loda" aż prześcieradło wchodzi mi w tyłek, czasami kochamy się jeszcze inaczej. Jężeli ty mu nie zrobisz, to wiedz że znajdzie taką która będzie chętna. Potem może okazać się że ta druga jest przy okazji lepszym przyjacielem, powiernikiem,kucharką, praczką itp. a wtedy zostaniesz sama ze swoim niezłomnym przekonaniem że" lód' to coś złego. Ale do tego żeby rozmawiać trzeba dorosnąć niestety. Zapewniam cię że połowa klientów w burdelu jest tam ze względu na faktyczną lub udawaną pruderie swoich żon. Najgorsze są takie co by chciały ,ale zastanawiaja się czy to wypada.A potem budzą się z ręką w nocniku i dałyby sobie nawet najpierw w kakałko a potem jeszcze loda ale juz nikt od nich tego nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: problem z murzynkiem IP: 80.51.22.* 13.01.03, 21:33 tak cel kobiety: praczka sprztaczka kucharka dla faceta a moze jeszcze ten lancuch w kuchni kobiecie zalozyc i niech robi to co mezczyzna sobie zazyczy????? Hahhaha WYBORNIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttww Re: a poza tym jak to mawiają Francuzi IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 13.01.03, 15:07 co stoi to do buzi. Dasz rade!! A i mimo wszystko nie popieram pomysłu z tygodnoiwą głodówką którą zaproponował poprzednik. Myśle że mogłoby istnieć niebespieczeństwo że mo odgryziesz a to na pewno by wam nie pomogło w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: a poza tym jak to mawiają Francuzi IP: 80.51.22.* 13.01.03, 21:37 ale nie wszystko co stoi mieści sie do buzi hehehhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.moczulski Re: a poza tym jak to mawiają Francuzi 15.01.03, 12:55 Jak sie popieści, to wszystko się zmieści :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: a poza tym jak to mawiają Francuzi IP: 213.227.92.* 15.01.03, 15:12 widze ze tutaj mam do czynienia z prawdziwym profesjonalista a co bedzie pieszczone? stojace czy to gdzie sie bedzie miescic :) Odpowiedz Link Zgłoś
kreaton Krzysztof? 27.02.03, 04:17 To nie mozesz byc ty?! Sluchaj, jak mi powiesz, ze pamietasz spore, jakis szczegol, to ja do ciebie maila napisze z drugiego konca swiata. Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobia Re: problem z murzynkiem IP: *.chello.pl 14.01.03, 16:36 Ja widze jedno tylko rozwiazanie..poprostu wyrzuc murzynka i sie zastanow moze Ty poprostu wolisz karpatke ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domer Re: problem z murzynkiem IP: 212.14.57.* 14.01.03, 22:05 Problem to chyba jest w tym ze zle sie dobraliscie, po 2 latach zwiazkq ... a moze lepiej bedzie z serniczkiem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: problem z murzynkiem IP: proxy / *.poleczki.dialup.inetia.pl 15.01.03, 17:07 z cukrem-pudrem to będzie ciuciu na dyszlu.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizard Re: problem z murzynkiem IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.01.03, 21:49 jezeli chodzi o problem, to chyba nic nowego nie dodam... ale odpowiedzi.. Yesu... lalem ze smiechu! odzyskalem wiare w ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigant Re: problem z murzynkiem IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 15.01.03, 23:12 Jak on Cię tak zmusza do tego loda, to widze jedno rozwiązanie, po którym nie będzie mu się chciało loda już nigdy. Mianowicie musisz go ugryźć w członka, ale tak lekko, żeby go zaszczypało i powiedz, że ostatnio masz skurcze szczęki i nic na to nie poradzisz i możesz go ugryźć w najmniej odpowiednim momencie. Pozdrawiam Gigant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: problem z murzynkiem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 01:33 i to pisze facet? chyba nigdy nie zaznałeś seksu oralnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziecko MTV Re: problem z murzynkiem IP: *.lubin.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 09:16 Mam wrazenie, ze nie tylko nie zaznał tego rodzaju seksu, ale wrecz jest penetrowanym w seksie analnym!!!!! Nie bierz tego do siebie, ale w obecnej dobie nalezy wazyc swoje slowa!! Pozdrawiam dzieci z epoki MTV :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karia Re: problem z murzynkiem IP: *.tnt9.nyc9.da.uu.net 16.01.03, 02:06 Moj maz musial chyba przeczytac kilka dni temu ten post, bo wczoraj ku memu wielkiemu zdziwieniu przyszedl do sypialni z murzynkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oral Git Dobre :-)))) IP: *.tebo.pl 16.01.03, 10:13 dobre.......to teraz ty przeczytaj wczystkie posty i zrob to samo jemu.....albo wsadz sobie ...hmmmm ....moze jakiegos ogoreczka i niech sie pomeczy ;-)) Pozdroowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziarz lody IP: *.cersanit.com.pl 17.01.03, 10:29 Nie ma życia poza dobrze zrobionym lodem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: problem z murzynkiem IP: 217.153.8.* 16.01.03, 13:56 zrób tak jak moja żona, ja też strasznie miałem ochotę na blowjob, i w końcu namówiłem żonę do tego, ale ona całkowicie nie ma talentu do tego i jak mi robi loda to mnie strasznie boli bo mi drapie fiuta zębami (konkretnie żołądź), po paru próbach odechciało mi się, poza tym masz drugie wytłumaczenie najedz się przed próbą i włóż sobie tak głęboko w gardło aż zwymiotujesz, wtedy powiesz że masz odruchy wymiotne podczasciągnięcia druta i masz problem z głowy (no nie wiem tego dokładnie bo ja nadal mam strasznie ochotę na dobrego loda, może znajdzie się ktoś chętny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitman Re: problem z murzynkiem IP: bierki:* / 192.168.9.* 19.01.03, 10:27 mysle ze powinni uczyc w szkolach jak sie robi loda, niektore kobiety sa jakies zupelnie bez wyczucia, jesli chodzi o ta (chyba najwazniejsza) sprawe. niektore kobiety takze nie zdaja sobie sprawy jak to wazne dla faceta by mu zrobic loda i mysla ze jak dadza dupy to juz wszystko. otoz to nie wystarczy drogie panie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziecko MTV Re: problem z murzynkiem IP: *.lubin.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 09:24 Gość portalu: gitman napisał(a): > mysle ze powinni uczyc w szkolach jak sie robi loda, niektore kobiety sa > jakies zupelnie bez wyczucia, jesli chodzi o ta (chyba najwazniejsza) sprawe. > niektore kobiety takze nie zdaja sobie sprawy jak to wazne dla faceta by mu > zrobic loda i mysla ze jak dadza dupy to juz wszystko. otoz to nie wystarczy > drogie panie! ********************************* stary, jak bedziesz mial corke (moze juz masz), to zapisz ja do takiej szkoly. Pamietaj, dbaj o to, zeby przyniosla swiadectwo z czerwonym paskiem!!! Tak dla potomnych!! Pozdrawiam dzieci z epoki MTV :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocna dłon Re: problem z murzynkiem IP: 80.51.242.* 16.01.03, 14:33 Skoro lubicie numerki z filmow,to polecam "american pie".Tam koles wali konia w szarlotke.Moze to ciasto bardziej przypadnie ci do gustu,a u twojego meza nie wywola infekcji. Zycze powodzenia wszystkim numerantom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukiermistrz a moze cos innego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.03, 16:37 heheh dobre, to moze kup mu nastepnym razem "swiezego" murzynka zeby nie zachorowal, a moze lepszy bedzie makowiec, albo ciasto z bita smietana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karbulot Re: problem z murzynkiem IP: *.abnxx4.adsl.tele.dk 16.01.03, 17:41 Ehehehe... Kiedys czytalem jak facet wsadzil sobie pitola do butelki z kilkoma muchami. Pitol mu stanal i nie mogl go wyjac. Pobiegl do lekarza a ten go jeszcze opierdzielil :DDD. LOOL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziurkacz Re: problem z murzynkiem IP: *.cersanit.com.pl 17.01.03, 10:37 Jest tyle fajnych dziurek: i z przodu, i z tyłu - po co do butelki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daimos Re: problem z murzynkiem IP: 80.51.21.* 19.01.03, 23:31 nie moge - leze na ziemi ze smiechu. gratulacje autorce/autorowi - pojde do szkoly wesoly :D. z odpowiedzi najbardziej podobala mi sie ta ze robienia loda powinni uczyc w szkole [;. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: problem z murzynkiem IP: *.polbox.pl / *.office.polbox.pl 26.02.03, 12:08 ja slyszalem o czyms takim - mozesz zaproponowac to mezowi. Niech sie polozy w wannie z taka iloscia wody aby czubek jego fiutka wystawal ponad poziom wody,aha bym zapomnial trzeba zlapac muche ktorej sie obrywa skrzydelka (troche niechumanitarne )i sadza na tym czubku. Muszka przerazona bolem i bezmiarem wody biega wkolo po czubku przebierajac malutkimi nozkami stepujac az dobolu doprowadza twego meza do niesamowitej wprost rozkoszy. Chyba powinno mu sie spodobac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZELEW Re: problem z murzynkiem IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 19.01.03, 23:45 Ja bym, powiedział ze to jest szczególny przypadek .Ale musze go normalnie polecic znajomym (lol), jest niezastapinony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: problem z murzynkiem IP: *.tnt9.nyc9.da.uu.net 20.01.03, 01:58 Tylko nie makowca!!!!Ostatnio jak mi moja kobieta robila laseczke to sie trzy dni skarzyla,ze nie moze domyc zebow. Zrob mu tego loda,prosze Cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: problem z murzynkiem IP: *.ckzeto.com.pl 20.01.03, 10:35 Chris to ty dopiero masz problem!A twoja kobieta jeszcze większy!Stary myj dokładnie swojego ptaka, żeby poźniej nie było takich problemów!PS dziwię się twojej babce, że robi Ci "loda" jak później nie może przez to domyć zębów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dewotka Re: problem z murzynkiem IP: *.riz.pl 22.01.03, 15:38 Nie rozumiem co w tym takiego zabawnego? Wszyscy jestescie zboczeni! Do kosciola na kolanach prosic o rozgrzeszenie! Albo "Wiadomosci" TVP1 obejrzyjcie to sie wam odechce tych "lodow" i innych zberezności. A ty Mala Veroniko wstydz sie wypisywac takie swinstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rakieta Re: problem z murzynkiem IP: *.brzeg.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 16:49 proponuje zastosować kurację lodowo-rakietową!!!!!!!!!!!!!! raz lodem raz rakietą!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziecko MTV Re: problem z murzynkiem IP: *.lubin.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 09:35 Gość portalu: Dewotka napisał(a): > Nie rozumiem co w tym takiego zabawnego? Wszyscy jestescie zboczeni! Do > kosciola na kolanach prosic o rozgrzeszenie! Albo "Wiadomosci" TVP1 obejrzyjcie > > to sie wam odechce tych "lodow" i innych zberezności. > A ty Mala Veroniko wstydz sie wypisywac takie swinstwa. ++++++++++++++++++ Mam znowu dziwne wrazenie, ze pod "plaszczykiem" oazowki koscielnej kryje sie osoba, ktora do kosciola na kolanach nie chodzi sie modlic!!!!! :-) AAAAAA, i dosyc wazne, znam ja!!! Ma szescioro dzieci, z tego dwojka to przed malzenskie!! Pozdrawiam dzieci z epoki MTV :-) Odpowiedz Link Zgłoś
banan781 Re: problem z murzynkiem 23.01.03, 12:53 Nie widzę problemu. Po prostu powiedz swojemu mężowi, zeby zamiast loda włożył sobie banana na penisa. Nie będziesz miała złych skojarzeń. Smacznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonic21@wp.pl Re: problem z murzynkiem IP: 213.76.129.* 23.01.03, 13:49 hejka Ooooo tak to jest jak sie nie "przetestuje" kobiety (faceta)przed ślubem mozna sie wkopac na cale życie:) Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: problem z murzynkiem IP: *.intercom.pl 23.01.03, 13:58 zapraszam na inny ciekawy artykuł, zapewne tej samej osoby w sprawie ginekologów.Pozdrwawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRIAD Re: problem z murzynkiem IP: heros:* / 192.168.5.* 24.01.03, 23:34 TO PO CO WYCHODZIŁAŚ ZA MĄŻ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Czy ty tak dlugo to pociagniesz dalej??? IP: *.solutions.net.pl / *.jasna.tarnow.pl 26.01.03, 22:30 hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18uOmega Re: problem z murzynkiem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 22:11 Oj widze ze autorka ma bujna wyobraznie ale jezeli to prawda to koleszka naprawde ma odwage zeby sobie wkladac murzynka na fiutka bez erekcji. Moze jestem amatorem bo wsumie imprezowy seks to wszystko co przezylem, nie mam dziewczyny ale powiem tak seks oralny jest naprawde spoko. Tylko nalezy dbac o to zeby byl jak najlepszy. Przedewszystkim niech twoj chlop nie pije tak duzo bo alkohol powoduje ze jego sperma sie zakwasza i jest gorzka. Powinnien pic duzo soku ananasowego. Sperma jest bardzo smaczna bo to przedewszystkim glukoza czyli smaczny cukier : ). Nie robiac loda troszke go odrzucasz i bedzie bardzo smutny : P . Proponuje abys raz zrobila jak sie spodoba to oki jak nie powiesz ze to slaba opcja i nara. Ale salmonella przez fiutka to chyba przesada -.-. Acha jeszcze jedno pepek jest cool bo sam lubie go lizac dziewczyna chociaz tylko jedna sie na to zgodzila : ) A do burdelu i tak moze chodzic a ty o tym nawet nie bedziesz wiedziala : )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Pawelko Re: problem z murzynkiem IP: *.profile.com.pl 24.02.03, 15:42 skieruj meza do mnie, chetnie zlize mu tego murzynka Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang [...] 26.02.03, 11:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziecko MTV Re: problem z murzynkiem IP: *.lubin.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 09:43 jetbang napisał: > przecież nie mozesz pozwolic zeby Twój mąż z chujem po prosbie chodził ;) > > > Pozdrawiam!!! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Oł szit, ja cie nie pier.... , ale sie usmialem Ju ar de best!!! a tak baj de łej, Pozdrawiam dzieci z epoki MTV :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christo Re: problem z murzynkiem IP: 217.97.141.* 26.02.03, 11:03 Jak na tak wazny życiowo problem ten temat chyba pobije rekordy oglądalności i poczytności. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: problem z murzynkiem 27.02.03, 03:01 juz wszystko rozumiem. lepiej zebys zalapala salmonelle od murzynka droga pokarmowa niz on droga plciowa, to wtedy pol przychodni nie bedzie sie z was smiac. Odpowiedz Link Zgłoś