1monia1 18.12.05, 19:33 .... czy ogarneła was swoiateczna nostalgia...??? czy wszytsko tak szybko sie dzieje, że nie ma na to czasu??? Wyścig szczurów...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasior76 Re: nostalgia swiateczna 18.12.05, 22:22 Rozumiem Cię, też tak mam,puszczam White Christmas i dusza mi łka i wiem dlaczego ten smutek- myslę o wszystkich, których kochałem , lubiłem , którzy mnei kochali, lubili , a których juz ze mna, przy mnie nie ma. I druga przyczyna nostalgii, jeszcze bardziej dręcząca-odkrywam,ze jestem już tak dojrzały ,że Boze Narodzenie ani trochę nei powoduje tych dawnych, dziecięcych wzruszen a tak chciałbym...... Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: nostalgia swiateczna 18.12.05, 22:24 Ci manipulanci maja ponad 2000 lat doswiadczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a ogarnia, ale bardzo powoli 18.12.05, 22:38 nie daję się wciągnąć w pęd. robię wszystko (przygotowania do świąt) powoli. I tak jest dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: ogarnia, ale bardzo powoli 18.12.05, 22:40 Myjesz okna, szukasz pod lupa pajeczyn w rogach, pastujesz podlogi ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a nie... 18.12.05, 22:44 głównie sobie czytam, w necie i nie, czasem się wpis idioty trafi Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: nostalgia swiateczna 18.12.05, 23:44 Święta? ... jakie święta, jaka atmosfera? Magia świąt? Ja tego nie czuję. Wszystko jest sztuczne i na pokaz. A w tamtym roku np to od listopada nasłuchałem się tylu kolęd w sklepach i w reklamach, że jak w świeta je usłyszałem to myślałem że szału dostanę! Ja chciałbym wyjechać stąd w p...z....u byle tego nie oglądać i w tym nie uczestniczyć, ale nie mam z kim. Zresztą wszyscy mają to w d... Np sklepy pootwierane już w pierswszy dzień świąt, puby, restauracje i dyskoteki już w wigilię! Tym ludziom nie należą się swięta? Gorszy gatunek?! Co za hipokryzja! Jedni wykorzystują pracowników za psie pieniądze, a drudzy akurat w te dni potrzebują zakupy robić! A po co mi to albo tamto? Jak nie będę mieć to sklep otwarty! Wesołych świąt !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: S p o k o j n i e ... 18.12.05, 23:55 Napewno nie tak jak ja bym chciał. Poprostu nuudaaaa, rok w rok to samo. Nic tylko ziewać. Łamać się opłatkiem i wysłuchiwać życzeń, takich jak co roku też mi się nie chce. Jestem sam, ale gdybym miał dziewczynę podobnie myślącą do mnie to napewno coś byśmy wymyślili i napewno nie byłby to maraton "potrawowy" - - Jedna czarna owca podkreśla biel wszystkich pozostałych - Stefan Kisielewski Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Bierz przykład ze mnie ;) 19.12.05, 00:00 Też jestem singlem i nudno nie będzie. Nudzą się tylko ludzie... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś