7zahir 27.05.06, 11:32 Dla mnie to forum było i nadal jest "deską ratunku" w ciężkich chwilach. Drażnią mnie nieomylni, którzy tak łatwo oceniają, zamiast starac się zrozumieć. Piszą chyba po to by umocnić swoje EGO na piedestale. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shachar Re: Kto i dlaczego DRAZNI Was na tym forum??? 27.05.06, 11:43 forum dla kazdego jest czyms innym dla ciebie deska ratunku dla innych moze tez, kiedy pozwalaja sobie nie zgadzac sie z toba ma to dla nich znaczenie terapeutyczne wypowiedziec sie nie widzisz tego na pierwszy rzut oka ale tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Kto i dlaczego DRAZNI Was na tym forum??? 27.05.06, 11:44 mnie denerwuje ciekawska ,z jej wscibskim nochalem. Odpowiedz Link Zgłoś
hatroha Re: Kto i dlaczego DRAZNI Was na tym forum??? 27.05.06, 11:49 mnie derweuje HATROHA jest wulgarny, cyniczny, w ogóle kretyn Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: Kto i dlaczego DRAZNI Was na tym forum??? 27.05.06, 11:50 mnie shachar, ciagle pisze ,ze ktos jest glupi,na szczescie szakal szybko ja wycina :) Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Do hatroha i shachar 27.05.06, 11:54 Samobiczowanie się dawno wyszło z mody!:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hatroha Re: Do hatroha i shachar 27.05.06, 11:56 raczej to była ucieczka wolałem sobie samemu ukręcić łeb nizby miał to zrobic ktoś inny - wtedy wściekłbym się a tak jest mi całkiem fajowo;) Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Do hatroha i shachar 27.05.06, 12:01 I w ten przewrotny sposób odebrałeś mi ochotę na założenie kolejnego wątku pt Kogo lubicie na tym forum. Na mojej liście zajmowałeś 1-sze miejsce, a po Twojej wypowiedzi, tak jakoś głupio byłoby to napisać:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Do shachar! 27.05.06, 11:51 Masz rację, chyba zbyt emocjonalnie podeszłam do tematu.Dzieki! Szanuję odmienność pogladów. Często jednak wpisy nie wyrażaja zadnych poglądów, a jedynie oceny a nawet epitety. Drazni mnie też wpisy, w których na forum psychologia ktoś bawi się w filozofowanie na temat słowa wyrwanego z kontekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
shachar wszystko ma ukryte znaczenie 27.05.06, 11:56 dla ciebie niewidzialne, ale ma ja tez epitety sle, ostatnio pod jakims dennym watniem 'od kiedy zaczyna sie jesien zycia' czy cus.. dyskusja byla czy od 45 czy 55 lat no dno calkowite i co ? mam tylko ladne rzeczy pisac? pozwol innym i sobie tez na nie zawsze piekne i wzniosle emocje :) Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: wszystko ma ukryte znaczenie 27.05.06, 11:59 OK Przekonałeś mnie! Łaskawie pozwalam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: wszystko ma ukryte znaczenie 27.05.06, 12:04 tak sobie mysle brzydka strona i ladna strona kazdy ma dwie tylko tej brzydkiej nie wolno! pokazywac,nie wolno jej miec, to tak jakby nie mialo sie polowy siebie Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: wszystko ma ukryte znaczenie 27.05.06, 12:11 Dla jednych brzydka, dla drugich piekna. Czasami chciałabym wrócić " na drzewo":-))) W przyrodzie nie ma brzydkich i ładnych drzew czy żab. To człowiek przykleja etykietki, stwarza podziały. Chyba najwazniejsza jest bezwarunkowa akceptacja siebie samego, wtedy nie katujemy się negatywnymi ocenami. Odpowiedz Link Zgłoś
trolllllllllllllllllllll Re: wszystko ma ukryte znaczenie 27.05.06, 13:49 Nie jest tak, jak mówisz. Nie pamietam w którym roku przeprowadzono badania. małym dzieciom pokazywano zdjecia ludzi powszechnie uznanych za ładnych i odwrotnie. Dzieci na osoby ładne reagowały uśmiechem, na widok osób brzydkich niechecią i płaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: wszystko ma ukryte znaczenie 27.05.06, 16:15 Nic dziwnego, ze dzieci plakały, skoro otaczane są slicznymi pluszakami. Robaczki i roslinki tego nie mają:-) Odpowiedz Link Zgłoś
coco-flanel Re: Zawsze będzie ktoś kto nas drażni... 27.05.06, 13:25 jednak jak sobie przypomnę pewnego osobnika...to dziś mi się smiac, z niego chce i z dysksusji z nim. I czym to ja się drażniła.... Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Kto i dlaczego DRAZNI Was na tym forum??? 27.05.06, 16:54 Osoba ktora prawie w każdej wypowiedzi robi bład ortograficzny, albo pisze chaotycznie że trudno ją zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Kto i dlaczego DRAZNI Was na tym forum??? 27.05.06, 21:43 Spodziewałam się lawiny wypowiedzi, ale cieszy mnie,ze się myliłam, bo to znaczy, że "obracam się" w bardzo tolerancyjnym towarzystwie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Kto i dlaczego DRAZNI Was na tym forum??? 27.05.06, 21:49 a nie przyszło ci do głowy ze ci których tu sporo drazni - po prostu przestaja tu zagladac?? Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Kto i dlaczego DRAZNI Was na tym forum??? 27.05.06, 21:50 Mialam nadzieję, że wiedzeni sentymentem zagladają od czasu do czasu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Kto i dlaczego DRAZNI Was na tym forum??? 29.05.06, 22:36 7zahir napisała: > Mialam nadzieję, że wiedzeni sentymentem > zagladają od czasu do czasu:-) ..i patrza na tytuły wątków i ida dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: Kto i dlaczego DRAZNI Was na tym forum??? 27.05.06, 23:38 mnie nieomylni nie drażnią nieomylnośc to duży problem ale nie mój i raczej to nei sa osoby które poszukują zmiany bo po co sie zmieniac jak sie jest nieomylnym :) ? natomiast wkurza mnie kiedy ktoś mnie zaciekawi ale nie podejmuje dialogu tyle że sie uczę i za chwile już sobie myślę KAŻDY ma prawo nie chciec ze mną rozmawiac i to mi w niczym nie ujmuje ani też nikt nie traci nie podejmując rozmowy bo skoro jej nie podejmuje to widac nic ciekawego tam jego serce we mnie nie znajduje i to jest OK dajmy prawo nieomylnym stac na piedestale oceniającym oceniać do woli Odpowiedz Link Zgłoś
renkaforever Re: Kto i dlaczego DRAZNI Was na tym forum??? 28.05.06, 02:59 Draznia mnie niekonsekwentne(odbiegajace od tematu) i takie frywolno bezmyslne, czyli bez zaglebiania sie w problem, wypowiedzi.A juz najbardziej draznia mnie "wycieczki prywatne". Pare osob zna sie ze soba w realu i jest to podkreslane w wypowiedziach. Watek wtedy skreca na sprawy prywatne. Tego nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Kto i dlaczego DRAZNI Was na tym forum??? 28.05.06, 11:41 Zgadzam się z Tobą. Ileż to roboty załozyć nowy watek lub napisać na maila? A więc pozwole sobie zaapelować: Piszmy na temat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hatroha Re: Kto i dlaczego DRAZNI Was na tym forum??? 28.05.06, 13:07 Drażnią mnie wszyscy mający mniej jak 30 lat. Dlatego, że mnie rozśmieszają....;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: podsumowując 28.05.06, 14:46 z siebie żartujemy, na wszelki wypadek, a generalnie drażni nas wszystko hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: podsumowując 28.05.06, 18:11 jedna z trzezwim okiem :))) bo na ten vanity fair wyzej szkoda patrzec Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Renka jak mietowa sukienka...:) 28.05.06, 20:01 trzecie oko? fakt, zalatuje ideologia ale nie wszyscy moga pisac tak swierzo jak renkaforever... renka jest the best...:) i jeszcze... jak czytam po raz kolejny, ze grunt to pojesc, poruchac i radia posluchac, to sie chce pochlastac... prosze, a nawet bardzo, o nowe rymy i nowe ramy ...:) aktualnie sledze paco_lopeza...jmx wywialo, to sie przerzucilem... wszystkich pozdrawiam... zapraszam forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37533 Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Renka jak mietowa sukienka...:) 29.05.06, 08:49 wiem ze sie powtarzam ale to nie moja wina ze ciagle pada do znudzenia to samo pytanie... jak wolisz to teraz bede uzywal zwrotu k u r w y, konserwy i muzyka bez przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Renka jak mietowa sukienka...:) 29.05.06, 15:39 oki...pod warunkiem, ze to nie beda konserwy miesne... Odpowiedz Link Zgłoś
mniszka30 Re: Renka jak mietowa sukienka...:) 30.05.06, 12:30 luty10 napisał: > zapraszam > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37533 Brakuje Tobie wycinanek ? Czy znudziła rozmowa z samym sobą ? Odpowiedz Link Zgłoś