kagarro 25.06.06, 14:43 Cierpie a wy czerpiecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anty_frustrat [...] 25.06.06, 14:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: Jesteście za blisko. 25.06.06, 15:52 przepraszam, a ja co mam do rzeczy? Nie chce ci dokuczyć, ale musisz byćbardzo sfrustrowany skoro przytoczyłeś wspomniałes, uzyłeś tego nicka do podpisania zwrócenia itd. się do kagarro. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_frustrat Re: Jesteście za blisko. 25.06.06, 17:07 hehehe odezwała sie pocieszycielka i driver facetow w potrzebie i nie w potrzebie, pogotowie seksualne hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kagarro lewy sierpowy 26.06.06, 00:03 gdybym wiedziała kim jesteś tobym i prawego dopisała w tytule postu. Ale nie wiem. Hieroglif na pewno się nie obrazi. Przepraszam Hieroglifku. Odpowiedz Link Zgłoś
kagarro Flegmatycznie 26.06.06, 00:04 Cierpi, jak mam to w najgłębszym poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kagarro Admin chyba czyta wspak. 26.06.06, 10:53 Raczej nie pozwalam sobie na słwa obelżywe ani ostre uwagi, dlaczego zatem wykasowano moje odpowiedzi, nie zapytam o wątki które napisałam, admin chyba czyta wspak. Odpowiedz Link Zgłoś