aga3101 10.02.07, 16:17 Jak sie zapatrujecie na to "święto". Lubicie je czy raczej nienawidzicie. Jakie emocje w was wywołuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qw5 Re: Walentynki.... 10.02.07, 16:25 Walentynki powodują, że w przypływie miłosci kupuję prezent. Sobie oczywiście. Pod tym wzgl bardzo lubię to święto, bo nie mam żadnych wyrzutów sumienia przy kupowaniu, a ściślej mówiąc przy kasie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga3101 Re: Walentynki.... 10.02.07, 16:31 widzę ze podchodzisz do tego bardzo egoistycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 okazja 10.02.07, 22:55 każda okazja dobra dla szukającego okazji zatem to święto to tylko okazja kto jej nie potrzebuje nie świętuje ja chętnie świętuję każdy dzień tym bardziej walentynki :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Walentynki.... 11.02.07, 00:30 Zajebiste swieto, nawet "Boze Narodzenie" sie w nim kocha ;") Odpowiedz Link Zgłoś
isabelchen Re: Walentynki.... 11.02.07, 00:39 a witryny sklepów są w czerwone serca, są promocje walentynkowe, jakiś śmieszny sercowy styling, w tym sezonie szczególnie modny, bo czerwień jest in :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: Walentynki.... 11.02.07, 10:10 kupuję prezent sobie,bo któż może mnie tak kochać jak ja siebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ravendom Re: Walentynki.... 11.02.07, 10:13 A ja mysle, ze jak ktoś kogoś naprawdę kocha to nie potrzebuje specjalnego dnia żeby to okazywać. Okazywanie uczuć tylko w Walentynki to sztuczność. A czerwone seruszka wszędzie i to na miesiąc przed świętem zaczynają mnie troche irytować. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma15 Re: Walentynki.... 11.02.07, 11:42 tandetne, ale miłe lubimy, (razem z moją 5-latką) dostawać od męża-tatusia jakieś drobiażdżki, chocby to był lizak serduszkowy, a my mu w tym dniu jak wraca z pracy przygotowujemy jakiś deser walentynkowy. No ale w następnym roku to się mój chłop załamie, bo będą już trzy baby w domu;) - chyba że zdążę jeszcze jutro albo pojutrze urodzić? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma15 Re: Walentynki.... 11.02.07, 11:43 aha, mój mąż jako budowlaniec twierdzi, że to święto tynkarzy : "walę w tynki" Odpowiedz Link Zgłoś
aga3101 Re: Walentynki.... 11.02.07, 12:32 to dobre było "wale w tynki" zianie:) a co do tego swieta to ludzie widze maja swoje własne zdanie najego temat Odpowiedz Link Zgłoś