shachar 11.02.07, 23:15 z Hugh Grantem dlaczego w okolicach walentynek lansuje sie tego nygusa, a to w Love Actually ( zrobili z niego UK premiera , nie moge), a to teraz w Music and Lyrics. Czy ktos posili sie na analize? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brak.polskich.liter Re: komedia romantyczna 12.02.07, 00:24 Bo ja wiem? Nie znosze typa, filmow, w ktorych grywa raczej nie ogladam (niestety, obejrzalam pierwsza czesc Midget Jones, drugiej juz nie zmoglam. Widok upasionej jak salceson Zellweger i Granta w roli biurowego lowelasika podzialal pawiotworczo). Natomiast sporo moich kolezanek na jego widok ma kisiel w majtkach, wiec moze o to chodzi? Wywolanie owego kisielu za pomoca kombinacji czerwonego, pluszowego badziewia, filmiku z Grantem w roli glownej i czekolady w ilosciach hurtowych. Ciekawe, swoja droga, jak sie sprzedaja laxigen i olej parafinowy pare dni po Walentynkach? Czekolada cholernie zatwardza, zwlaszcza pozerana na tony. No, i dentysci zacieraja rece, bo od calej tej slodyczy plomby leca jak dojrzale wisnie z drzewa. Moglabym pokusic sie o spiskowa teorie Walentynek: stoja za tym producenci pluszowego shitu, barwnikow syntetycznych, ckliwej muzyczki, czekolady, czopkow przeczyszczajacych, oraz dentysci i Hugh Grant. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: komedia romantyczna 12.02.07, 10:47 :))))) bo się trzeba podpasowa pod trend :) komedia romantyczna jest dobra, jak masz nastrój - zaś w okolicach walentynek osobniki słabsze psychicznie MUSZĄ mieć nastrój, hehe (tak, jak w okolicach Bożego Narodzenia nastrój trzeba mieć na kilka filmideł pod rząd o padającym śniegu i św. mikołaju i rozwiązanych od pierwszego kopa problemach rodzinnych - pod koniec nawet aura sprzyja, bo sceny finałowe to rzucik w niebo i drobny śnieżek z chmureczek :))))))) a pod temat - zauważyłaś, że w sobotni wieczór prezenterki są czasem w dżinsach? padłam ze śmiechu, jak rzuciłamokiem, że nawet zapowiadaczki stwarzają/wzmacniają atmosferę :))))))))) więc co tam mdła filmidła... :) Odpowiedz Link Zgłoś