Gość: drophy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 14:21 pracujemy razem, on jest młodszy, prawie osiem lat. kochamy sie, ale trzyma mnie ta swiadomosc, nie pozwala sie cieszyc szczesciem ktore mamy. wytłumaczcie mi to... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saana Re: on jest młodszy 07.05.03, 14:35 spotkalam w tym roku we Franci pare osob mocno wiekiem zaawansowanych i przujaciolka wyjasnila mi ze ta pani jest o prawie 15 lat starsza od tego pana. Ta roznica wieku zawsze ja motywowala do dbanie o siebie i td. Ja w zyciu bym nie dostrzegla tej roznicy. Bynajmniej nie dlatego ze On wygladal starzej. ja sama mam lekko mlodszego meza i sama patrzylam na mlodsze dziewczyny zastanawiajac sie dlaczego zamiast tego wybral starsza. Zwlaszcza ze moj maz wyglada duzo mlodziej niz wskazuja dokumenty.I Ale mam to juz za soba. Nie ma jak mloda krew. I w sumie jezeli w konkurencji wygrywamy z mlodszymi to tylko powod do radosci. poza tym 8 lat to niewiele. i trzymanie sie standardow....brr ilez to facetow ma mlodzsze baby. A otoczenie. Jest czasem glupie i prymitywne i zazdrosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drophy Re: on jest młodszy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 11:01 dziekutki za ciepłe słowa. Jest ciezko, on ciagle powtarza ze jestem sliczna ładna i zgrabna, i jestem jego miłoscią, a ja tylko spod oka czy nie zerka na inne... nie nie zerka, daje mu czulosc ic iepło, a seks... nie wspomne, jaki jest cudowny. tylko ze ja mam prawie trzydziesci lat. a on ..pierwszy rok studiów. nie rozumie pewnych. hm. jestem niezalezna osobą, zaczyna sie z jego strony zazdrosc, ze wychodze, ze mam swoje srodowisko, znajomych. taka głeboka zaborczosc z jego strony. jest, cudowny, pomimo swojego wieku , jest kims wyjatkowym kims kto o mnie bardzo dba. to jedyny facet, ktory potrafi nasz skromny czas, ktory mamy wykorzystac na to, zeby zabrac mnie nad ukochane morze...a nie tylko łozko. jak mam postepowac? czy ktos moze mi poradzic? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: on jest młodszy 08.05.03, 11:09 Ja mam pomysł. Poznawajcie się. Ile się da. Spędzajcie razem czas jak najprzyjemniej i jak najowocniej. Optymistycznie to wygląda z Twojego opisu, trzymajcie się ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: on jest młodszy 07.05.03, 14:46 Życie ma zdolność uświadamiania i prostowania niefortunnych decyzji, więc nie martw się na zapas. A czasem razem z miłością mamy zafundowaną lekcję. Np. tolerancji. Nie bój się :) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: on jest młodszy 07.05.03, 17:46 wymien sobie swiadomosc skoro przeszkadza:) nie boj sie, nic zlego nie robisz, swiat sie nie wali, kochacie sie i to jest najwazniejsze:) jesli Cie to pocieszy znam kilka malzenstw, gdzie roznica wieku wynosi 15-20 lat. i wiesz co? sa szczesliwi i roznice wieku maja gleboko:) odwagi:) cossa Gość portalu: drophy napisał(a): > pracujemy razem, on jest młodszy, prawie osiem lat. kochamy sie, ale trzyma > mnie ta swiadomosc, nie pozwala sie cieszyc szczesciem ktore mamy. > wytłumaczcie mi to... Odpowiedz Link Zgłoś