Gość: Agata IP: *.net 07.05.03, 22:46 Zrobiłam właśnie rachunek zysków i strat ... Na plus - zasiłek dla bezrobotnych Na minus - rachunki, które muszę zapłacić Saldo: UJEMNE Ciekawa jestem, z czym można ścianę podawać, żeby dobrze smakowała ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdfsfdsf Re: Saldo 07.05.03, 22:58 jako drugie danie proponuje spaghetti ze sznurowek - instrukcja obslugi w filmie chaplina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Saldo IP: *.net 07.05.03, 23:04 sdfsfdsf napisał: > jako drugie danie proponuje spaghetti ze sznurowek - instrukcja obslugi w > filmie chaplina .... wiesz - w obecnej sytuacji nie stać mnie na wypożyczenie filmu, więc chyba nie skorzystam z tego przepisu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Saldo 07.05.03, 23:10 Gość portalu: Agata napisał(a): > sdfsfdsf napisał: > > > jako drugie danie proponuje spaghetti ze sznurowek - instrukcja obslugi w > > filmie chaplina > > > .... wiesz - w obecnej sytuacji nie stać mnie na wypożyczenie filmu, więc chyba > > nie skorzystam z tego przepisu !!!! nadal uwazasz, ze Marks nie mial racji, ze nas rabia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Saldo IP: *.net 07.05.03, 23:18 RĄBIĄ ??? Ja myślę, że nas już zarąbali (przynajmniej MNIE!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Saldo 07.05.03, 23:20 Gość portalu: Agata napisał(a): > RĄBIĄ ??? > > Ja myślę, że nas już zarąbali (przynajmniej MNIE!!! ) To juz nie musisz nic jesc. Ustroj w ktorym zyjesz jeszcze nie pokazal wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Saldo IP: *.net 07.05.03, 23:22 I lepiej niech niespodzianki, które tak skrzętnie kryje, zachowa dla siebie i nas nimi nie uszczęśliwia na siłę Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Saldo 07.05.03, 23:24 Gość portalu: Agata napisał(a): > I lepiej niech niespodzianki, które tak skrzętnie kryje, zachowa dla siebie i > nas nimi nie uszczęśliwia na siłę racja. a gdzie ... kolacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Saldo IP: *.net 07.05.03, 23:27 Przeszłam na dietę - kolacji NIE BĘDZIE ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Saldo 07.05.03, 23:28 Gość portalu: Agata napisał(a): > Przeszłam na dietę - kolacji NIE BĘDZIE ;-))))) taaakie gadanie, a co ze ... sniadaniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Saldo IP: *.net 07.05.03, 23:30 Wpadnę na śniadanko do Geanta ... na promocjach można nieźle podegustować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Saldo 07.05.03, 23:40 Gość portalu: Agata napisał(a): > Wpadnę na śniadanko do Geanta ... na promocjach można nieźle podegustować ;-) do twej diety dorzuc troche ... tapety. potem sciana naga juz w ktora ostry nozyk wloz i tak skrobaj co posilek po nastepny twoj zasilek .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Saldo IP: *.net 07.05.03, 23:42 PIĘKNIE !!! Ta poezja pozwoli zasnąć mi z uśmiechem na ustach. Bardzo dziękuję ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Saldo 07.05.03, 23:46 Gość portalu: Agata napisał(a): > PIĘKNIE !!! > > Ta poezja pozwoli zasnąć mi z uśmiechem na ustach. > > Bardzo dziękuję ;-))))) i o to chodzi sciana to pewniak nas nie zaglodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Saldo IP: *.net 07.05.03, 23:47 .... a ile witamin przy okazji ! Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Saldo 07.05.03, 23:51 Gość portalu: Agata napisał(a): > .... a ile witamin przy okazji ! wapienko na mienko potasu jak marasu magnezu i cezu ze O Jezu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Saldo IP: *.net 07.05.03, 23:52 I ja się martwiłam o przyszłość ... widzę, że nie zginę ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Saldo 07.05.03, 23:54 Gość portalu: Agata napisał(a): > I ja się martwiłam o przyszłość ... widzę, że nie zginę ;-))))) byc nie moze sciana dzielnie ci pomoze w ... pomorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Saldo IP: *.net 07.05.03, 23:59 ehhhh - nie ma to jak silne wsparcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Saldo 08.05.03, 01:17 Gość portalu: Agata napisał(a): > ehhhh - nie ma to jak silne wsparcie ! w szczegolnosci wokol muszli gdyz po scianie grozi zaparcie Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Saldo 08.05.03, 20:54 myslewiecjestem napisala > grozi > zaparcie ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ty masz u mnie saldo ujemne.tak mysle wiec tu jestem Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Saldo 08.05.03, 21:43 komandos57 napisał: > myslewiecjestem napisala > > grozi > > zaparcie > ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// / > /////////// > ty masz u mnie saldo ujemne.tak mysle wiec tu jestem mozesz sobie darowac odzywanie sie do mnie. szukaj sobie podobnych pomylencu. Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: Saldo 07.05.03, 23:34 Agato, skad ja to znam!? :)) Kiedys mialem podobna sytuacje. Dawno temu, jeszcze za komuny. Tyle ze nie musialem dobierac sie do sciany, bo zostalo mi jeszcze jajko. Jedno_wiejskie_kurze_jajo. I to jajo, okazalo sie byc ZLOTYM jajem :))) Bo kiedy je konsumowalem - oswiecilo mnie! Byl taki okres, w ktorym ich brakowalo. Byly wprawdzie na rynku, ale byly sporo drozsze. Wiec wpadlem na pomysl, by nabyc je z WPHW, octem zmyc stempelek, i wstawic ajentom jako wiejskie. Klapnelo! - Szly jak woda! :)) Wiem ze to bylo z mojej strony dosc nieuczciwe, ...ale gdy mialem w perspektywie gryzc sciane, albo mieszkac gdzies pod mostem? :( Coz! Ludzie to przelkneli, zapomnieli, a ja dzieki nim przezylem, wiec mysle ze bedzie im to policzone :) Sprobuj wiec i Ty Agato rozejrzec sie dookola siebie... Moze tez znajdziesz cos, co Cie oswieci? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Saldo IP: *.net 07.05.03, 23:40 Ciągle o tym myślę... o wynikach na pewno powiadomię ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Saldo IP: *.d1.club-internet.fr 07.05.03, 23:41 obrzydliwe , bleee Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: Saldo 07.05.03, 23:47 Gość portalu: Agata napisał(a): > Co jest obrzydliwe ? Domyslam sie, ze ten przekret z tymi jajami. Ale tego nie robilem dlugo, tydzien - gora dwa. Potem juz mialem lepsze pomysly :))) - uczciwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: Saldo 08.05.03, 20:46 Agata, chyba mam cos dla Ciebie. Jesli Cie to interesuje, to podaj mi swoja skrzynke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Saldo IP: *.net 08.05.03, 21:39 Wysłałam Ci wiadomość, ale nie jestem pewna czy ona dotarła - czy mogę prosić o potwierdzenie jej odbioru ? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Haloooooooo Agata!? :) 09.05.03, 12:02 Zyjesz jeszcze? :) Twoja wiadomosc dotarla do mnie, i odpowiedzialem Ci juz. Mysle ze i to doszlo. Odpowiedz Link Zgłoś