jan_stereo 12.06.07, 21:23 za darmo.. ps. sam sie nie chce co dopiero inni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_stereo Re: Kto mnie chce 12.06.07, 21:32 wyrazy wspolczucia, uwazam ze jestes fajniejsza od wiekszosci tej przecietnizny.. Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: Kto mnie chce 13.06.07, 01:39 i ciebie też lubię i nie oddam nikomu... Odpowiedz Link Zgłoś
lea3h Re: Kto mnie chce 16.06.07, 20:35 mnie też nie chcą, i co z tego - ręce mi opadły, nawet Chrystus nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: Kto mnie chce 12.06.07, 21:32 a co umiesz? nie za wielkiś na adopcje? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Kto mnie chce 12.06.07, 21:34 zadnej tam adopcji...to ja mam pokazac,ja nie chce nic widziec. Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: Kto mnie chce 12.06.07, 21:42 a co ja sie pytam? I tak nie biore. Znaczy chciałam powiedziec, dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Kto mnie chce 12.06.07, 21:52 moze byc byles zaspokoil moja rozbuchana wyobraznie... Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Kto mnie chce 12.06.07, 22:17 Tak się mniej więcej zaczynała historia Armina N. i jego homoseksualnej ofiary - współsprawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: Kto mnie chce 13.06.07, 01:34 :) a pamiętacie Francisa Bekona i jego kochanka, ofiarę, którą, skwiercząc, zniszczył? Johnnego Jajecznicę? nie powinienem się śmiac z tak tragicznych rzeczy... głupie to Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Kto mnie chce 12.06.07, 22:39 To zalezy. Jesli lubisz i potrafisz sprzatac, zmywac naczynia oraz kosic trawnik, to czemu nie. Od jakiegos czasu zastanawialismy sie nad zatrudnieniem kogos do sprzatania. Byloby jak znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Kto mnie chce 13.06.07, 00:06 brak.polskich.liter napisała: > To zalezy. Jesli lubisz i potrafisz sprzatac, zmywac naczynia oraz kosic > trawnik, to czemu nie. Od jakiegos czasu zastanawialismy sie nad zatrudnieniem > kogos do sprzatania. Byloby jak znalazl. Bardzo chetnie,moge kosic i sprzatac, nie wiem tylko czy zobacze roznice pomiedzy zatrudniajacym i zatrudnianym...a ja mam te swoje chycle. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Jasio mam rozwiazanie Twojego problemu 12.06.07, 23:01 Milioner szuka męża dla córki "w pewnym wieku" Południowokoreański milioner, który szuka męża dla swej córki "niskiego wzrostu i w zaawansowanym wieku", otrzymał w ciągu czterech dni ponad 200 zgłoszeń od potencjalnych kandydatów na zięcia - podaje prasa seulska. Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: Jasio mam rozwiazanie Twojego problemu 13.06.07, 01:37 ale jan_portable_stereo nie jest nawet milionerem a może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Kto mnie chce 15.06.07, 21:28 a moze to jest jego imie i nazwisko, i co powiesz? :) ja Cię chce ale ktoś i mnie musi chcieć bo inaczej spadamw zaswiaty by sie odrodzić jako bogini ! Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Kto mnie chce 15.06.07, 22:15 jesli mowisz o mojej fotce to tak to ja 30lat tamu... a teraz to juz tesknota do tego by samej mieć bobaski ! Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Kto mnie chce 15.06.07, 22:33 włascieie to zbyt młodo by tu klikac :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: Kto mnie chce 15.06.07, 22:40 ale zycie poznasz predzej. Klikaj, klikaj, jesteś cudowne dziecko :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Kto mnie chce 15.06.07, 22:58 patrząc po ulubionych forach olla boga * Militaria * Auto-Moto * Samoloty... kobietą nie jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Kto mnie chce 15.06.07, 23:04 słucham? a kim mam niby być / i skad wytrzasnałes te fora! ale Adaś my chyba i tak nie pasujemy ! jestes psychologiem? Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: Kto mnie chce 16.06.07, 03:02 adam się bawi teraz w hackera, obejrzał właśnie Trylogię "Matrix" do końca... już nie jest słodowy byle jak Neo nie dostał sodowy zawrót głowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Kto mnie chce 16.06.07, 14:52 to tym bardziej ma głupi nick - kto daje nazwisko na nick gdy chce anonimowości? Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: Kto mnie chce 16.06.07, 15:31 bubster napisała: > to tym bardziej ma głupi nick - kto daje nazwisko na nick gdy chce anonimowości > ? a kazdy, kto chce. Nie wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Kto mnie chce 17.06.07, 18:21 oczywiście że wolno to się nazywa ekshibicjonizm :-P Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Kto mnie chce 16.06.07, 06:23 Zachciec stereo to tak jakby zachciec, powiedzmy, miec w domu zbika z lasu. Na miejscu stereo poszukalabym chetnych na forum dla milosniczek sportow ekstremalnych. I od czasu do czasu - na miejscu stereo - bym sie milosciwie po glowie glaskala i mowila do siebie łagodnymi słowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Kto mnie chce 16.06.07, 21:54 dlaczego Wy to wszystko tak damsko-mesko pojmujecie ? Zycze Ciszy i kontemplacji... Jas Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Kto mnie chce 16.06.07, 22:55 'My'? Ogladam sie niepewnie przez ramię. Sam to pojąłeś męsko-damsko, mogłes pojąć ludzko-ludzko, glaszczac sie po wlasnej glowie wlasna reka. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Kto mnie chce 16.06.07, 23:01 bene_gesserit napisała: > 'My'? Ogladam sie niepewnie przez ramię. Oj Wy nie musicie przeciez siedziec w jednym pomieszczeniu zebym tak sie zwrocic mogl. > Sam to pojąłeś męsko-damsko, mogłes pojąć ludzko-ludzko, glaszczac sie po > wlasnej glowie wlasna reka. A bo ja sie dalem zlapac na te Twoje odmiany slow zenskie. A o co biega z tym glaskaniem sie po glowie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Kto mnie chce 17.06.07, 23:05 Zebys sie sam zechcial, o to biega, glupolu. Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: Kto mnie chce 16.06.07, 19:14 to nie był żart, ty naprawdę czujesz się samotny, co? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Kto mnie chce 16.06.07, 21:57 sprawdzalem jeno swa wartosc rynkowa :")) Ja mam dosc egoistyczna psyche wiec z ta samotnoscia nie mam problemu tak znowoz,jeno uwielbiam kontakt z ludzmi wszelkiej masci,stad sympatia tez sie liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: Kto mnie chce 16.06.07, 22:17 jan_stereo napisał: > sprawdzalem jeno swa wartosc rynkowa :")) parę osób niby chciało (o ile można wierzyć), pare, podziekowalo...czyli wartośc rynkowa, nie jest zachwycająca. Kto bierze kota w worku, a może Ty ułomny jaki? >...uwielbiam kontakt z ludzmi wszelkiej masci,stad sympatia tez sie > liczy... na ten kontakt z ludźmi wszelkiej maści,radziłabym trochę uważać. To sie rozmaicie kończy czasem. I nie zawsze dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Kto mnie chce 16.06.07, 22:52 e_w_a_g_5 napisała: > parę osób niby chciało (o ile można wierzyć), pare, podziekowalo...czyli > wartośc rynkowa, nie jest zachwycająca. > Kto bierze kota w worku, a może Ty ułomny jaki? Ja ulomny to jestem zdecydowanie (mnie z tym dobrze nawet),i wnioskuje ze ja nie dla mas zatem :"))) > na ten kontakt z ludźmi wszelkiej maści,radziłabym trochę uważać. > To sie rozmaicie kończy czasem. I nie zawsze dobrze. ja nie mam zlych doswiadczen w tym temacie,chociaz wielu by pewnie tak mi sugerowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
bubster rynkową? 17.06.07, 18:24 wartośc rynkowa powiadasz? a ktoś już Ci zrobił wycenę? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: rynkową? 17.06.07, 23:57 bubster napisała: > wartośc rynkowa powiadasz? > a ktoś już Ci zrobił wycenę? wielokrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: rynkową? 21.06.07, 13:44 bubster napisała: > szybko się deprecjonujesz? zegar tyka? zegar 'tyka' wszystkim, wiec to nie ma znaczenia takiego,chodzi o to, ze czlowiek nie mozna za duzo produkowac dobr wlasnych,bo podaz nad popytem zbyt duza przewage uzyska i sie rozdrobnimy ponad miare. Trza byc wiec powsciagliwym w swej wytworczosci bez przesadnego dogadzania wszystkim..itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: rynkową? 21.06.07, 23:57 chyba za bardzo odszedłeś od tematu przewodniego zechciał Cię już ktoś czy nadal poszukujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: Kto mnie chce 17.06.07, 19:12 oj jasiek ..jasiek...przeciez nad morze mielismy jechac.. i zabiore te doktorantki na impre.. juz zapomniales:) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Kto mnie chce 17.06.07, 21:16 jan_stereo napisał: > za darmo.. Tak na zawsze? Na własność ? I wierzysz, że jest coś za darmo ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Wszyscy 17.06.07, 23:58 mi sie podobacie, zatem posiedze tutaj z wami jakis czas,taka podjalem decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Kto mnie chce 21.06.07, 13:08 ja Cię nie chcę wzbudzasz współczucie swoim peesem, a ja nie lubię byc naciskana :P Odpowiedz Link Zgłoś