e_w_a_g_5 19.06.07, 21:22 kto chce niech wchodzi. Nikomu sie nie spieszy. Prawdy nigdy dośc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_w_a_g_5 Re: gra z udziałem 19.06.07, 22:03 czy nikt nie jest ciekaw prawdy? Jaka by nie była dotyczy wszystkich Isilanow, gdzie jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: gra z udziałem 19.06.07, 23:09 Tirli rirli rirli ram Fruwam tu i fruwam tam Torli lorli lorli los Władzę mam i mocny głos Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: gra z udziałem 19.06.07, 23:18 i jak tu prawdę wyłuskać z takiego śpiewu? Na policje pójde, to mi powiedzą. Juz sie za to wezmą, kolegow tam mam Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: gra z udziałem 19.06.07, 23:21 jak sie komus skończy czas , lub przyjada po niego, my to zrozumiemy. I zaczekamy. Na przesłuchania nie będe chodzić, bo nie mam zbyt wiele czasu Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: gra z udziałem 19.06.07, 23:23 Niech się zajmą historią mroczną, ocierającą się momentami o horror. Oto wśród zamglonych wrzosowisk Szkocji, wśród ruin starych zamków pojawił się potwór - olbrzymi pies, który promieniuje jakimś nieziemskim światłem. Co więcej - w okolicy zdarzają się ślady opętania i tajemnicze morderstwa... Więcej mówić nie będę, żeby nie popsuć wam przyjemności z czytania, ale powiem, że, mimo upływu czasu, rzecz trzyma w napięciu do samiutkiego końca i na pewno warta jest przeczytania. Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: gra z udziałem 19.06.07, 23:27 wiem wiem, sama z nim rozmawiałam. Kiedyś sie nawet dał pogłaskać. Ale zębiska takie straszne w tej swojej czerwonej paszczu szczerzył,że zlekłam i uciekłam. On lubi piekne kobiety, przepych i luxus. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: gra z udziałem 19.06.07, 23:49 asidoo napisała: Więcej mówić nie > będę, żeby nie popsuć wam przyjemności z czytania, ale powiem, że, mimo upływu > czasu, rzecz trzyma w napięciu do samiutkiego końca i na pewno warta jest > przeczytania. Nie przesadzaj z demonicznością. Jak realnie przeczytasz, to pies okazuje się być po prostu po ludzku kryminalno-przestępczym farbowańcem. Czego to ludzie (zwłaszcza w celach przestępczych) nie wymyślą... A w Szkocji (jak coś było w postach poprzednich) naturalnie rosną bardzo wspaniałe Święte Grzyby. Najedz się w ilości stosownej i dopiero będzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: gra z udziałem 19.06.07, 23:57 kolejar napisał: > asidoo napisała: > Więcej mówić nie > > będę, żeby nie popsuć wam przyjemności z czytania, ale powiem, że, mimo u > pływu > > czasu, rzecz trzyma w napięciu do samiutkiego końca i na pewno warta jest > > przeczytania. > > Nie przesadzaj z demonicznością. Jak realnie przeczytasz, to pies okazuje się > być po prostu po ludzku kryminalno-przestępczym farbowańcem. poczytać, to ja che na forum. Tylko gdzie jest pie> Pewnie legł w exkluzywnej pościeli i mu sie terz wszyscy śnimy Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: gra z udziałem 20.06.07, 00:11 e_w_a_g_5 napisała: poczytać, to ja che na forum. > Tylko gdzie jest pie> > Pewnie legł w exkluzywnej pościeli i mu sie terz wszyscy śnimy Arthur Conan Doyle "Pies Baskervill'ów" - chyba jest jakaś edycja do kupienia, albo przynajmniej w bibliotece? Bardziej mi się podobało "Studium w Szkarłacie" - było tam o KKK (Ku-Klux-Klan) i Chrystusowym Kościele Świadków Dni Ostatnich z Salt Lake City, Ut., U.S.A. nawiedzonego Josepha Smitha. Dowiesz się z tego, o co chodzi w tym grypsie pt. Mormoni. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: gra z udziałem 19.06.07, 23:25 Tymczasem idę spać. Za oknem wilki wyją na wrzosowisku. Mam nadzieję, że wystraszą się koguta. Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: gra z udziałem 20.06.07, 00:10 u mnie jest na odwrót, to koguty wyją, a wilki się ich boją tylko nie jestem pewien, które są na wrzosowisku, a które w ciepłej chałupce... Odpowiedz Link Zgłoś