hieroglif1 28.07.07, 21:26 ale udało ci się zamanipulowac polską, pozdrów pozdrów pzordów swoją pdołogę. psie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackisblack Re: te, chory psychicznie 28.07.07, 22:10 ty jeszcze żyjesz? ile można? tysiąc lat dwa tysiące pięć? Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: te, chory psychicznie 28.07.07, 22:27 rany, to przeciez moja replika, umiesz czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: te, chory psychicznie 28.07.07, 22:41 to znowu hiero-glif,coś mówi o wielkich sprawach Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: te, chory psychicznie 28.07.07, 23:36 nie, tym razem o przesladowaniu, znecaniu się, nękaniu- psychicznym. Policz z koolegami z eremfu do dziesięciu i potem odetchnij głeboko, przeklnij sobie. I potórz całą swoją wiedzę od poczatku. A moze wysłąć ci garsć inforamcji o moim dziadku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: te, chory psychicznie 28.07.07, 23:45 chory psychicznie, pogadaj z ludźmi z remefu. Wyjaśnią ci wiecej niżbys chciał. Z tego co zdążyałam wyczytać, nie ciągnęliscie się nigdy sami, Ciagnijcie sie zatem sami i nie wsiadajcie nikomu na plecy, to moja rada. Zadałam ci pytanie. Ile ty masz lat. Odpowiedz Link Zgłoś