femi 15.07.03, 20:29 Jak sie rozwija i objawia ? Czuje cieplo, milosc, tesknote, czuje sie taka nieutulona. Brak mi czegos, kogos. Ja chce byc matka, dawac uczucie malemu czlowieczkowi. Czy niespelniony prowadzi do depresji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: ------ Instynkt macierzyński ------ IP: *.d1.club-internet.fr 15.07.03, 20:39 czy mozesz raz jeszcze temat rozpoczac ? w jakis bardziej dostepny mi sposob ? bo tuuuu ....mi trudno, jezor gryze, az sie prosi a to pewnie tylko sposob (wiesz ten slawetny kod) pisania i okaze sie ze moze byc z tego interesujace tego tam .... Odpowiedz Link Zgłoś
joa_boa Re: ------ Instynkt macierzyński ------ 15.07.03, 22:01 A może to jest tęsknota zeby samej być przytulaną, albo może inaczej - przytulać z nadzieja na wzajemność, tęknota za kimś kto kocha bezwarunkowo, kto potrzebuje "jak tlenu" - ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
femi Re: ------ Instynkt macierzyński ------ 16.07.03, 10:42 Ha, i to jest to, samo sedno! Dzieki Ci joa_boa:) Pozdrawiam, i tak tesknie. Odpowiedz Link Zgłoś
kessi_z_wybrzeza Re: ------ Instynkt macierzyński ------ 15.07.03, 22:28 femi napisała: > Jak sie rozwija i objawia ? Czuje cieplo, milosc, tesknote, czuje sie taka > nieutulona. Brak mi czegos, kogos. Ja chce byc matka, dawac uczucie malemu > czlowieczkowi. To właśnie się tak objawia. Czasami nawet wbrew warunkom egzystencji (teraz nie czas, nie mogę, nie stać nas). > Czy niespelniony prowadzi do depresji? Nie wiem. Ja go tak naprawdę poczułam dopiero teraz, gdy jestem żoną kogoś, kogo obłędnie pokochałam z wzajemnością. Myślę, że wkrótce dojdzie między nami do jakichs ustaleń na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś