Gość: jar IP: 195.136.33.* 18.07.03, 15:59 to tak apropo psychologii oczywiscie:))) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: czas na piwoooooooooo!!!! IP: *.w81-49.abo.wanadoo.fr 18.07.03, 16:00 a czy masz brzuszek ? i oponki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: czas na piwoooooooooo!!!! IP: 195.136.33.* 18.07.03, 16:05 Gość portalu: Malwina napisał(a): > a czy masz brzuszek ? i oponki ? a nie:)... a i juz lece na zimnego krola..mmmmmm....mmmmmmmm....... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: czas na piwoooooooooo!!!! 18.07.03, 16:18 Foster-a raz, prosze:) Tea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacadeburro Re: czas na piwoooooooooo!!!! A KWAS IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 19.07.03, 00:53 A kwas chlebowy pijacie? Nic lepszego na kaca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: czas na piwoooooooooo!!!! A KWAS IP: 195.136.33.* 01.08.03, 11:00 > A kwas chlebowy pijacie? Nic lepszego na kaca:) kwas chlebowy moze byc...ale jak przegladalem kilka dni temu forum 'kobieta'..to bylem pod wrazeniem, ile pomyslow na kaca tam zostalo przedstawionych..slowo... sam mam kilka recept, ale tam niektore yly po prostu ...niezwykle;).. uff.. jeszcze tylko 5 godzinek i czas ..czas ....;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: czas na piwoooooooooo!!!! A KWAS IP: 217.153.143.* 17.10.03, 19:13 raz to sprobowalem ochyda , smakowal nie powien jak , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Na dobre pivko zawsze czas...!!! - a polecam: IP: 80.133.136.* 19.07.03, 09:57 a polecam: www.warsteiner.de/de/homepage/index_home.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Na dobre pivko zawsze czas...!!! - a polecam: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 16:56 to już z dwojga złego niech będzie ta voda ognista... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Na dobre pivko zawsze czas...!!! - a polecam: 20.10.03, 16:58 A ja wczoraj wino jabłkowe ściągałam, mocne jak diabli wyszło... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Na dobre pivko zawsze czas...!!! - a polecam: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 17:00 Alfika, Ty masz fajne sekretne hobby! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Na dobre pivko zawsze czas...!!! - a polecam: IP: 195.136.33.* 20.10.03, 17:02 a ja pigwowke pilem..i calkiem calkiem.... i takie nowe to doswiadczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Na dobre pivko zawsze czas...!!! - a polecam: 20.10.03, 17:04 O patrz! Ciekawy pomysł, trzeba spróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Na dobre pivko zawsze czas...!!! - a polecam: 20.10.03, 17:03 Ha! A jak pachniało w domu :) Sąsiedzi drzwi wąchali, a nie doniesli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Na dobre pivko zawsze czas...!!! - a polecam: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 21:05 :))))))))) ja bym się limoncello napiła, ale droga do niego daleka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: czas na piwoooooooooo!!!! IP: 195.136.33.* 25.07.03, 10:26 ooooo.... czuje ze znowu nadchodzi ten czas hahaha....gulp gulp gulp... brp ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
annastazy Re: czas na piwoooooooooo!!!! 25.07.03, 10:59 Gość portalu: jar napisał(a): > ooooo.... czuje ze znowu nadchodzi ten czas hahaha....gulp gulp gulp... > brp ;))) Następny na psycho nam sie ulala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: czas na piwoooooooooo!!!! IP: 195.136.33.* 25.07.03, 11:01 hehehe.. a co? tu jest taki zwyczaj, bo nie wiem? ;) > Następny na psycho nam sie ulala... Odpowiedz Link Zgłoś
annastazy Re: czas na piwoooooooooo!!!! 25.07.03, 11:12 Poczytaj "bełkot" :) To tylko tytuł, niczegonie sugeruję, żeby mi nie było. Wakacje są :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: czas na piwoooooooooo!!!! IP: 195.136.33.* 25.07.03, 13:38 hehehe....nieeee... ja raczej jak sie upije to nie siedze na interncie:)..noo.. moze czasami;) > Poczytaj "bełkot" :) To tylko tytuł, niczegonie sugeruję, żeby mi nie było. > Wakacje są :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: czas na piwoooooooooo!!!! IP: 195.136.33.* 08.08.03, 14:29 znowu ten czas nadszedl... ale pogoda cos do d...y i tak sam nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: czas na piwoooooooooo!!!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.08.03, 14:40 oj, jar=ze :) piątek jest wybitnie dobrym dniem na zimne pifko... a bond? czy piłeś kiedys bonda? miksturka martini bianco* , wódki (50/50) z lodem i cytrynką? mmmmmm :) chyba sobie na koniec tego pracowitego tygodnia dam czadu! ****** *koleżanka zamawia przy barze: 'Martini, proszę' barman: 'bianco?' koleżanka roztargniona: 'tak, z pianka, z pianką...' :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: czas na piwoooooooooo!!!! IP: 195.136.33.* 08.08.03, 14:46 nie ma to jak piatek, ale po prostu jak nie ma slonca to nie wiem czy wodeczki by sie nie napic jednak z towarzystwem zamiast piwka:) nie, nie pilem bonda;)..ja prosty chlopak jestem, piwo bez soku, wodka bez coli, seks bez prez..ee..nie, tutaj grzesze jednak;( > *koleżanka zamawia przy barze: 'Martini, proszę' > barman: 'bianco?' > koleżanka roztargniona: 'tak, z pianka, z pianką...' hehehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: czas na piwoooooooooo!!!! albo na gume! IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.08.03, 14:52 Gość portalu: jar napisał(a): > nie ma to jak piatek, ale po prostu jak nie ma slonca to nie wiem czy wodeczki > by sie nie napic jednak z towarzystwem zamiast piwka:) ==> z ostatnich badań wynika, że jestes prawdziwy Polak! Bowiem większość naszych pobratymców pija wódkę w towarzystwie jedynie :) a skąd Ty nadajesz? jak się rzucisz na Powisle, to tam trochę słońca jest, więc i piwo będziesz mógł wychylić :) > nie, nie pilem bonda;)..ja prosty chlopak jestem, piwo bez soku, wodka bez > coli, seks bez prez..ee..nie, tutaj grzesze jednak;( ===> zgadzam się: guma to profanacja! jak guma, to tylko do żucia! moja ulubiona to juice fruit :) pamietam jeszcze z czasow wczesnego dzieciństwa: 1 listek starczał mi na caly tydzień! nie to co teraz: trach w paszczu listek za jednym razem! kiedys to były czasy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: czas na piwoooooooooo!!!! albo na gume! IP: 195.136.33.* 08.08.03, 15:13 > ==> z ostatnich badań wynika, że jestes prawdziwy Polak! > Bowiem większość naszych pobratymców pija wódkę w towarzystwie jedynie :) > a skąd Ty nadajesz? z pracy to ursynow a z domu to..ojjjj.. druga czesc wwy;)) blizej do legionowa mam:)... ja wole czesciej piwko..ale ta pogoda..oo..zaraz zaraz..sloneczko? czy mnie moje oczy nie zwodza???..tak, slonce wyszlo, ...ufff... slonce na organizm dziala tak, ze chce4 sie piwka napic.. to chyba takie oddzialywanie jak niektorzy pelnie czuja?hmmm....;) > jak się rzucisz na Powisle, to tam trochę słońca jest, więc i piwo będziesz > mógł wychylić :) hehehe... ech powisle powisle;)) > jak guma, to tylko do żucia! > moja ulubiona to juice fruit :) a mi tam na smaku nie zalezy, oby mietowa:) > paszczu listek za jednym razem! kiedys to były czasy... ;) ech.. gierek, pomarancze...byly czasy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) eeeeeeee!!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.08.03, 15:23 eeee! masz coś do Powiśla? (tu sie naczupurzyła buńczucznie ;) jesli tak w ogole można ;) jesli masz, to co? ano pokaż! podpisano: zakapiorne meee:) ktore i tak Saskiej Kępę kocha najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: heeheeeheee!!! IP: 195.136.33.* 08.08.03, 15:26 > eeee! masz coś do Powiśla? powisle, kocham powisle;) > (tu sie naczupurzyła buńczucznie ;) jesli tak w ogole można ;) > > jesli masz, to co? ano pokaż! > > podpisano: > zakapiorne meee:) ktore i tak Saskiej Kępę kocha najbardziej :) jej..wspolne klimaty, ja na przyczolku grochowskim sie wychowalem tak wiec s.kepe znam ze hej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: heeheeeheee!!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.08.03, 15:34 Gość portalu: jar napisał(a): > jej..wspolne klimaty, ja na przyczolku grochowskim sie wychowalem tak wiec > s.kepe znam ze hej;) no dobra! tym razem odpuszczam :))) tak więc miłego wychylania zdrowia, a za zdrowie kozie wypij, chłopcze, lufeczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: heeheeeheee!!! IP: 195.136.33.* 08.08.03, 15:44 > no dobra! tym razem odpuszczam :))) hahahaaaa;) > tak więc miłego wychylania zdrowia, a za zdrowie kozie wypij, chłopcze, > lufeczkę :) a bedzie piwko za dziewczynke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) :) IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.08.03, 15:45 ano i buziak z Powiśla leeeeeeeeciiiiiiiiiiiiiii na Ursynów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: :) IP: 195.136.33.* 08.08.03, 15:49 hhhoooops..zlapany.. w ostatniej chwili bo juz czas czas czas:)))) > ano i buziak z Powiśla leeeeeeeeciiiiiiiiiiiiiii na Ursynów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: czas na piwoooooooooo!!!! IP: 195.136.33.* 29.08.03, 14:16 up up up :) to juz piatek, tak wiec czas jest nasz:) "Rozmawia dwóch psychologów. - Wiesz, to dziwne - mówi pierwszy - Wystarczy krzyknąć ,,aaaaaa!" w bibliotece, a wszyscy się na ciebie gapią w milczeniu. - A próbowałeś zrobić to samo w samolocie? - mówi drugi. - Wszyscy się przyłączają." hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: czas na piwoooooooooo!!!! 29.08.03, 14:22 a ja nigdzie nie mogę dor... dostać w żadnym sklepie mojego ulubionego piwka tuborg, czy ktoś jak psychologicznie podejsc sprawę? ;) rezygnacja odpada Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: czas na piwoooooooooo!!!! 29.08.03, 14:32 Ha! Ja znam sposób :) Zrelaksuj się i jak już będziesz w stanie całkowitego rozanielenia, wyobraź sobie, że wchodzisz do sklepu i kupujesz ukochane piwo :) Uwierz w to mooocno, a zanim powrócisz do rzeczywistości, zapytaj sprzedawczynię, co to za sklep i w jakiej miejscowości. A potem idź tam i kup piwo tuborg. Weekendy są piękne i krótkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: czas na piwoooooooooo!!!! 29.08.03, 14:42 Alfiko! Rogu obfitych myśli! ;) Z wyobraźnią eksperymentowałam, kurcze i prawie by się zmaterializowało. W jakimś Tesco nawet to piwko krązyło na specjalistycznym kramie, ale zwykle dwa dni przed moim przyjściem :( O, gdzieś byl wątek o wytrwałości :) Ale weekendoowoo imbirowe piwko kobitkom polecam też. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: czas na piwoooooooooo!!!! 29.08.03, 14:49 joanna_1 napisała: > Alfiko! Rogu obfitych myśli! ;) > Z wyobraźnią eksperymentowałam, kurcze i prawie by się zmaterializowało. W > jakimś Tesco nawet to piwko krązyło na specjalistycznym kramie, ale zwykle dwa > dni przed moim przyjściem :( O, gdzieś byl wątek o wytrwałości :) > Ale weekendoowoo imbirowe piwko kobitkom polecam też. > Ale tego tuborga rzeczywiście nie spotyka się zbyt często. Jak będziemy w Czechach, to zerknę, czy tam mieszka. Tymczasem, w kwestii polecania, spróbować warto i Reddy'sa. Nigdy bym nie polecała słabych smakowych piw, ale tu robię wyjąteczek. Weekend za 10 minutek, drodzy forumowicze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: czas na piwoooooooooo!!!! 29.08.03, 15:18 Urlopowo rowerkiem krążyłam po Czechach w okolicach Harrachowa. I tam ni widu ni słychu, w Polsce szukam od..kilku lat, no niestety, takie są fakty. Ale szeptem powiem, bo się wstydzę, gdybyś Ty... tak... napotkała... gdzieś na trakcie....to może spakuj zipem i przeslij meilem,a ja w podzięce jakiś sweterek na zimę wydziergam? :) Eh, przez Bałtyk trza będzie wpław. A pszeniczne piwka kosztowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: czas na piwoooooooooo!!!! 31.08.03, 23:43 joanna_1 napisała: > Urlopowo rowerkiem krążyłam po Czechach w okolicach Harrachowa. I tam ni widu > ni słychu, w Polsce szukam od..kilku lat, no niestety, takie są fakty. > Ale szeptem powiem, bo się wstydzę, gdybyś Ty... tak... napotkała... gdzieś na > trakcie....to może spakuj zipem i przeslij meilem,a ja w podzięce jakiś > sweterek na zimę wydziergam? :) > Eh, przez Bałtyk trza będzie wpław. > A pszeniczne piwka kosztowałaś? Jak trafię, to zapakuję i wyślę :))) Pszeniczne tylko i tylko we Wrocławiu, w Spiżu, i z chlebem ze szmalcem :))) Jakie to pycha było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: czas na piwoooooooooo!!!! IP: 195.136.33.* 29.08.03, 15:04 > a ja nigdzie nie mogę dor... dostać w żadnym sklepie mojego ulubionego piwka > tuborg, czy ktoś jak psychologicznie podejsc sprawę? ;) > rezygnacja odpada -kupic krolewskie -zerwac nalepke -nakleic tuborg -zapomniec o podmianie -wypic -skomentowac, ze cos inaczej warzone bylo ale i tak dobre -beknac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: czas na piwoooooooooo!!!! 29.08.03, 15:28 oooo, smutne to co piszesz, oprócz tego beknięcia taki los czeka, smak do lamusa ma przejść? tylko porządne=beczkowe będzie dane pić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: czas na piwoooooooooo!!!! IP: *.d1.club-internet.fr 29.08.03, 18:03 no prosze, kobiety trza zeby o przyzwoitym piwie uslyszec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: czas na piwoooooooooo!!!! IP: 195.136.33.* 26.09.03, 09:37 up up up hahha:) Kiedy przeczytałem o niebezpieczeństwach nałogowego picia, rzucilem czytanie. - -Henny Youngman Nie mam problemu z piciem. Bez problemu piję, upijam się i walam po podłodze. - R.Williams Mam problem z piciem. Dwie ręce, a tylko jedna gęba -K. Richards. Czasem myślę o tych galonach piwa, które w siebie wlałem i jest mi wstyd. Patrzę na kufel i myślę o tych wszystkich pracownikach browaru, ich nadziejach i marzeniach. gdybym nie wypił tego piwa, mógłbym ich pozbawić marzeń. I wtedy mówię do siebie. Lepiej wypić to piwo i spełnić ich marzenia, niż martwić się egoistycznie swoją wątrobą. - R.Dangerfield Współczuję tym, którzy nie piją. Wstają rano i wiedzą, że cały dzień bedą się czuć się tak samo. -Frank Sinatra Problem z niektórymi ludźmi polega na tym, że kiedy nie są pijani, są trzeźwi. -William Butler Yeats Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami. -Ernest Hemingway Zrób na trzeźwo to, o czym opowiadasz, że zrobiłbyś po pijaku. To cię nauczy trzymania gęby na kłódkę. -Ernest Hemingway Abstynent: osoba, która poddaje się pokusie odmówienia sobie przyjemności. - Ambrose Bierce Rzeczywistość to iluzja wywołana brakiem alkoholu -Anonim Picie jest idealnym usprawiedliwieniem, gdy mam ochotę na oddanie się mojej ulubionej czynności - podrywanie tłustych, brzydkich kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: czas na piwoooooooooo!!!! 26.09.03, 10:10 juz za chwileczkę, juz za momencik, tara ra ra ra iii, trzeba zaczekać do południa, bo przed południem gentelmeni nie piją ;) "- Co tu robisz?- zapytał Pijaka, którego zastał siedzącego przed baterią pustych i bateria pełnych butelek. - Piję- odparł Pijak ponurym tonem. - Dlaczego pijesz?- spytał go Mały Książę. - Żeby zapomnieć- odrzekł Pijak. - Żeby zapomnieć co?- zaniepokoił się Mały Książę, któremu zrobiło się go żal. - Żeby zapomnieć, że mi wstyd- przyznał się Pijak, schylając głowę. - Wstyd z jakiego powodu?- chciał wiedzieć Mały Książę, gdyz pragnął mu pomóc. - Wstyd, że piję!- zakończył rozmowę Pijak i definitywnie pogrążył się w milczeniu. A Mały Książę odszedł zszokowany. "Dorośli są naprawdę bardzo, bardzo dziwni"- myślał sobie w czasie dalszej podróży." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: czas na piwoooooooooo!!!! IP: 195.136.33.* 17.10.03, 14:16 hehehe.... gul gul guuuuulllll.... poki jeszcze ostatnie promyki slonca, na powietrzu na laweczce piwko zimne sobie trzepnac:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: czas na piwoooooooooo!!!! 17.10.03, 14:30 Jar, witaj:) A gdzie Ty na tym Ursynowie sobie pijasz to piwko?? Pozdrowienia MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: czas na piwoooooooooo!!!! IP: 195.136.33.* 17.10.03, 14:39 > A gdzie Ty na tym Ursynowie sobie pijasz to piwko?? hejka:).. a na ursynowie, to roznie, dzisiaj pewnie od razu pod sklepem z kumplem hahaha..a tak to w 'garazu' np.. ale jak na wieksze piwko to centrum badz tez tarchomin, bo w zasadzie to tam mam mieszkanie, ale cos dawno nie bylem hahaha..., a za dwa tygodnie wybieram sie (planuje przynajmniej) w twoje okolice, i jak bedziesz mial czas to sobie piwko walniemy:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: czas na piwoooooooooo!!!! 17.10.03, 14:42 No własnie to miałem na mysli! No i pogadać sobie bedziemy mogli...najlepiej o dziewczynach:) MM Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: czas na piwoooooooooo!!!! 17.10.03, 14:45 Jak o dziewczynach, to ja też chcę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: czas na piwoooooooooo!!!! 17.10.03, 14:51 alfika napisała: > Jak o dziewczynach, to ja też chcę!!!! > Alfika, a kto to mówił, że "nigdy z dziewczyną"????:P Ty możesz znać tylko teorie, a Jar i ja jesteśmy też praktykami! Ale wpadaj, będzie wesoło:))) Pozdrowienia MM aha i papatki też:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: czas na piwoooooooooo!!!! 17.10.03, 15:46 A kto tak mówił??? No, kto? :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: czas na piwoooooooooo!!!! 17.10.03, 15:59 alfika napisała: > A kto tak mówił??? No, kto? > :) > no no, alfika, od zarzekania się od nigdy zwykle powstaje przekora, że a właśnie, że zadarzało się. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: czas na piwoooooooooo!!!! 17.10.03, 16:03 Ale ja chcę posłuchać męskich piwnych rozmów o dziewczynach, a nie brać czynny udział w orgiach ;P Od słuchania do kochania daleka droga - choć w drugą stronę wręcz przeciwnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: czas na piwoooooooooo!!!! IP: 195.136.33.* 17.10.03, 15:11 > Jak o dziewczynach, to ja też chcę!!!! no jak najbardziej tyz milo bedzie:).. Odpowiedz Link Zgłoś
ivek jest taki pyszny Tuborg.. 17.10.03, 15:25 ..na ciemnozielonej puszce jest cos jakby obraz z dziadkiem siedzacym z opartymi na kolanach dlonmi. Nie wiem co to jest konkretnie za rodzaj Tuborga ale jest taki dobry ugh. pyyyychota. Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: a gdzie go można dostać? 20.10.03, 09:14 Czesc Asia, milo mi Cie czytac :) Niestety takie piwo kupowalem w Niemczech i Austrii. Nie dane mi bylo odwiedzic kraju Andersena. Jednak jesli natkniesz sie na tak opakowanego Tubgorga to kupuj w ciemno. pozdrowienia, Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: a gdzie go można dostać? 21.10.03, 18:20 Cześć Ivek :-) Ciekawe dlaczego na Polskę nie ma przedstawicielstwa. Ostatnio polecono mi w klasie takiego piwka Stella Artois. Kosztowałes może? Polecam własnie obok Tuborga. pozdrawiam piwoszy i nietylko Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: a gdzie go można dostać? 22.10.03, 07:49 Witaj ponownie Joasiu :)) joanna_1 napisała: >Ostatnio polecono mi w > klasie takiego piwka Stella Artois. Kosztowałes może? he, he to piwo w Angli reklamuja raczej, jako piwo dla kobiet (nie ma tej goryczki, jest delikatne i jeszcze ta malutka butelka) wiec nie probowalem szczerze mowiac. Ale skoro polecasz to jak bede mial tylko okazje to i jego pobrobuje. Rowniez pozdrawiam, Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: jest taki pyszny Tuborg.. 17.10.03, 22:44 ivek napisał: > ..na ciemnozielonej puszce jest cos jakby obraz z dziadkiem siedzacym z opartym > i > na kolanach dlonmi. Nie wiem co to jest konkretnie za rodzaj Tuborga ale jest > taki dobry ugh. pyyyychota. > Ivek Ty Ajvek, jestes chyba jakiś znęczacz (się) albo i inny sadysta. Takładnie opisał, że cholera przerzuciłem lodówkę i nic (ani Girl w niej nie znalazłem ani piwa). Sąsiadka mnie poratowała, A teraz bdzie o Tuborgu: Kiedy tam byłem przed kilkanastu laty, akurat w browarach Tuborga strajkowali. Nasza gospodyni Polka mówiła, że jak brakuje tego Tuborga, to Dunom zupełnie odbija (a najbardziej jej mężowi). Ale myśmy nie baczac na duńskich celniksów przywieźli wódeczkę (kilka but. litrowych). No i Hamletowi jak ręką odjął - od razu przeszło. Kiedy sie skończyła gorzałka, skończył się i strajk. Wtedy zaczęło sie juz dziać dobrze w państwie duńskim. A on nas jeszcze odprowadził tzn. przepłynął sie promem do Świ. i z powrotem. I wszyscy żyli długo i szczęśliwie. Pozdrawiam z pianką MM Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: jest taki pyszny Tuborg.. 20.10.03, 09:12 m.malone napisał: > Ty Ajvek, jestes chyba jakiś znęczacz (się) albo i inny sadysta. ha ha ha. Trafnie to ujales. Takładnie > opisał, że cholera przerzuciłem lodówkę i nic (ani Girl w niej nie znalazłem > ani piwa). Sąsiadka mnie poratowała, A teraz bdzie o Tuborgu: Uhmmm. Znalezc Girl w lodowce, taka z lekka oszroniona i mowiaca: ffffffffreddo! echhh Odpowiedz Link Zgłoś
achatka Czas na białego królika w kapciach... jeeee 21.10.03, 19:56 NIe lubie piwa. brrrr.... CHyba ze jest słodkie< carmi odpada... Reds moze byc> Proponuje tea time. Zdrowa i uspokajająca herbatka zielona z cytrynką. TYlko nie słodzcie...na Ozyrysa. :P:P:P NIe pozdrawiam Ps Temat to proba przyciągniecia uwagi. Ps2 No i co udało sie???? Ps3 Pewnie tak..hehe,, niech żyje psychiczność ... ----- Ciężkie jest wchodzenie w życie dorosłych..oj cięzkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: czas na piwoooooooooo!!!! IP: 195.136.33.* 24.10.03, 18:02 ciekawe kto dzis siedzi na piwie, bo na pewno nie ja:((( Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: czas na piwoooooooooo!!!! 24.10.03, 20:59 Ja się z tobą solidaryzuję :))))))) Ale nie jestem w pracy. "Pan idzie do domu, panie inżynierze". Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: czas na piwoooooooooo!!!! 07.11.03, 15:21 hehehe.... a co... ale raczej grzane chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: czas na piwoooooooooo!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 15:35 Pan pivo odda ubogim (duchem) a sam uwierzy w vino, jak na chrzescijanina przystało :) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: czas na piwoooooooooo!!!! 07.11.03, 15:45 wino tez:)..i tez grzane raczej;) > Pan pivo odda ubogim (duchem) a sam uwierzy w vino, jak na chrzescijanina > przystało :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: czas na piwoooooooooo!!!! 07.11.03, 16:15 A nie schowam tego Redssa pod stół, a nie ma! Pycha jest i basta! :))) za oknami deszcz i noc - latarnie zaczynają tańce a tu wszyscy powoli sięgają po płynne termoforki :) mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: czas na piwoooooooooo!!!! 21.11.03, 08:42 hehehe... oj czas juz czas:) "Pewne facet dowiaduje sie, ze codziennie, jak tylko wychodzi do pracy zona go zdradza z facetem imieniem Robert.Aby zweryfikowac ta plotke zaczaja sie niedaleko wlasnego domu, zamiast pojsc do pracy. Nie czeka dlugo gdyz wkrotce pojawia sie Robert, wysoki na prawie dwa metry, cialo atlety, arystokratyczny typ, wloski garnitur skrojony na miare, w reku trzyma okazaly bukiet kwiatow. Z daleka widzi jak jego rozpromieniona malzonka wpuszcza Roberta do srodka. Maz podbiega, drzacymi rekami otwiera zamek w drzwiach, bezszelestnie zakrada sie i podglada przez polotwarte drzwi sypialni. Robert zdejmuje marynarke, pod koszula widac wspaniale i muskularne cialo. Kobieta caluje go namietnie i zdejmuje buty.Maz nie wie co robic, co powiedziec, jak przerwac kochankom, wiec ogranicza sie tylko do podgladania.Robert zdejmuje koszule z najczystszego jedwabiu ukazujac doskonaly tors i twardy brzuch bez grama tluszczu.Kobieta zdejmuje spodniczke i piesci go w szalenczym zapale.Robert zdejmuje spodnie i maz spoglada na jego nogi jak u greckiego posagu oraz wspaniala meskosc mogaca byc przedmiotem zazdrosci kazdego mezczyzny.Kobieta wrecz zdziera z siebie bluzke i przy zdjeciu stanika piersi opadaja jej az do pepka....co za okropna scena!!!Malzonek rozzalony ukrywa twarz w dloniach i cedzi przez zeby "wredna starucha, co za wstyd przed Robertem!" hahahahaha... nie pamietam czy juz wrzucalem ta zabawna zyciowa sytuacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: :))))))))))))))))))))))))) 21.11.03, 09:06 boszszeee, czemu ja się ostatnio za kazdym razem forumkowania muszę usmarkać!... a dzis rano przypomniało mi się, jak pies mi tapetę swieżą, na stancji, z gospodarzzem piętro nizej - zeżarł. Upłakałyśmy się z kolezanką już w drodze do pracy, o głupiej porze 6.40... Ona też ma psa :))) Najgłupsza rzecz, jaką w życiu robiłam: leżałam na brzuchu przed drzwiami przez 3 godziny w tajemnicy i dzikim pośpiechu klejem biurowym klejąc te podziubane kawalątki tapety (niczego nie połknęła, odgryzała i pluła :)) (sunia moja śliczna) - i doklejałam. Przez rok nikt nie poznał i ładnie się trzymało - ale co ja się wtedy nawściekałam!... A, szczeniaka należy pogłaskać po powrocie do domu niezależnie od rozmiaru szkód (wtedy szybciutko się oswaja z zostawaniem samemu w domku, bo wie, że wrócą i ukochają) - no, to jeszcze sobie wyobraźcie, jak ze łzami na policzkach na widok tej tapety chwaliłam zadowolonego psiaka... Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar hehehe:) 21.11.03, 10:27 cos nie moge znalezc watku z 'cos tam tydzien wesoly' :((( chlip.. to tutaj wrzucam cos, co byc moze jeszcze sie nie pojawilo:) "Duchowny i pasterz owiec z Australii spotkali sie podczas quizu w TV. Po rundzie regularnych pytan maja rowna ilosc punktow i prowadzacy daje im koncowe zadanie, ktore brzmi: "Czy dacie rade w ciagu 5 minut ulozyc wierszyk z wyrazem Timbuktu" Obydwaj kandydaci pograzaja sie w zadumie na 5 minut. Po tym czasie duchowny prezentuje swoj wierszyk: "I was a father all my life, I had no children, had no wife, I read the bible through and through on my way to Timbuktu..." Publicznosc w studiu jest zachwycona i juz widzi w nim zwyciezce quizu.. Wtedy australijski pasterz owiec wychodzi i deklamuje: "When Tim and I to Brisbane went, we met three ladies cheap to rent. They were three and we were two, so I booked one and Tim booked two..." Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: hehehe:)))))))))))))))) 21.11.03, 11:44 piękne!!! duchowny nie wygrał, miał mniejszy - potencjał? :)))) a ja mam jeszcze wojsko, nasze wojsko :) o tym jaka jest różnica miedzy naszymi wojakami a chłopcami z NATO( na naszą korzyść)! Miejsce akcji: Świetoszów( jeden z najwiekszych poligonów Europy). W operacji brały udział: strona NATO: dywizjon śmigłowców AH-64 Apache i dwa plutony piechociarzy; strona polska: druzyna czołgów TP-92 Twardy( najwieksza padaka jaką ludzie wymyslili - no moze po za izraelską merkwą hehe) i dwie druzyny rozpoznania. Polacy mieli powstrzymac atak NATO i obronic teren! Helikoptery szybko "wystrzelały" nasze czołgi( po za jednym który stał w lesie z wyłączonym silnikiem i rakietki na podczerwien go "nie widziały"( "rozwaliła" go dopiero piechota ale on uszkodził kilka Apache'ów!) ale nasze rozpznanie tak sie zamaskowało, że nie tylko piechota NATO ich nie nakryła( prawie ich rozdeptali!) ale nasze zaopatrzenie miało problem aby dowieźć im żarcie :o))) Następna akcja: Koleś dostał dwie bele na szkółce( czyli kapral - dla tych co nie wiedzą) i wraz z dziesięcioosobową drużyną miał do przejścia mały lasek( jakieś 10 km) do bewupa( Bojowy Wóz Piechoty). Ale ci co marszrute wyznaczali nie wiedzieli, że jak koles będzie przez wioske przechodził to spojrzy w lewo! A tam był sklepik no i nasi dzielni wojacy na browara wyskoczyli! Tak wyskoczyli, że pijani po 1,5 godzinie na miejsce przyszli ale bewupa już nie było! Łapią radio i koleś sie drze: - Panie chorązy! Zgubiliśmy sie!!! - Chłopcy! Spokojnie! Znajdę was! - uspokaja chorążak - Tylko gdzie jesteście? Koleś na to: - NIe wiem! Tu tyle drzew.... To chyba... LAS! Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: czas na piwoooooooooo!!!! 21.11.03, 11:31 Gość portalu: jar napisał(a): > to tak apropo psychologii oczywiscie:))) hahaha Jeszcze za wczesnie, choc to piatek juz. Popracowac trzeba. Zyczy milego weekendowego popijania wylogowujacy sie juz kardiolog Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: czy jesteś z czerwonych beretów??? 21.11.03, 12:34 Sąsiadkamówi do sąsiadki: - Czy pani wie, że wczoraj na pani polu wylądowali komandosi? - Kto? - Komandosi. Takie co atakują od tyłu. - Co pani powie? Ja ze swoim starym już dwadzieścia lat żyję i nie wiedziałam, że on komandos!... Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: czy jesteś z czerwonych beretów??? 21.11.03, 12:40 pomysł na obiad: Kurczaka bardzo starannie umytego układamy na dnie naczynia, najlepiej szklanego. Dodajemy goździki i cynamon, skrapiamy cytryną. Tak przygotowanego kurczaka zalewamy szklanką wina białego, szklanką wina czerwonego, dodając 100 gramów ginu, 100 gramów koniaku, 200 gramów Smirnoffa i 50 gramów rumu. Potrawy nie musimy nawet poddawać obróbce cieplnej. Kurczaka możliwie jak najszybciej wyrzucamy, bo jest do niczego, natomiast.......SOS ! Sos! Paluszki lizać!!! Reguły feminizmu :))) 1. REGUŁY ustalane są przez KOBIETY. 2. REGUŁĄ jest zmiana REGUŁ bez uprzedzenia. 3. Nie ma mężczyzn rozumiejących REGUŁY. 4. Jeżeli mężczyźni zaczynają rozumieć REGUŁY, REGUŁY ulegają zmianie. 5. REGUŁA mówi - Kobiety się nie mylą. 6. Jeżeli KOBIETY są w błędzie - jest to bezpośrednim wynikiem błędu mężczyzn. 7. KOBIETA może zmienić zdanie ZAWSZE. 8. Mężczyzna nie ma prawa zmienić zdania bez pisemnej zgody KOBIETY. 9. KOBIETA ma ZAWSZE prawo być ZŁA lub ZMĘCZONA 10. Mężczyzna (jeżeli już popełnił ten nietakt, że jest zły lub zmęczony) ma być cicho. 11. Mężczyzna ma znaleźć rozwiązanie problemu gdy ten się pojawi. 12. KOBIETA MOŻE znaleźć rozwiązanie problemu w ODPOWIEDNIM czasie. 13. Wszelkie próby zmian REGUŁ ze strony mężczyzn grożą ciężkim kalectwem. Przychodzi facet do burdelu i mówi: - Chciałbym zaznać przyjemności Burdelmama zmierzyła gościa wzrokiem i mówi: - A ile pan masz? - No...10 zł - Panie za 10 zł to możesz pan iść tam za róg i sam sobie zrobić przyjemność! Cóż było robić - gość poszedł sobie. Nie minęło kilka chwil i znów w drzwiach burdelu pojawia się ten sam gość, burdelmama już na progu pyta się kultularnie: - CZEGO!! - No... ja... tego... ja przyniosłem te 10 zł... Kowboj do swojego kumpla: - Widzisz tego faceta który siedzi przy stoliku pod ścianą? - Którego? Tam jest trzech facetów. - Tego co pije whisky. - Oni wszyscy piją whisky. O którego dokładnie ci chodzi? - Tego w koszuli w kratę. - No tak, ale wszyscy trzej mają koszule w kratę. - Poczekaj, zaraz ci pokażę. Kowboj wyciąga spluwę i strzela do dwóch facetów przy stoliku. Zabici faceci spadają z krzeseł. Ten który został jest mocno przestraszony. - Teraz już widzisz o którego mi chodzi? - No, a co? - On mi się nie podoba. Chyba go zastrzelę. Miejsce akcji: Zgorzelec. Piany koles( nazwijmy go Rysiek, lat 40, kawaler) lezy na chodniku. Przyjeżdza patrol policji. Oglądają go ze wszystkich stron i nagle jeden mówi: - Ty on chyba nie zyje! Wezwij karetke! Ktos jednak zawołał matke naszego Rysia. Ta przyszła, obejrzała syna i ... wyrwała gliniarzowi pałke. Zaczeła okładać biednego synka gumą. Gliniarz do nie: - Pani! On nie zyje! - Ja go zaraz wskrzesze! Chwile potem Rysiek zerwał sie na równe nogi i zaczął uciekac, a matka za nim i pałą go po pleckach. Policjant krzyknął tylko: - PANI! A MOJA PAŁKA!!!????? Jest to tłumaczenie PRAWDZIWEJ rozmowy radiowej podczas manewrów wojskowych przy wybrzeżach Nowej Fundlandii w październiku 1995 roku: Amerykanie: Prosimy zmieńcie kurs o 15 stopni na północ by uniknąć kolizji. Kanadyjczycy: Sugerujemy, byście to WY zmienili kurs o 15 stopni na południe by uniknąć kolizji. Amerykanie: Tu kapitan okrętu marynarki wojennej USA, powtarzam, zmieńcie SWÓJ kurs. Kanadyjczycy: Nie. To ja powtarzam, wy zmieńcie SWÓJ kurs. Amerykanie: TU LOTNISKOWIEC US MISSOURI. JESTEŚMY DUŻYM OKRĘTEM WOJENNYM USA. NATYCHMIAST ZMIEŃCIE SWÓJ KURS! Kanadyjczycy: TU LATARNIA MORSKA. Rozprawa w sadzie. Zeznaje oskarżony (myśliwy): - Mowie sobie - pójdę zapolować. Wyglądam przez okno - śniegu od cholery, więc pociągam z piersiówki, biorę strzelbę i wychodzę. Idę sobie przez las, zimno jak cholera, wiec sobie pociągam z piersiówki i szukam zwierzyny. I tak sobie idę, idę, pociągam z piersiówki, żeby wiedzieć jak daleko zaszedłem, aż tu nagle patrzę, a na drzewie siedzi kukułka i kuka, no to wypaliłem. Zeznaje poszkodowany (jąkała): - I-Idę S-Sobie p-przez l-las, aż n-nagle w-widz-dze, i-idzie p-pijan-ny m-myś- śliw-wy i s-strze-eela. N-no to wl-laz-złem na d-drzewo i k-k-krzy-ycze: KU...KU...KU...KU...*WA NIE STRZELAJ!!!... co robić, gdy atakuje cię anakonda... 1. Nie uciekaj. Wąż jest szybszy od ciebie. 2. Połóż się spokojnie na ziemię. Złącz nogi. Ręce przyłóż do ciała. 3. Wąż będzie pełzał po tobie. Nie wpadaj w panikę. 4. Anakonda zacznie pożerać cię od stóp, zawsze od stóp. Może to trwać długo. Nie wpadaj w panikę. Zachowaj absolutną ciszę. 5. Kiedy wciągnie cię już do kolan, ostrożnie sięgnij po nóż i nagłym ruchem wbij ostrze w wewnętrzną stronę pyska węża. 6. Przedtem upewnij się że masz nóż. 7. Przedtem upewnij się że masz ostry nóż... Trędowatego i jąkałę wsadzili do tej samej celi w więzieniu. Trędowatego strasznie wkurzalo to jak tamten sie jąkał więc któregoś dnia postanowił go tak przestraszyć aby jąkała się zamknął . Oderwal sobie nogę i wyrzucił za kratę - jąkała nic. Więc trędowaty urywa drugą nogę i za kratę - jąkała nic. Wkurzony trędowaty urywa rękę, wyrzuca a jąkałą do niego: - Ccccoooo sssppaaadammy ppoowooluttkuu ? Ciemna noc, amerykański bombowiec leci na akcje. Cel: zrzucić spadochroniarzy na wyznaczony obszar na terytorium wroga. Samolot zatoczył krąg, zapala się czerwona lampka, następnie zielona, grupa komandosów wyskoczyła nad celem. Z wyjątkiem jednego... Dowódca: Skacz... Tchórzliwy komandos: Nnnie... Dowódca: Dlaczego nie? Komandos: Bbbo sie bbboje... Dowódca: Skacz, bo pójdę po pilota!!! Komandos: Ttto idź... Po chwili dowódca wraca z pilotem, a ciemno jest jak w d... Skacz - mówi pilot - bo cię wyrzucimy siłą... Komandos nadal odmawia opuszczenia samolotu: Nnnie, bbbo się bbboje... W ciemności słychać kotłowaninę, w końcu udaje im się wypchać go z samolotu. Zdyszani siedzą w ciemnym wnętrzu: Silny był - mówi dowódca. - Nnno, chhhyba ccoś tttrenowal... Odpowiedz Link Zgłoś