Gość: dżenny IP: *.swic.dialup.inetia.pl 26.07.03, 20:31 Mam 20 lat, jestem calkiem ladna, ale studiuje na babskim kierunku. Tam prawie nie ma facetow. Jakie miejsca sa najlepsze na znalezienie faceta??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
procesor Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? 26.07.03, 21:28 Wyjść na ulice trzeba, może byc Marszalkowska w Warszawie albo Krupówki w Zakopanem - i zobacz ilu tam facetów! ;) A tak powaznie - zalezy jakiego sie faceta szuka. Bo jak spokojnego domatora - to nie szukaj go w dyskotece - i na odwrót.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? IP: *.neb.rr.com 26.07.03, 23:49 Gość portalu: dżenny napisał(a): > Mam 20 lat, jestem calkiem ladna, ale studiuje na babskim kierunku. Tam > prawie nie ma facetow. Jakie miejsca sa najlepsze na znalezienie faceta??? pelno facetow jest w barach, na meczach pilki noznej, a jak sie dobrze przyjrzysz, to co drugi dwunozny, mijajacy cie to facet. jesli ci jednak chodzi o znalezienie mezczyzny (mysle, ze o to wlasnie chodzi)to sprawa sie w tempie zastraszajacym komplikuje. zastanawiam sie, czy nie latwiej byloby zajac sie szukaniem zyly zlota w Sudetach .... Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? 26.07.03, 23:53 Gość portalu: Imagine napisał(a): > zastanawiam sie, czy nie latwiej byloby zajac sie > szukaniem zyly zlota w Sudetach .... I nabawić się przy tym żylaków?;-) Mężczyzn też się sporo kręci na tym świecie. Trzeba tylko wiedzieć, co się ma do zaoferowania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? IP: *.neb.rr.com 27.07.03, 00:01 kamfora napisała: > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > zastanawiam sie, czy nie latwiej byloby zajac sie > > szukaniem zyly zlota w Sudetach .... > > I nabawić się przy tym żylaków?;-) > > Mężczyzn też się sporo kręci na tym świecie. > Trzeba tylko wiedzieć, co się ma do zaoferowania :-) > > a co oni maja ? Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? 27.07.03, 00:05 Gość portalu: Imagine napisał(a): > a co oni maja ? Oni mają swoją ofertę :-) Gdy się szuka kogoś - przede wszystkim trzeba wiedzieć, co się chce samemu dać, a potem, co się chce od tego drugiego dostać :-) Takie jest moje zdanie na ten temat . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? IP: *.neb.rr.com 27.07.03, 00:14 kamfora napisała: > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > a co oni maja ? > > Oni mają swoją ofertę :-) > > Gdy się szuka kogoś - przede wszystkim trzeba wiedzieć, co się > chce samemu dać, a potem, co się chce od tego drugiego dostać :-) > Takie jest moje zdanie na ten temat . > uwazam, ze kobiety, z definicji chca zaoferowac znacznie wiecej mezczyznom niz oni kobietom. dlatego uwazam, ze na miejscu jest zapytanie sie co mezczyzni maja do zaoferowania swym partnerkom, bez zbytniego reklamowania sie tych ostatnich. kamfora, troszke wiecej szacunku dla swej plci. CHLOP CI TO MOWI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ru486 Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.03, 00:26 Gość portalu: Imagine napisał(a): > uwazam, ze kobiety, z definicji chca zaoferowac znacznie wiecej mezczyznom > niz oni kobietom. Z definicji... :)) dobre!!!! A tak poza tym, to skupcie sie moi drodzy na wspolpracy, nie zas na rywalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? IP: *.neb.rr.com 27.07.03, 00:57 Gość portalu: ru486 napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > uwazam, ze kobiety, z definicji chca zaoferowac znacznie wiecej mezczyznom > > niz oni kobietom. > > Z definicji... :)) > > dobre!!!! > > A tak poza tym, to skupcie sie moi drodzy na wspolpracy, nie zas na rywalizacji > . widze ze masz cienkie wyobrazenie o tym czym sa zwiazki miedzy mezczyznami i kobietami. to jest dobre !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
procesor no dobra , to kto ma jakies konkretne pomysły? 27.07.03, 22:09 Bo może Dżenny chce tak łopatologicznie?? NP. w barze Lolek na Polach Mokotowskich (zdaje sie ż etam jest gwarancja spotkania facetapowyżej 21 roku życia?? :) ) - i że jak w np. piatek to wielbniiciela szant?? :)) Zaznaczam że nie jest to informacja przez mnie sprawdzona. :) Pamiętam że juz taki erady dawano tu na tym forum - były pomysły żeby na kursy językowe, kółka zainteresowań, kluby dyskusyjne.. No właśnie - i co jeszcze możemy doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: no dobra , to kto ma jakies konkretne pomysły 27.07.03, 22:18 procesor napisała: > No właśnie - i co jeszcze możemy doradzić? Ja myślę, że możemy spokojnie doradzić cierpliwość.:-)) Jak już zacznie w październiku studiować (na tym babskim kierunku ;-) to odkryje sama mnóstwo miejsc, gdzie studenci chodzą w przerwach między sesjami;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: no dobra , to kto ma jakies konkretne pomysły IP: 195.136.33.* 28.07.03, 10:42 dekada, patryks, lolek, ogrodki piwne nad wisla, reporterzy, harenda itd... czytelnia, bliblioteka, ksiegarnia, autobus.... najlepiej z kolezanka... no daj spokoj.. nie wiesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saana Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? 29.07.03, 19:10 wyjedz na oboz letni organizowany prze bardziej meska uczelnie. np 1 albo Maluch z PW, lub innej Politechniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzypotrzy Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? IP: *.dial.tijd.com 27.07.03, 23:38 Nie wiedzialam, nie wiedzialam, i dalam sobie spokoj z szukaniem. Az tu kolo 28- ki napatoczylam sie na niego w samolocie. Ot, niespodzianka od losu! :) Zyj swoim zyciem, baw sie i ciesz dniem dzisiejszym, "nos" usmiech i pogode ducha, a zobaczysz, ze sam przyleci jak cma do swiatla. Nie ma nic bardziej pociagajacego niz niesfrustrowana tak zwana samotnoscia (ja tam nie czulam sie samotna, mialam kupe przyjaciol i super studia, prace), pogodna kobietka. Powodzenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? IP: *.int.warszawa.sint.pl 28.07.03, 10:45 Sa wakacje, moze sie zatrudnisz w jakiejs knajpie, kawiarni czy klubie? Bedziesz przebywac wsrod ludzi, poznasz duzo nowych znajomych... i moze wsrod nich bedzie tez jakis interesujacy mezczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? IP: *.icpnet.pl 28.07.03, 11:17 Młodziutka jesteś, nie szukaj, niech on Cię znajdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? IP: *.int.warszawa.sint.pl 28.07.03, 11:20 Ale zawsze mozna pomoc sobie jakos... I ulatwic komus szukanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? IP: *.icpnet.pl 28.07.03, 11:23 no to teraz Ty powiedz jak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? IP: *.int.warszawa.sint.pl 28.07.03, 11:35 wyjsc z domu? usmiechac sie? i nie miec wypisanego na czole: FACETA CHCE!!! bo to podobno wyczuwalne i odstrasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? IP: 195.136.33.* 28.07.03, 11:36 > wyjsc z domu? usmiechac sie? i nie miec wypisanego na czole: FACETA CHCE!!! > bo to podobno wyczuwalne i odstrasza. tak prawde mowiac bardziej odstrasza wypisane na czole "nie chce faceta!!!" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? IP: *.icpnet.pl 28.07.03, 11:39 Gość portalu: jar napisał(a): > > wyjsc z domu? usmiechac sie? i nie miec wypisanego na czole: FACETA CHCE!! > ! > > bo to podobno wyczuwalne i odstrasza. > > tak prawde mowiac bardziej odstrasza wypisane na czole "nie chce faceta!!!" :)) > ) Oba napisy odstraszają;) Sugeruję napis: "chociaż pada, piękny dzień, nieprawdaż?':)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? IP: *.int.warszawa.sint.pl 28.07.03, 11:48 Pewnie oba napisy odstraszaja, ale ten CHCE! (=jestem zdesperowana, ratunku, Faceta!!!) jest gorszy. I nie iwem dlaczego tak jest, ze jak nie mialam faceta, to nikt sie mna nie interesowal, a teraz nagle jak mam to po prostu nie moge wyjsc z podziwu czemu sie tak dzieje. I rozmawialam z paroma innymi kobietami, o tym, i one tez tak maja. Moze zachodza jakies pozytywne zmiany w organizmie pod wplywem zakochania, ktore zaczynaja przyciagac innych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? IP: 195.136.33.* 28.07.03, 11:52 >Moze zachodza jakies pozytywne zmiany w organizmie pod wplywem > zakochania, ktore zaczynaja przyciagac innych?? ludzie ktorzy chcieliby byc z kims a nie sa, nie maja takiej smialosci do nawiazywania kontaktow, bo a nuz znowu nie wyjdzie,..kiedy sa z kims to maja bezpieczenstwo w zwiazku..i wtedy nagle okazuje sie, ze sa bardziej wyluzowani i otwarci, sa ardziej soba,..i sa interesujacy nagle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? IP: *.icpnet.pl 28.07.03, 11:53 Gość portalu: Dora napisał(a): > Pewnie oba napisy odstraszaja, ale ten CHCE! (=jestem zdesperowana, ratunku, > Faceta!!!) jest gorszy. > I nie iwem dlaczego tak jest, ze jak nie mialam faceta, to nikt sie mna nie > interesowal, a teraz nagle jak mam to po prostu nie moge wyjsc z podziwu czemu > sie tak dzieje. I rozmawialam z paroma innymi kobietami, o tym, i one tez tak > maja. Moze zachodza jakies pozytywne zmiany w organizmie pod wplywem > zakochania, ktore zaczynaja przyciagac innych?? no i można zrobić link do wszystkich wątków ze zdradą hihi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? IP: *.int.warszawa.sint.pl 28.07.03, 12:05 Moze zachodza jakies pozytywne zmiany w organizmie pod wplywem > > zakochania, ktore zaczynaja przyciagac innych?? > no i można zrobić link do wszystkich wątków ze zdradą hihi;) A moze lepiej nie??? Bo niedlugo forum psychologia zmieni nazwe na forum zdrady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
seksuolog Tam gdzie sa faceci 28.07.03, 11:56 Gość portalu: dżenny napisał(a): > Mam 20 lat, jestem calkiem ladna, ale studiuje na babskim kierunku. Tam > prawie nie ma facetow. Jakie miejsca sa najlepsze na znalezienie faceta??? Zarowno "ladnosc" jak i studiowanie na babskim kierunku maja bardzo niewielkie znaczenie. Prawa natury sa takie ze w okolicach duzych zgrupowan "bab" pojawia sie duzo facetow, wlasnie z tych "meskich" kierunkow. No i nie wszyscy sa zainteresowani oraz nie dla wszystkich starczy tych "ladnych". Rzecz jasna jesli pojawiasz sie tylko na kierunku i tam gdzie sa same kobiety to nie ma szans na znalezienie faceta oprocz zupelnego przypadku. Wynika z tego ze w twoim przypadku nalezy zaczac sie pokazywac w tych okolicach gdzie sa tez faceci. Mozna to robic na przyklad dolaczajac do grona bardziej doswiadczonych kolezanek. Albo wlaczyc sie w zycie towarzyskie czy spoleczne gdzie jest mieszane towarzystwo. Ma to rowniez ta zalete ze ulatwia spotkanie nie byle jakiego faceta a takiego ktory ma podobne zainteresowania i poziom intelektualny. Poniewaz nie piszesz nic o twoich uprzednich doswiadczeniach z facetami zakladamy ze ich nie masz i nie dzialasz odstraszajaco na facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: GDZIE ZNALEZC FACETA???? 28.07.03, 22:38 Stan przy autosradzie.Ubierz sie ladnie.Facet cie znajdzie.Tyrowiec,ale facet. Odpowiedz Link Zgłoś