Dodaj do ulubionych

Kocham Komandosa

09.08.03, 02:20
Jest taki maczo, meski, oryginalny, jest taki jaki jest. A Wy tylko sie
gladzicie nudnymi grzecznymi slowkami. Slodzicie ze rzygac sie chce. Ludzie
plastyki. A on jest w srodku zly to pokazuje zlosc, a Wy tylko falszujecie.
Obserwuj wątek
    • komandos57 Re: Kocham Komandosa 09.08.03, 02:26
      Nie kochaj mnie bo cie obsram.Mam wlasnie sraczke.
      • Gość: ja tez Re: Kocham Komandosa IP: *.193.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 09.08.03, 02:50
        komandos57 napisał:

> Nie kochaj mnie bo cie obsram.Mam wlasnie sraczke.

Komandosku, ja za toba w najobsranszy watek pojde! Taka juz jestem, jak
        kocham, to kocham,
        !

Tylko na Boga, zrob cos ze swoim repertuarem. Ujales mnie swa oryginalnoscia
        na poczatku, ale terza ... ciagle to samo i to samo, tkie "copy-paste"

Odsylam do watkow niejakiego "Egona" i "quickly'ego" na forum kraj, czy swiat.
        Ci to mieli repertuar!!! I ani razu sie nie powtorzyli!!! A jakie smieszne
        bylo, boki zrywac!!!

Wiesz, czasem mysle, ze Ty, to dawna "dodo". Ktora dama zreszta jest, ale do
        prowokacji na tym forum posunac sie tez przeciez mogla (?). A ze dama, to
        wiadomo wprawy w uzywaniu "tego' repertuaru brak. Temu tez przypisac mozna
        twoj repertuar ubogi, acz wulgarny nie przecze, ale malo tworczy, oj malo!!!

quickly, i Egon - zapamietaj, to istna kopalnia pomyslow!!!
        Powodzenia
        • onazaustr Re: Kocham Komandosa 09.08.03, 03:03
          a ja mysle ze to jest takie samo zjawisko jakie sie obserwuje wsrod Polakow
          (facetow) w Australii. Wystarczy poczytac Forum Polonia. Sa sfustrowani bo
          tesknia. CZuja sie ze stracili swoje ja. Ale Ty Komandosie na Boga jestes w
          Kanadzie!!! Tylko pare godzin samolotem! My musimy sie tluc 35 godzin.
          Moze sie zajmij jakas charytatywna praca. Masz tyle nienawisci do siebie, a o
          szacunku to nawet nie wspomne Nie zdziwie sie jak pewnego dnia strzelisz sobie
          w leb.
      • walencyja Re: Kocham Komandosa 09.08.03, 03:12
        komandos57 napisał:

> Nie kochaj mnie bo cie

I tak Cie kocham bo jestes nieszczesliwy i potrzebujesz milosci.
        Jestes zly na caly swiat bo czujesz sie niekochany.
        • kobbieta Re: Kocham Komandosa 11.08.03, 03:38
          rzeczywiscie komandosie daleko Ci do quicklego i tego drugiego faceta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka