mo_relka 03.09.03, 15:00 Co sadzicie o tej metodzie walki z niska samoocena? Przeczytalam wlasnie ksiazke Dodziuk i ciekawi mnie, czy probowaliscie wykorzystac jej rady. Jakie efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: afirmacje IP: *.unl.edu 03.09.03, 18:20 ariel23 napisała: > A co to za ksiazka? jeszcze jedna, ktorej autor zostanie milionerem a glupcy pozostana glupcami. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:-) Re: afirmacje IP: *.MAN.atcom.net.pl 03.09.03, 18:31 nie czytałam książki Dodziuk, ale wierzę, że jesli można nas 'zaprogramować' kompleksami /rodzina/, to zapewne można i spróbować samemu 'wgrać' w siebie pozytywne myślenie :-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: afirmacje IP: *.d1.club-internet.fr 03.09.03, 18:35 mozna sie nawet zaprogramowac samemu pesymizmem smutkiem przegrana i deprecha odwrotnie tez mozliwe no ale jak trzeba po to ksiazki czytac to juz zle z nami wystarczy zaczac nie powtarzac w kolko : mam dosc zycia, juz nie moge, nie mam szczescia, jestem zmeczona jest na kilka dobrych miesiecy roboty zanim wywalisz te wyrazenia ze slownika wlasnego a reszta przychodzi potem sama do glowy... Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: afirmacje 04.09.03, 08:41 Dokładnie 21 dni trwa odnawianie połączeń neuronowych w mózgu, dlatego potrzeba minimum 21 dni na przekierunkowanie nastawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: afirmacje IP: *.itpp.pl 02.10.03, 11:06 Również mam pozytywne podejście do świata. Oczywiście nie patrzę przzez różowe okulary, jedynie staram się "realistycznie" spojrzeć na każdą sytuację z dobrej strony. I jestem zdania, że dobrze by było gdyby osoby podobnie myślące starały się trzymać razem w celu wymiany doświadczeń, wiedzy, poglądów. Jak również w celu wzajemnego wspierania się w trudnych chwilach (zdarzają się każdemu). Jeżeli Ktoś w Was jest zainteresowany, podaję mail: iwciaczek@poczta.onet.pl Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
ale-ja-ja wspolczuje ci ze o tak wazne rzeczy jak Twoje wlas 04.09.03, 06:26 wlasne zycie pytasz tu na forum przesmiecow, jak image czy inni. to sa prawdziwe ja ja w jaki sposob taki np image robi z ludzi idiotow, lub ta malvina. Ty tylko pytasz i oczekujesz zyczliwej pomocy. Dam ci rade poswiec pare zlotych kup kilka ksizek. I bedzies miala wlasne zadanie na ten temat. Tutaj na forum zyczliwiwsc to ostatnia rzecz ktora znajdziesz. To przykre ale prawdziwe. przecztaj sobie ksziaki np Louise Hay czy Shakti Gawain albo Emile Coue. zycze powodzenia pametaj tylko ze afirmacje to tylko pewien katalizator ktory przspiesza dobre resultaty. Ale to jak myslisz kiedy niby nic nie myslisz jest podstawa do tego czy afirmcja bedzie dzialala. moge ci dopowiedziec na emal ale ja ja mo_relka napisała: > Co sadzicie o tej metodzie walki z niska samoocena? > Przeczytalam wlasnie ksiazke Dodziuk i ciekawi mnie, czy probowaliscie > wykorzystac jej rady. Jakie efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: wspolczuje ci ze o tak wazne rzeczy jak Twoje IP: *.d1.club-internet.fr 04.09.03, 07:46 znow grasuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
ale-ja-ja co ci malwinko doskwiera ???????? 04.10.03, 19:20 samotnosc, czy tez musisz byc tak upierdliwa jak imagine vel buda ale ja ja Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: co ci malwinko doskwiera ???????? 04.10.03, 19:41 gdyby przypadkiem tak bylo doradzam ci rozpetac akcje wirtualna i czemu nie realna aby mnie dobic oh oh bo przeciez tak nalezy reagowac n'est-ce pas ? olé M. ale-ja-ja napisał: > samotnosc, czy tez musisz byc tak upierdliwa jak imagine vel buda > > ale ja ja Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_jak_cegla Re: afirmacje jak najbradziej 04.09.03, 09:02 afirmacja jest na pewno skuteczna i przynosi efekty, jak najbradziej zalecana ludziom z niska samooceną, z brakiem pewnosci itd.Każda nowa mysl, jesli zostanie wszczepiona w nasze umysly,pozniej będzie kwitła i dojrzewała , dlatego nie rezygnujcie z myslenia popzytywnego i afirmacji, warto zainwestowac w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: afirmacje jak najbradziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 20:25 jeszcze jeden pojętny uczeń Goebbelsa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: afirmacje 04.10.03, 19:31 zem krol,zem krol,zem krol zem krol ,zem krol do kurwy nedzy przecie nim jestem Odpowiedz Link Zgłoś