malawinka 14.09.08, 17:04 what's happy day, happy,hapy day allelujah ,łał,łał leżę na kanapie,ciepło mi i dobrze, czy wam też ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malawinka Re: łał,łał,łał 14.09.08, 18:27 o to szkoda,ale ja jestem szczęśliwa,ye,ye,ye,łał z tego szczęścia zmierzylam dawno niewidzianą spódnicę,była lużna !! a z nowym paskiem wyglądam jak łoł,łoł, nawety 20 lat temu tak nie wyglądałam. Co za piękny dzień, Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 14.09.08, 18:31 aż wskoczyłam na rowerek treningowy i teraz coś mnie łupie w krzyżu, jejej, niedobrze,może to nerki ??? ale nic to,what's happy day,łoł, dzielę się z wami moim szczęściem,marudy nieszczęśliwe Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: łał,łał,łał 14.09.08, 23:38 malawinka napisała: aż wskoczyłam na rowerek treningowy i teraz coś mnie łupie w krzyżu, > jejej, niedobrze, może to nerki ??? To nie w krzyzu, to tylko tak Ci sie wydaje. A ten bol - to dobry znak. Najwyrazniej od tej skocznej rowerowej jazdy kamienie w nerkach Ci popekaly i dlatego tak Cie lupie :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Kamienie na szaniec 15.09.08, 15:01 mala.winka napisała: > kamienie??? oh, Zadne tam, "oh" :) Wazne, ze one juz potluczone sa. Teraz wypijasz 2 hektolitry piwa. To dziadostwo sie w nim rozpuszcza i jest po klopocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: Kamienie na szaniec 15.09.08, 15:15 łał,łał,jak mi miło i przyjemnie i ciepło,trochę mi hydraulicy po- krzyżowali dziś plany,ale nic to. o tej porze roku pijam wódeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Kamienie na szaniec 15.09.08, 15:19 malawinka napisała: > o tej porze roku pijam wódeczkę To niedobrze. Kulturalny czlowiek pija wodeczke dopiero do/od obiadu. A wczesniej - tylko lzejsze trunki. A zyc trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: Kamienie na szaniec 15.09.08, 16:19 proszę nie martwić się o mnie,miewam się niezmiennie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Alez skad. 15.09.08, 16:29 malawinka napisała: > proszę nie martwić się o mnie, miewam się niezmiennie dobrze Nie jestem Minister Klopotek Nie martwie sie indywidualnie A tylko ogolnie. O zycie, a zwlaszcza SPOZYCIE. Najlepiej jednak - nawet ogolnie - martwic sie na tkzw. konkretnym przykladzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
fiufiubeau ze tez ci mezczyzni tacy gadatliwi sa... 15.09.08, 16:34 obrotowy napisał: > malawinka napisała: > > proszę nie martwić się o mnie, miewam się niezmiennie dobrze > > Nie jestem Minister Klopotek > Nie martwie sie indywidualnie > A tylko ogolnie. > O zycie, a zwlaszcza SPOZYCIE. > > Najlepiej jednak - nawet ogolnie > - martwic sie na tkzw. konkretnym przykladzie nic tylko gadaliby i gadali a przeciez chodzi wylacznie o to aby sobie wzajemnie sprawiac przyjemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano hedonizm bez M... :) 15.09.08, 17:06 fiufiubeau napisała: > nic tylko gadaliby i gadali > a przeciez chodzi wylacznie o to > aby sobie wzajemnie sprawiac przyjemnosci hedonizm bez Milosci - to jak Swiateczna ryba w wannie ochoczo plywa i dycha - ale wiadomo juz gdzie i jak skonczy :) pa. Gdzie wiklinowych dróżek sto, gdzie ślady ptasich nóg, gdzie cienie łodzi, gdzie ryba chodzi, nas nie ma już. Gdzie przebaczliwa cisza trwa, gdzie księżycowy kurz, gdzie rzeka chłodzi, nie o nas chodzi, nie o nas już. Daruj nam szara Wisło .... Noc czarną wędką łowi tych, co nie kochali dość. To o nas chodzi, to o nas chodzi tu jak na złość. (A. Osiecka, Daruj nam , Wislo) www.duchaswietego-kk.pl/nowa/foto_2006/2006_adwent/pobierz/11.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.suf sie wtrace i uciekam 15.09.08, 18:42 no, wiesz, zawsze mozna tE rybe na szeroka wode milosiernie wypuscic..., zamiast bezrefleksyjnie ulegac postkatolickim schematom postepowania. Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano Ty pilnuj ogona, gdy woda leci :) 16.09.08, 07:49 rzeka.suf napisała: > no, wiesz, zawsze mozna tE rybe na szeroka wode milosiernie wypuscic..., zamiast bezrefleksyjnie ulegac postkatolickim schematom postepowania. No tak. Tyle, to i ja wiem. Rybke sie puszcza wolno. I Zostaje Milosc. Ale gdzie rzeczona (hedonistyczna) przyjemnosc, o ktorej wspominala fiufiubeau? A przeciez chodzi wlasnie o to, by I miec ciastko i moc je zjesc :) Odpowiedz Link Zgłoś
fiufiubeau ja juz nie mam ochoty ani na rybe ani na milosc 16.09.08, 07:52 :( a ciastkiem jestem sama, wiec wystarczy, ze sie zaczne wachac, jesc nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano wlasnie :) 16.09.08, 07:57 fiufiubeau napisała: > a ciastkiem jestem sama, wiec wystarczy, ze sie zaczne wachac, jesc nie bede a czyz mowie o czyms innym? :) pa. musze znickac niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
trollik.morski Re: łał,łał,łał 07.10.08, 07:11 malawinka napisała: > aż wskoczyłam na rowerek treningowy i teraz coś mnie łupie w krzyżu To znak, że Pan Bóg czuwa nad tobą. To dla równowagi - inaczej nadmiar szczęścia mógłby ci zaszkodzić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 15.09.08, 11:05 to dziwne,że w ferworze tej radośći nikt nie poprawiał błędów grama- tycznych Odpowiedz Link Zgłoś
jasminowo Re: łał,łał,łał 15.09.08, 17:50 co tam błędy! Az mi się udzielił ten nastrój!!! Czyż nie jest pięknie? A że zimno? A że w pracy? A co tam! łał łał łał :) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 16.09.08, 13:58 Happy może nie, ale i tak duzo lepszy niz wczorajszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 18.09.08, 06:56 wczoraj znowu zaszalałam w sklepach,łoł,zmarzłam,zgłodniałam a dziś jestem szczuplejsza i portfel też,i już nie jest mi tak radośnie,łeee... Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 20.09.08, 13:44 łoł,nie da się wykorzystać operacyjnie ?? oj,tragedia,noo.. tragedia straszna,ale nie samymi ..... człowiek żyje,nieprawdaż ? happy,happy day nadal,cociaż słonko już zachodzi,a może pochmurno nie ważne,łoł,łoł Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 20.09.08, 09:13 łał,łał,jak mi ciepło,dobrze i przyjemnie,zjadłem śniadanko,lekkie, piję herbatę i leżę na kanapie,a słonko świeci,łał,łał. a co u was kaleki i trutnie w sobotę ??? też szczęśliwi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: łał,łał,łał malzowiny 20.09.08, 11:12 ciesze sie z wami:) jako sofistka Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał malzowiny 20.09.08, 12:06 łał,sofistka-du.ystka,pranie mi idzie a w tivi ho,ho,a słonko świeci łał,happy,happy,day,la,la,la Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 20.09.08, 14:20 Gdyby życie było mniej stresujące, mogłoby być całkiem przyjemnie, ale niestety nie jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 20.09.08, 14:34 nie dla wszystkich,nie dla wszystkich..... łoł,łoł,lalaaala, jaki piękny dzien Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 21.09.08, 08:07 co za piękny dzień,słonko świeci,wrony już wstały i kraczą zajadle, a wokoł cisza i zapach śniadania,łoł,łoł co tam u was,kaleki i marudy w ten niedzielny poranek ? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 21.09.08, 18:05 nie mów, że nie masz żadnych problemów i tak nie uwierzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 21.09.08, 19:44 łał,łał cóż za piękny wieczór dziś,leżę na kanapie i czytam,łoł, a potem pooglądam sobie to i owo a wy też ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 21.09.08, 19:50 też leżę i czytam :) A jest coś do obejrzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: łał,łał,łał 21.09.08, 19:57 malawinka napisała: > łał,łał cóż za piękny wieczór dziś,leżę na kanapie i czytam,łoł, > a potem pooglądam sobie to i owo > a wy też ??? ja bym powiedzial, ze tak monotonnego zywota to nie wiode, ciagle lezenie na kanapie i ogladanie tego i owego (czyli czego ?), chyba ze bym jakie psychotropy bral, to moge nawet wowczas wkrecac caly tydzien srubki i wrzeszczec: lal,lal,lal dopadl mnie wkrecania szal! ps. sory Malawa, ale przypominasz mi kota mojej babki, on podobnie, lezy na telewizorze caly czas, tyle ze sie nie odzywa, znaczy nie miauczy o tym samym non stop :")) Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 23.09.08, 06:57 pochmurno i coś kapie na parapet,ptaki nieśmiało pitolą,łoł,łoł a ja przeciągam się leniwie,miły dzień,tralalalala... co tam u was smętne nieroby i kaleki ??? też przyjemnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 24.09.08, 09:36 wstałam,a tu nic nie kracze i nie ćwierka ! jakiś ciągnik warczy i huczy pod oknem,łał,łał Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 27.09.08, 06:56 mgły poranne wszędzie i szum samochodów,i słońce co za spokojan i senna sobota co robicie w sobotę nieroby ? Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 27.09.08, 13:44 łał,ciepło,a nawet na słońcu gorąco,jasno i pył w powietrzu krązy sobie leniwie,łał,łał,jest pięknie aż pranie zrobiłam,żeby wyschło na słońcu,a wy trutnie co ? Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 29.09.08, 10:43 jaki senny i spokojny ranek i pracowity Odpowiedz Link Zgłoś
endorfinkaa Re: łał,łał,łał 29.09.08, 12:39 Jaki senny, jaki spokojny ;) Ale jest pięknie bo nie pada deszcz, jest ciepło, kończy mi się remont, położyłam dziecko spać na drzemkę i mogę trochę w spokoju posiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 29.09.08, 12:45 remont ? po ścianach się rozglądam od czego by tu zacząć, oczywiście,tam gdzie leżę jest całkiem,całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: łał,łał,łał 29.09.08, 13:56 bos legat.tracisz na wartosci jak tak lezysz cialkiem. lal:) ka Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 01.10.08, 08:44 deszcz pada od wczoraj,sennie i cicho,tylko szum samochodów na mokrej jezdni,wrony gdzieś się pochowały od rana juz krzątam sie,nawet zmokłam nieco,łał Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: łał,łał,łał 01.10.08, 08:59 Jeśli zmokłaś , to wyczochraj sobie kudły, bo ci się sierść zmierzwi i powstanie kołtun porównywalny do tego, co masz w łepetynie. Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 02.10.08, 10:41 łaaaał,słońce świeci i ciepło i biegam sobie w nowym płaszczyku jak czerwony kapturek,hi,hi co tam u was nieroby ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: łał,łał,łał 02.10.08, 12:17 ide po nowe buty. zielono fioletowe w tle zimna czekolada. no takie wlasnie. czerwone plaszcze z kapturami sa demode i basta. pogoda pyszna:) sama jestes nierob. ka Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 02.10.08, 13:04 on nie jest czerwony,hi,hiiii jest piękny w formie i kolorze a do tego mam koszyczek w ręce łoł,łoł, już zjadłam obiad,słońce świeci pięknie jest,trlalalalaaaaaa az chyba przejadę się po okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 02.10.08, 13:35 Czy ty naprawdę nie masz problemów, czy tylko próbujesz nas zdenerwować? :) Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 02.10.08, 13:40 nie wszystkim jest żle w życiu,łał,łął niektórzy są zadowoleni z życia,a nawet radośni Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy czuj duch :) 02.10.08, 13:58 mona.blue napisała: > Czy ty naprawdę nie masz problemów, czy tylko próbujesz nas > zdenerwować? :) Nie widzisz, ze tak tylko udaje ? Zobacz, co (w ostatnim poscie) napisala: - nie wszystkim jest żle w życiu,łał,łął A przeciez kazde dziecko wie, ze o ile "łał" sygnalizuje beztroska radosc zycia, to "łął" sygnalizuje bol i cierpienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: hih,hih,hih 02.10.08, 15:06 Teraz dają płaszczyki a la Czerwony Kapturek i wręczają koszyczki zamiast żółtych papierków? Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: łał,łał,łał 02.10.08, 16:33 uprzejmie donosze, butow nie kupilam , kupilam plaszczyk. sliczny. nie szwendaj sie po okolicy bo ktos z FoPsa Cie pozna i dostaniesz lupucupu.koszyczek na swiecone jaja sie nosi. blazenku ka Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 02.10.08, 16:54 ale ja kupiłam butki i jadę dalej po drugie tralala,la,la a kuku Odpowiedz Link Zgłoś
fantastic-lula Re: łał,łał,łał 03.10.08, 08:04 a kuku! a mnie sie snilo, ze mialam na glowie futrzannna czapke farbowana na ognista czerwien moze znacie jakiegos kusnierza ? Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 03.10.08, 10:38 no więc byłam,widziałam,piękne butki,cudo,tylko,że nie było mojego rozmiaru,bo to męskie buty,najmniejszy 40,łał,łał,ale nic to Odpowiedz Link Zgłoś
fantastic-lula Re: łał,łał,łał 03.10.08, 08:02 kaa.lka napisała: > czerwone plaszcze z kapturami sa demode i basta. o jaaaa kaaalka z ciebie to dopiero odtworczy umysl nie sztuka jest ubierac sie zgodnie z obecnymi trendami sztuka jest byc trendsetterka jak ja np ;D p.s. a buty, wybacz- ohyda Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: łał,łał,łał 03.10.08, 13:14 pal lulka:) odtworczy ale samego P.B. a od kusnierzy nie zaleze, se robie na drucikach misia do futra pa ka Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 07.10.08, 02:20 łaaał,łał,ach to piękno istnienia,leżę sobie na kanapie po całym dniu chodzenia,i dobrze mi,to jest to,łał Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 08.10.08, 23:03 oh,oh,ledwie doszłam do domu i leże,leżę,ani mru mru,aż nakryłam się prawie jak wewiór puchatym ogonkiem i dobrze mi i ciepło,mniam, mniam. A wy co,cierpicie z nadmiaru głupoty ? czy może też jest wam dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 08.10.08, 23:15 tak sobie, ale mam nadzieję ,że będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: łał,łał,łał 09.10.08, 13:51 ad ansa: dobry dzien miec nie dorzeczy los ci zlorzeczy jak smiesz go(w rece) chciec zyczenie zatem zawsze nie sie sie jeslis ......nick, a nie drzesien ka --- dobrego dnia, blumoon:) Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 09.10.08, 16:54 łaał,ciepło,jesiennie i złoto gdzieniegdzie,tylko pochmurno się zrobiło i tak jadąc sobie i podziwiająć okolicę przed wpadnięciem do domku na drzemkę zobaczyłem wielki kolorowy balon,nisko sunął po niebie,łaaaał,łał,aż się obudziłem za kierownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 10.10.08, 17:55 łaaał,opiłam się mleka z musli i leżę ledwie się ruszam i nie powiem,że jest mi dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 12.10.08, 08:36 wstałem,słonko świeci, cicho,wrony nie kracżą jest leniwie i sennie Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: łał,łał,łał 12.10.08, 11:37 oj, ales dualnu. w piatek bylas, dzisiaj,a dzisiaj senny. tak,slonko i tu i tam. zdaje sie, ze wszystkim jakos sie nareszcie poukladalo;)w Headach Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 14.10.08, 07:50 słońce już wyszło po mglistym poranku i wrony ujadają zawzięcie,łał a ja od rana łał,tra,la,la,łał,tra,la,la,hej ho,biegam,tupię i dzia- lam,nawet od 6 rano,a wy co nieroby ? Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: łał,łał,łał!!!!!!!!!!!!!! 15.10.08, 18:47 Znowu wywalili wątek basker.winki! Już jej nawet giewu nie toleruje! Ani siwa , ani ols! Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: łał,łał,łał!!!!!!!!!!!!!! 15.10.08, 19:10 To ten świntuch filut, znowu zwrócił uwagę abusa, że na tym [już usunietym] wątku jest personalnie atakowany forumowicz[ka] i to w sposób obrzydliwy! Kiedyś grasował na tym forum niejaki komandos57. Używał menelskiego języka, a jego posty również nie miały nic wspólnego z psychologią. Został skutecznie "zniknięty", jak mówią iluzjoniści;) Historia lubi się powtarzać, proszę malawinki! W okresach przedświątecznych [np. przed Bożym Narodzeniem] niektórzy moderatorzy robią sprzątanko i śmieci usuwają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: łał,łał,łał!!!!!!!!!!!!!! 15.10.08, 19:16 Widać Filut zna obyczaje adminów, więc już się dziwię, że moje dane osobowe wisiały tu kiedyś 12 godzin, zanim po dziesiątkach maili i telefonów je wycięto. Biorąc pod uwagę fakt, że był lipiec, mogły tak sobie wisieć do grudnia..... Filut,ty jesteś ols? Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: łał,łał,łał!!!!!!!!!!!!!! 15.10.08, 19:31 Komandosa nie miałam wątpliwej przyjemności czytać,ale to było zapewne poprzednie wcielenie wampira, bo tylko on i a36/leda posługują się tutaj menelskim/nowohuckim językiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: łał,łał,łał!!!!!!!!!!!!!! 15.10.08, 20:10 shangri.la napisała: > Filut,ty jesteś ols? No wieszszszsz.... Czy ja wyglądam na olsa [daj mu Boże jak najlepiej]? Kim jest ols? Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: łał,łał,łał!!!!!!!!!!!!!! 15.10.08, 20:30 Ols, to taki stuknięty admin. Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał!!!!!!!!!!!!!! 15.10.08, 20:41 czy pracujecie na ususnięcie tego wątku z powodu waszych personal- nych śmieci ? załóżcie sobie nowy śmietnik Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: łał,łał,łał!!!!!!!!!!!!!! 15.10.08, 20:54 malawinka napisała: > czy pracujecie na ususnięcie tego wątku z powodu waszych personal- > nych śmieci ? załóżcie sobie nowy śmietnik Brawo za prawidłowe wnioskowanie:) To ty nazwałaś to miejsce ŚMIETNIKIEM, więc w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: łał,łał,łał!!!!!!!!!!!!!! 15.10.08, 20:44 Podejrzewałem, że to admin;) Dlaczego go stukałaś? :))) PS Bycie adminem to chyba nie dla mnie zajecie. No może za pensję 10x większą od prezydenckiej - wtedy dopiero byś zobaczyła stukniętego admina :)))). Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: łał,łał,łał!!!!!!!!!!!!!! 15.10.08, 20:56 Janie S. , zabawa w kotka i myszkę ma sens wyłącznie w realu....wtedy może być i ekscytująco, i zabawnie ,i rozkosznie nawet:) Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: łał,łał,łał!!!!!!!!!!!!!! 16.10.08, 14:24 Kolejny wąteczek na oślą polazł....., hih Janie/Filucie, czy to znów Twoja sprawka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 15.10.08, 20:09 łał,obudziłam sie po poobiedniej drzemce z gazetą,łoł,a tu wieczór ciepły i cichy,jak przyjemnie,czas nie wieczorną lekture i rozrywki intelektualne,a co u was tam nieroby,gnuśniejecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: łał,łał,łał do kwadratu!!!!!!!!! 17.10.08, 15:16 Basker.winka ma dziś imieniny! Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał do kwadratu!!!!!!!!! 17.10.08, 18:12 Chyba się o parę dni pomyliłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: łał,łał,łał do kwadratu!!!!!!!!! 17.10.08, 18:40 Ja się nigdy nie mylę, wirtualny ludziku:) Biegnij na skwerek kwiatków narwać i ślij posłańcem....może na jutro jakoś dotrze do tej Koziej Wólki:) Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Basker.winka , nalej winka!:) 17.10.08, 21:22 Wypijemy twoje zdrowie...psychiczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał do kwadratu!!!!!!!!! 18.10.08, 12:26 Ale w pewnym, powiedzmy wirtualnym sensie, dobrze trafiłaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: Co bierzesz malawinka?? 18.10.08, 13:06 nie piję,nie palę,nie ćpam,bo nie muszę,a dlaczego nie muszę,bo łał,łał,dobrze mi,hi,hi,zaśmiałam się jak królik własnie zjadłam obiad i zaczynam zapadać w poobiednią drzemkę,ciepło mi i przyjemnie, pranie schnie na słońcu,a wrony coś tam dyskutują a wy nieroby,frustraci,co tam porabiacie w weekend ? szukacie problemów ? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 23.10.08, 17:23 Chyba zacznę wspierać w tym wątku malawinkę, jest coraz lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Narzeczoną wypada wspierać, mono:) n/t 23.10.08, 21:52 Jakoś nie przypominam sobie, żebym miała narzeczoną, wolę jednak zdecydowanie facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Narzeczoną wypada wspierać, mono:) n/t 23.10.08, 21:56 Oj, ty to masz krótką pamięć , jak na wirtualnego stwora! Kto cię wyprodukował , mono, taką feralną?! Odpowiedz Link Zgłoś