Gość: Imagine IP: *.unl.edu 22.10.03, 23:47 nie zgadzam sie z forma Twych wypowiedzi, ale jesli chodzi o tresc masz piataka. Wiekszosc zyje w obledzie i nie jest w stanie myslec samodzielnie. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Terry Re: Brawo Terry !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 23:52 Dlaczego nie zgadzasz się z formą ? Najpierw staram się pisac neutralnie. Ale jak zamiast na temat jakiś kmiotek zaczyna wypisawać bzdety to mu dokładam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend powiem w krótkich zołnierskich slowach terry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 23:57 spierdalaj na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Brawo Terry IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:14 No nareszcie objawiłaś ściereczko swoją kulturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Brawo Terry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:16 dla takich jak Ty mam kastet. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Brawo durniu tery 23.10.03, 00:12 Gość portalu: Terry napisał(a): > Dlaczego nie zgadzasz się z formą ? Najpierw staram się pisac neutralnie. Ale > jak zamiast na temat jakiś kmiotek zaczyna wypisawać bzdety to mu dokładam. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ty zes specjalista od bzdetow.jestes mistrzem pojebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Brawo Terry !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 23:56 jest mi smutno, ze to napisałeś, bo tacy jak Terry leją w miejscach publicznych gejów w mieście w którym mieszkam kilka dni temu miejscowa gazeta przeprowadziła eksperyment - wysłała na ulicę reporterów, którzy WYŁĄCZNIE trzymali sie za ręce i obejmowali. nie pytaj o rezultat. ledwo uciekli. a przecież nikomu nic nie zrobili... nie wiem co jest przyczyną homoseksualizmu i nie interesuje mnie to. interesuje mnie to, ze dziś w Polsce geje to najbardziej znienawidzona i narazona na przemoc grupa społeczna. gdyby napisał "brawo terry" jakis idiota, to bytm westchnęła ale ponieważ napisałeś to Ty, jestem zła i rozczarowana, bo mam Cie za mądrego i wrażliwego człowieka jeszcze raz podkreślam, ze nie chodzi o pogląd n/t zjawiska orientacji homoseksualnej tylko o stosunek do ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
melanie girl, znowu przekrecasz 23.10.03, 00:02 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > jest mi smutno, ze to napisałeś, bo tacy jak Terry leją w miejscach publicznych > > gejów w mieście w którym mieszkam ___________________ Girl, znowu przesadzasz. Dlaczego odrazu posadzasz terry'ego o przemoc fizyczna itd. Napisal, ze nie obchodzi go, co dwoje doroslych facetow robi w swoim lozku. Napisal, ze wkurza go nachalna propaganda gejowska, ustawy w parlamencie, wspolne rozliczanie podatkow itd wymuszanie dla siebie przywilejow tylko dlatego, ze kochaja inaczej? To obnoszenie sie ze swoja innoscia, domaganie sie adoptowania dzieci, na to sie nie zgadza, ja rowniez nie, czy tez jestem homofobka? Powiem, ze nie przeszkadzaja mi, jak ida za reke, ale bardzo bylabym nieszczesliwa, gdyby moj syn byl gejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: girl, znowu przekrecasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:05 co to jest "propaganda gejowska"???? mniejszość terroryzuje większość??? wiesz co? idź spać melanio, albo ja pójdę. co terremu do cudzych podatków???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Girlfriend wyciagnij ręce spod kołdry IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Brawo Terry !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:12 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > jest mi smutno, ze to napisałeś, bo tacy jak Terry leją w miejscach > publicznych gejów .. nieprawda, tacy jak ja nie zgadzają się z propagowaniem homoseksuakizmu, nie zamierzają prześladować a raczej sa za leczeniem takich osobników. Jedynie nie zgadzam się na krzykliwą autoreklamę homoseksualistów. > w mieście w którym mieszkam > kilka dni temu miejscowa gazeta przeprowadziła eksperyment - wysłała na ulicę > reporterów, którzy WYŁĄCZNIE trzymali sie za ręce i obejmowali. .. zachowanie było jak piszesz zamierzona prowokacją. Zdawali sobie sprawę z prowokacyjnego charakteru swojego zachowania. Dlaczego ludzie mają się godzić na demonstrowanie demoralizujących zachowań ? Mało jest kłopotów z młodieżą ? > nie pytaj o > rezultat. ledwo uciekli. a przecież nikomu nic nie zrobili... .. I znowu: jak piszesz sami sprowokowali do takiej postawy wobec nich. Ludzie, ich czytelnicy być może, powiedzieli im, że nie akceptują takiej postawy moralnej. > nie wiem co jest przyczyną homoseksualizmu i nie interesuje mnie to. .. I niesłusznie. Jest to bardzo ważne a ty z braku wiedzy spłycasz temat. Homoseksualisci twierdzą, że jest to genetyczne. Niestety badania naukowe dowodzą róznych przyczyn, m.in. deprawacja jest taka przyczyną. Najgorsze co ten ruch mogło spotkać to wyniki badań w najbardziej liberalnycm kraju jakim jest Hiolandia. Mianowicie tam odkryto związek z pewna grupa kompleksów a homoseksualizmem. Co najgorsze to fakt, że wyleczono kilkuset homoseksualistów. To okazało się tragedia dla ideologów homoseksualizmu. Tak wielką, że podali do sądu twórców filmu wyświetlanego jakiś czas temu w telewizji. Zrobili to pewnie w ramach głoszonej przez nich tolerancji. > interesuje mnie to, ze dziś w Polsce geje to najbardziej znienawidzona i > narazona na przemoc grupa społeczna. .. Nie masz rozeznania. To najgłoszniej krzycząca, mająca bardzo duzy dostęp do mediów grupa. I ten wrzask najbardziej zaczyna szkodzić tej grupie. I tak trzymać można by powiedzieć. > gdyby napisał "brawo terry" jakis idiota, to bytm westchnęła > ale ponieważ napisałeś to Ty, jestem zła i rozczarowana, bo mam Cie za > mądrego i wrażliwego człowieka .. Ona cię miała za mądrego - bo przeciez ona decyduje: ten na prawo ten na lewo a tu bach ! Ktos ma inne zdanie. To źle, nieładnie, a fe ! > jeszcze raz podkreślam, ze nie chodzi o pogląd n/t zjawiska orientacji > homoseksualnej tylko o stosunek do ludzi .. Jeśli rzeczywiście ci chodzi o stosunek do ludzi to nie atakuj ludzi za to, że nie popieraja zboczeń seksualnych. Ja rozumiem, że w dzisiejszym świecie to nie jest modne ale nic na to nie poradzę. To jest tak ewidentne, że nawet taki przymuł i prymityw bez wiedzy jak ty powinien to zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend powiem krótko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:15 jesteś przezroczysty Terry, rozumiem ze masz problem. reszta jutro, bo muse wracać do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Girlfriend idzie na 3 zmianę IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:18 Tylko gdzie ? Ulica ? Szosa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Girlfriend idzie na 3 zmianę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:19 popisuj sie dalej skurwysynu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Girlfriend idzie won IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:27 Ja umiem a tobie nie wychodzi. Żal co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend nędzny prowakotor jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:31 nie akceptujesz swoich homoseksualnych odruchów i tyle. chcesz zakrzyczeć swój homoseksualizm... smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry [...] IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone [...] 26.10.03, 13:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Brawo durniu tery 23.10.03, 00:16 Gość portalu: Terry napisał(a): > Gość portalu: mieszkam > . do ludzi > .. Jeśli rzeczywiście ci chodzi o ty powinien to zrozumiec. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX oswieciles mnie.ty i girl.mam checia na ciebie.zdupczyc cie????mam juz obucha przygotowanego.orgazm na ER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Komandoso dupandos IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:19 Co ty tak bełkocesz ? Nawaliłes się butaprenu czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 rozkoszny dialog dwoch debili. 22.10.03, 23:57 czy moze byc cos piekniejszego? terek,Tworki dla ciebie to zbyt malo. starasz sie ukryc swoje sklonnosci odbytnicze. nawet slepiec to przyuwazy. a imaginek,zmagaj sie ,zmagaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry rozkoszny dialog dwoch debili:komandos57 ze sobą. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:20 Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong No to powiedz Imagine o co Ci chodzi... 23.10.03, 00:03 Bo mnie osobiscie chodzi o jedna zasadnicza sprawe. Toleruje ich, ale nie toleruje propagowania homoseksualizmu. Nie toleruje propagowania homoseksualizmu w szkolach, czy adoptowania dzieci przez nich. ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: No to powiedz Imagine o co Ci chodzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:07 Ryb co to jest "propagowanie homoseksualizmu"? to nie coca-cola do cholery, tego sie nie da propagować. albo masz taką orientację albo inną, nikt nikogo trwale jeszcze nie przekręcił. a jak nietrwale to najwyzej w więzieniu... jezu, idę zanim wam nawymyslam dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: No to powiedz Imagine o co Ci chodzi... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.10.03, 00:19 Kilka lat temu w Anglii toczyla sie debata na temat propagowania homoseksualizmu. W jedym z Londynskich dzielnic (Ealing) chcieli wprowadzic do szkol nauke, ze homoseksualizm jest normalna rzecza w zyciu czlowieka. Tego mialy byc uczone dzieci. W dzisiejszych czasach, w wysoko rozwinietych krajach, homoseksualizm stal sie moda. Nie podoba mi sie taka moda. Nie chce zeby w moje dziecko wpajano homoseksualizm. ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: No to powiedz Imagine o co Ci chodzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:24 Ryb nie wierz w to, że mozna wpoić homoseksualizm. Jest coś takiego jak "wyuczony homoseksualizm", ale to dotyczy wyłącznie zamknietych spoleczności jednopłciowych typu klasztor, wojsko, więzienie. Pod wpływem ciekawości czy mody to ewentualnie ktoś mógłby się zdecydować na eksperyment, ale orientacja mu sie nie zmieni. Homoseksualizm był zawsze, takze wtedy gdy nie było mody i groziła za to smierć. Dla mnie to rozstrzyga sprawę co do motywacji homoseksualistów. a ze są na love-paradach ostentacyjni? bo są dyskryminowani. słyszałeś o wystawie w Polsce pt."Niech nas zobaczą"? Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: No to powiedz Imagine o co Ci chodzi... 23.10.03, 00:28 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > Ryb nie wierz w to, że mozna wpoić homoseksualizm. > Jest coś takiego jak "wyuczony homoseksualizm", ale to dotyczy wyłącznie > zamknietych spoleczności jednopłciowych typu klasztor, wojsko, więzienie. > > Pod wpływem ciekawości czy mody to ewentualnie ktoś mógłby się zdecydować na > eksperyment, ale orientacja mu sie nie zmieni. > ____________- Mozna wpoic homoseksualizm. Seksuolodzy twierdza, ze jest cos takiego, jak prawo pierwszych polaczen. Chlopak uwiedziony przez homoseksualiste ma duze szanse zostac homoseksualista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend co za bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:32 który seksuolog Ci to powiedział? to często prostowany mit, melania. poczytaj gazetę.pl albo zadaj pytanie na FSeksuologia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: No to powiedz Imagine o co Ci chodzi... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:37 Tak, jest duży odsetek homoseksualistów z nabytą skłonnoscią z powodu deprawacji w wieku chłopięcym, z powodu warunków środowiskowych itp. Są tacy, którzy twierdzą, że stanowią tacy homosksualiści 50% populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong Re: No to powiedz Imagine o co Ci chodzi... 23.10.03, 00:37 Tak zeby bylo wszystko jasne: Nie mam nic przeciwko homoseksualistom. Sa jacy sa i to szanuje. Co do Twojej wypowiedzi to mylisz sie. Nie zapomnij ze mieszkam w Anglii gdzie prawa gejow sa szanowane ale nie na 100% respektowane. Jest cos takiego jak wyuczony homoseksualizm, w malym %, ale jest. Bardzo jestem sceptycznie nastawiony do wciskania za wszelka cene dzieciom, ze to jest normalne, bo wedlug mnie nie jest. I dopoki zyje bede bronil swoich praw i prawa do wychowania moich dzieci po "swojemu". Niemniej jednak bede ich uczyl tolerancji, aby w przyszlosci uniknely podobnych przeszkod w zyciu. ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Co za stuknięte pudło IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:23 > Ryb co to jest "propagowanie homoseksualizmu"? .. To tego nawet głebie nie wiesz ? > albo masz taką orientację albo inną, nikt nikogo trwale jeszcze nie > przekręcił. a jak nietrwale to najwyzej w więzieniu... .. gówno prawda: własnie tępić trzeba ich destrukcyjny wpływ na młodych ludzi. > jezu, idę zanim wam nawymyslam > dobranoc .. wystraszyłem się, nie na żarty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend dawaj dalej dżentelmenie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:25 powiedz, bijasz kobiety? a dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Gulfriend puszczają nerwy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:29 Jak sugerowałaś mógłbym bijać pedziów ale z bojaźni o zarażenie się HIV nie robię tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend a co zo lesbijkach nam powiesz ciekawego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:30 buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: a co zo lesbijkach nam powiesz ciekawego? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:38 Przeciez cały czas piszesz o tym. Jest to swoista twoja autoreklama. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 111111111111111111111! 23.10.03, 00:08 imaginek widzi to"wlasnym" pedalskim wzrokiem.wpierdala karme i stad zapedy odbytnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Komandos57 pisze z Tworek IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:24 Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Komandos57 pisze z Tworek 23.10.03, 00:28 masz racje.ale nalezy mi sie tez troche informacji.zwazywszy ze sa tak idiotycznie szokujace.moze poczuje sie lepiej.wiec do dziela.co cie tak meczy? dlaczego wszedzie wracasz do pedalow? w Tworkach jest ich duzo.ale kogo to az tak interesuje,kogo?tych,co maja takie sklonnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Komandos57 pisze z Tworek IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:35 To jak odpowiedziałeś już sobie na wszystkie nurtujące cię pytania możesz wrócić do onanizowania sąsiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Terry, prosimy o expose w kwestii lesbijek n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:33 Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Terry, prosimy o expose w kwestii lesbijek 23.10.03, 00:36 nie prosimy,jebniety kurwiszonie.to ty prosisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Terry, prosimy o expose w kwestii lesbijek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:38 spierdalaj złamany matkojebco teraz pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Terry, prosimy o expose w kwestii lesbijek 23.10.03, 00:39 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > spierdalaj złamany matkojebco > teraz pasuje? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX tak,pasuje jebnieta w pyszczycho kuro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Brawo Terry IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:40 Jakbym czytał dialog między tirówką a kompletnym ochlajem świeżo wypuszczonym z mamra. Ale sobie girlasa i kutasomados przywalacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Ty jesteś Terry męską tirowką i Dulską w jednym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:41 Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Brawo Terry 23.10.03, 00:42 Gość portalu: Terry napisał(a): > Jakbym czytał dialog między tirówką a kompletnym ochlajem świeżo wypuszczonym z > > mamra. Ale sobie girlasa i kutasomados przywalacie. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX praktycznie ja mozesz upajac tymi wiesciami.ta pojebana kurwa ma takie zapotrzebowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Ale cię wychwala girlfriend ten komandos57 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend wiem, ze sie podpisujesz pod tym buraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Zawsze lepiej być burakiem niż tirówką IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend jestes tania tirówką terry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry girlfriend wszystkim przypisuje swoje cechy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 23:38 Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 polecam wypowiedz girlfriend 23.10.03, 01:09 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > spierdalaj złamany matkojebco > teraz pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Brawo Terry !!! 23.10.03, 00:23 tak panowie macie racje ide strzelic se w leb bo od prob zrozumienia drugiego czlowieka w glowie sie wywraca czyz nie? pees. gf - nie idz, prosze ;) Gość portalu: Imagine napisał(a): > nie zgadzam sie z forma Twych wypowiedzi, ale jesli chodzi o tresc > masz piataka. Wiekszosc zyje w obledzie i nie jest w stanie myslec > samodzielnie. > Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Brawo Terry !!! 23.10.03, 00:32 cossa napisała: > ide strzelic se w leb > bo od prob zrozumienia drugiego czlowieka XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX jakiego czlowieka Cossa?jakiego?takich zwichrowanych czubow zaliczasz do ludzi? Jak jede,tak drugi-terek i imaginek-wspomagajacych sie idiotow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Brawo Terry !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:40 dobranoc Cossa :) zostawiam Ci ten ludzki chłam Imagine mnie dziś rozczarował tym "piątakiem" jak nigdy :( Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Brawo Terry !!! 23.10.03, 00:42 dobranoc ;) Gość portalu: girlfriend napisał(a): > dobranoc Cossa :) > zostawiam Ci ten ludzki chłam > Imagine mnie dziś rozczarował tym "piątakiem" jak nigdy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Brawo Terry !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:45 Co, ty też o pracy ? A co ze stolcem ? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Brawo Terry !!! 23.10.03, 00:46 jakiej pracy? wylewaj chlopie co na watrobie Ci lezy moze kogos w realu sie oszczedzi w zyciu nie spotkalam tu takiej agresji pisz prosze jeszcze tak ide do pracy z czegos trza zyc co jeszcze chcesz wiedziec? Gość portalu: Terry napisał(a): > Co, ty też o pracy ? A co ze stolcem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Brawo Terry !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:44 Won kretynko, do roboty, klienci czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
szopracz Girlfriend 23.10.03, 00:49 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > dobranoc Cossa :) > zostawiam Ci ten ludzki chłam > Imagine mnie dziś rozczarował tym "piątakiem" jak nigdy :( Dlaczego Cie rozczarowal? Jezeli Imagine to Andrzej, to on te same homofobiczne poglady glosi tu juz bardzo dlugo. Tu sie nic nie zmienia na tym forum, wiesz. Co jakis czas napadaja na homoseksualistow a potem CISZA. Nie daj sie ponosic nerwom i spadac tak nisko do ich poziomu. Nie warto. Bedziesz potem miala wstret do siebie, ze sie znizylas do czegos takiego. Szurum-burum - homofobia jest karalna. Na szczescie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Tak, Imagine to Andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:56 wiem, ale jest różnica miedzy posiadaniem poglądu na przyczynę homoseksualizmu, (z którym to pogladem ja się nie zgadzam) a przybijaniem piątki komus takiemu jak terry... Imagine jednak wykazywał sie tu wrażliwością, dlatego jestem w szoku. pozdrawiam :) p.s.Nie zadaję się z faszystami i homofobami, dlatego nie mam tu raczej już czego szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Brawo Terry !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:50 Milo mi, że tyle razy pojawia się tu "Brawo Terry". Oznacza to, że większość uważa homoseksualistów za zboczeńców. Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong Nie Terry 23.10.03, 00:55 Nie uwazam ich za zboczenow. Za zboczencow uwazam pedofili... Jednak musze podkreslic linie, czego moje dziecko jest uczone w szkole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Tak dingdong IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:59 To sa zboczeńcy. Nawet w mózgu ludzkim wykryto dodatkowy płat różnicujący mężczyznę od kobiety. Uczciwe badania mówią jednoznacznie na ten temat. Jest terz taka moda na zboczków. Ale mam nadzieję to minie. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Brawo Terry !!! 23.10.03, 00:57 a ty....wracasz diesiatki razy,dziesiatki razy do tego tematu.facet,nie sciemniaj....kiedys zrobiles "napad" na rybe.ni z kija ni z pietruszki.pierdolisz jak dyzio.nawin cos teraz o les.....ta kurwa girl,bedzie ci wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Brawo Terry !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 01:00 Komandos nie podniecaj się, i tak ci nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Brawo Terry !!! 23.10.03, 01:14 Gość portalu: Terry napisał(a): > Komandos nie podniecaj się, i tak ci nie stanie. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX mnie nie stanie.mnie stoi. zaraz odleje sie w pyszczycha girl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Brawo Terry !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:56 Brawa dla mnie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Brawo Terry !!! 23.10.03, 01:04 juz klaszcze.teraz popierdol o lesbijach.ta kurwa czeka.ona az sika po gaciach.ta zjebana suka Odpowiedz Link Zgłoś
otryt Re: Brawo Terry !!! 23.10.03, 14:00 Nie interesuje mnie co kto robi w swojej sypialni, ale nie zgodzę się nigdy na żadne przywileje dla homoseksualistów. Przywileje mogą być dla rodzin, podejmujących trud wychowania dzieci. Nie zgodzę się również na to, abym moim dzieciom wpajano w szkole lub w mediach poglądy akceptujące homoseksualizm. Nachalne propagowanie homoseksualizmu i domaganie się przywilejów wywołuje jedynie efekt wahadła. Czy nie można tutaj zachować umiaru? Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina a ja sie zgadzam 23.10.03, 14:50 poki beda przesladowani poty trzeba dyskryminacje pozytywna uprawiac a jak taka pl znormalnieje to i przywileje znikna (bardziej mnie interesuja zreszta te np lobby medycznego w pl niz jakies tam...- przestancie fiksowac) a w ogole to slowo przywileje nie jest na miejscu chodzi o najzwyczajniejsze prawo do legalnej egzystencji Jestem zadowolona ze nikt was o zdanie nie bedzie pytal (zauwazyliscie to, co ? jak w powiedzonku : totalitaryzm to "zamknij morde" demokracja to " gadaj zdrow" ) - przyjdzie zmiana i koniec. > Nie interesuje mnie co kto robi w swojej sypialni, ale nie zgodzę się nigdy na > żadne przywileje dla homoseksualistów. Przywileje mogą być dla rodzin, > podejmujących trud wychowania dzieci. Nie zgodzę się również na to, abym moim > dzieciom wpajano w szkole lub w mediach poglądy akceptujące homoseksualizm. > Nachalne propagowanie homoseksualizmu i domaganie się przywilejów wywołuje > jedynie efekt wahadła. Czy nie można tutaj zachować umiaru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney juz tego buca terriego czytac nie moge! brawo girl IP: 217.153.143.* 23.10.03, 15:08 musze powiedziec ze wreszcie sie zgadzam z girl , przebrnalem przez tamte watki i umiejetnie i madrze jaki co poniektorzy bronila swojego zdania , Terry chce ich leczyc , rany czlowieku z czego ? to nie jest choroba , czlowiek sie rodzi jaki sie rodzi , co do tej sprawy to najlepiej co mysle napisala cossa w watku " oczekujemy " tez niestety widzialem pzrypadkowo w tv jak wyglada sex homoseksualistow , tez mi sie to wydawalo ochydnym , ale to nie moja sprawa , po co sie wogole zajmowac tym tematem , Odpowiedz Link Zgłoś
mefiston Re: juz tego buca terriego czytac nie moge! brawo 23.10.03, 15:55 mam znajomego gościa, który jest gejem. niczym sie, nie wyróżnia poza tym że laski na niego strasznie lecą bo to kawał chłopa, siłownia, sporty etc. do tego inteligentny, dobra praca. normalny facet i tyle. czasami spotykamy się na piwko pogadać i nigdy nie gadamy o jego osobistym życiu. nigdy nie twierdził że chce adoptowac dzieci , jakieś propagandy i tyle.ma chyba jakiegoś partnera ale to jego sprawa i szanuję to ja i inni wspólnmi znajomi którzy wiedzą. To są normalni ludzie i tylko tyle że mają trudniej w życiu bo muszą się ukrywać. A świat idzie do przodu i Polska też się zmienia na szczęście. Wszyscy mają prawo do życia takiego jakie sobie wybiorą byle nie krzywdzili innych. Zresztą kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień. i przestańcie tak się pieklić :) bo już nudna ta dyskusja ludki :) POZDRO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry No własnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 22:21 Po co tym się zajmujesz ? Za trudne to dla takiego gniota jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: No własnie IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 24.10.03, 18:22 Tobie dydek. Odpowiedz Link Zgłoś
otryt Jestem zadowolona, że nikt nie będzie pytał :-( 23.10.03, 18:43 Malwina napisała: >poki beda przesladowani Chyba żartujesz. W Polsce nikt nie prześladuje homoseksualistów. Przyjedź, zobacz na własne oczy! >a w ogole to slowo przywileje nie jest na miejscu Rodziny i małżeństwa rzeczywiście korzystają z przywilejów finansowych. Ze wspólnego rozliczania się przy obliczaniu podatku korzysta ok. 60% małżonków. Daje to korzyść tym małżeństwom, w których jest znaczna różnica w dochodach męża i żony. Moja rodzina na tym zyskuje kilkaset złotych rocznie. Nie wiem jak we Francji, ale w Polsce przy wspólnym opodatkowaniu sumuje się zarobki męża i żony, dzieli to przez 2, oblicza podatek wg tabeli i na koniec to co wyszło mnozy przez 2. Były już próby odebrania małżeństwom tej ulgi, aby ratować budżet państwa. Obecna ekipa również się do tego przymierzała, jednak z uwagi na duży opór społeczny na razie zrezygnowali. Inne przywileje daje prawo spadkowe. Malżonek nie płaci lub płaci mniej, gdy otrzymuje spadek po zmarłym mężu lub żonie. Te przywileje, które w tej chwili posiadają małżeństwa chcieliby również uzyskać homoseksualiści. Moim zdaniem małżeństwo, rodzina i dzieci to wielkie wartości, które powinny być wspierane przez państwo, chocby z tego powodu, że kondycja rodziny rzutuje na kondycję państwa a wychowanie i edukacja dzieci będą miały wpływ na stan państwa w przyszłości. Związek homoseksualny nie niesie żadnej z tych wartości, jest prywatną sprawą dwóch osób. >chodzi o najzwyczajniejsze prawo do legalnej egzystencji Bez przesady. Mają wszystkie prawa obywatelskie, mogą pracować gdzie chcą, zajmują eksponowane stanowiska, nikt nie wchodzi w ich sprawy prywatne. Dlaczego chcą więcej? >Jestem zadowolona ze nikt was o zdanie nie bedzie pytal (zauwazyliscie to, co ? >jak w powiedzonku : totalitaryzm to "zamknij morde" demokracja to " gadaj >zdrow" ) - przyjdzie zmiana i koniec. I to jest najgorsze co piszesz. Pokazujesz, że demokracja to fikcja i że sama masz totalitarne ciągoty. Mówisz, że i tek wprowadzą to wbrew woli społeczeństwa. I potem będziesz się dziwić, że ludzie zaczną nienawidzić homoseksualistów, zdarzą się przypadki przemocy i nietolerancji. Wahadło odbije w drugą stronę. Jak swiat światem wahadło zawsze przechodziło z jednej skrajnej pozycji w drugą. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Jestem zadowolona, że nikt nie będzie pytał : 23.10.03, 19:41 taaaak, mam totalitarne ciagoty i co ? jak to napisales to ci sie cos wyjasnilo ? posunales sie do przodu w komunikacji ? upewniles w swoich racjach. Moge ci odpowiedziec ze uprawiasz demagogie ale mi sie nie chce -nie czuje sie dotknieta przez twoje propos. Natomiast nieco spokoju by sie tobie przydalo. Piszesz ze zwiazek homo jest nieuzyteczny Dla kogo ? twoje malzenstwo jest uzyteczne rozumiem - ok teraz mi napisz dla kogo zyjesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Malwina się zmieniasz. Głupiejesz jeszcze bardziej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 22:23 A wydawało się to niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
otryt Re: Jestem zadowolona, że nikt nie będzie pytał : 23.10.03, 23:58 malvvina napisała: > taaaak, mam totalitarne ciagoty > i co ? jak to napisales to ci sie cos wyjasnilo ? posunales sie do przodu w > komunikacji ? upewniles w swoich racjach Oczywicie nic się nie wyjasniło, a w komunikacji krok w tył, ale nie mogę spokojnie czytać, gdy cieszysz się, że wbrew woli większości "głupiego społeczeństwa" wprowadzą to prawo ci, którzy zostali przez to społeczeństwo wybrani i postawieni do pilnowania interesów wyborców. Czym się różni takie postępowanie od postępowania komunistów wprowadzających stan wojenny w Polsce? I jedna i druga to władza totalitarna, z tym, że ta druga posługuje się bardziej inteligentnymi metodami a nie tylko brutalną siłą i prymitywną propagandą. > Moge ci odpowiedziec ze uprawiasz demagogie Demogogia, to raczej schlebianie większości. Ja na tym forum i w tym wątku należę do mniejszości. I tak zginę marnie zgodnie z prawem spirali milczenia Elisabeth Noelle-Neumann. Ty wygrasz, Malwino! Ciekawe co byś powiedziała, gdyby przywileje, którym się sprzeciwiam przyznać dowolnej parze ludzi np brat z bratem, siostra z siostrą, przyjaciel z pzryjacielem, przyjaciółka z przyjaciólką, wnuczek z babcią, syn z ojcem, itd. Wszyscy oni mogą mieszkać wspólnie i mieć ulgi podatkowe. Chyba sex nie jest konieczny, aby uzyskać te prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Jestem zadowolona, że nikt nie będzie pytał : 24.10.03, 09:19 wygra ludzkosc - ja z tych ktorym nie zalezy na wygraniu ani w zyciu a jeszcze mniej na glupim forum w jakiejs tam dyskusji. To tobie powinno zalezec na tym wygraniu - zyskasz na humanizmie, tolerancji i madrosci. Ja kompleksow tu nie mam. Co do reszty - dobrze jest byc poinformowanym o tym co sie w wielkim swiecie dzieje - we francji taka mozliwosci istnieje od kilku dobrych lat i dotyczy ulg podatkowych wiec co ty mnie tu wypytujesz jakby o sensacje jakas chodzilo.... Zostawiam na boku uwagi o systemie o komunizmie i o stanie wojennym - nie mam zwyczaju wyklocac sie na tym poziomie. Nie odpowiedziales mi na pytanie - komu sluzysz , ty i twoja rodzina ? Bo ja nikomu. Ty wygrasz, Malwino! > > Ciekawe co byś powiedziała, gdyby przywileje, którym się sprzeciwiam przyznać > dowolnej parze ludzi np brat z bratem, siostra z siostrą, przyjaciel z > pzryjacielem, przyjaciółka z przyjaciólką, wnuczek z babcią, syn z ojcem, itd. > Wszyscy oni mogą mieszkać wspólnie i mieć ulgi podatkowe. Chyba sex nie jest > konieczny, aby uzyskać te prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
otryt Re: Jestem zadowolona, że nikt nie będzie pytał : 25.10.03, 00:49 malvvina napisała: > Nie odpowiedziales mi na pytanie - komu sluzysz , ty i twoja rodzina ? Na to pytanie odpowiem sam sobie, nie widzę potrzeby wchodzenia na grunt osobisty, aby wykazać, że rodzina pełni doniosłą rolę w życiu społeczeństwa. Cóż, nie wszyscy muszą tak uważac. Przepraszam za kilka przykrych słów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine do otryt IP: *.unl.edu 23.10.03, 15:50 i to jest zdrowe podejscie do sprawy. niczego wiecej nie chce od myslacych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: do otryt 23.10.03, 15:56 chcesz od myslacych ludzi aby podzielali twoje poglady - jestes dziecinny Ja chce tylko bys byl b wywazony w swoich interwencjach i uznal ze jestem myslaca i godna szacunku majac odmienne opinie. Twoj szacunek nie uczyni mnie ani lepsza ani gorsza - mi nie jest potrzebny. Natomiast tobie jest. Pozwoli ci dojsc do szacunku samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: do otryt IP: *.unl.edu 23.10.03, 16:09 "i godna szacunku majac odmienne opinie." dlaczego wiec mnie nazywasz homofobem. przeciez jesli ty mozesz miec odrebne zdanie, dlaczego mnie pozbawiasz tego prawa ? to jest doktryna tyranstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: do otryt 23.10.03, 16:10 krecisz sie jak pies za ogonem - nie ma logiki w tym zdaniu zadnej wiec nie moge podjac dyskusji nie licz na moje emocje jestem zimna jak zmija i na pewno sie nie zdenerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mustela Czy jest też metoda na zboczków - homofobów? IP: *.ima.pl / *.ima.pl 23.10.03, 17:12 Gość: Terry 23.10.2003 00:59 odpowiedz na list "To sa zboczeńcy. Nawet w mózgu ludzkim wykryto dodatkowy płat różnicujący mężczyznę od kobiety. Uczciwe badania mówią jednoznacznie na ten temat. Jest terz taka moda na zboczków. Ale mam nadzieję to minie" --------------------------------------------------------------- Poproszę coś o tych uczciwych badaniach jednoznacznie mówiących na ten temat... i o tej metodzie na zboczków... aha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Już się rozpędzam i zaraz ci dostarczę ... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 22:26 ... wszystkie niezbędne materiały. A ty zaraz powiesz, że to bzdury bo WHO juz dawno skresliło homoseksualizm z listy zboczeń. Z takimi jak ty nie da się normalnie dyskutować. Szermujecie tolerancyjnością rozumianą tylko jako poparcie dla zboczeńców. Zatem nie jestem tolerancyjny. Nie popieram propagowania zboczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mustela Re: Już się rozpędzam i zaraz ci dostarczę ... IP: *.ima.pl / *.ima.pl 23.10.03, 23:24 Nie mam wewnętrznej potrzeby obowiązkowego wypowiadania się w każdym wątku, nie mniej rozumiem albo zdaje mi się, że rozumiem tych co taką potrzebę mają. Jestem dla nich pełna ciepła... choc potrafią czasem wkurzyć i nieźle zamazać temat. W sprawie dupczenia jednej samki ludzkiej przez grono tzw. partnerów moje instynkty pierwotne mówią mi, że mam rację więc gotowa byłam bronić sprawy merytorycznie... niestety, rozmyło się. Jako, że dla mnie problem homo u bliźnich nigdy problemu nie stanowił więc znów ciekawość życia "zmusza" mnie do zabrania głosu. Z przyjemnością wysłucham argumentów genetycznych, biologicznych "w ogóle", religijnych i wszystkich możliwych... zobaczymy co z tego wyjdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 mustela,moja transsyberowko.. 23.10.03, 23:28 jak ja cie kocham.czy ty nie ta co spierdolila z zakonu?Ale nie martwij sie.kazda taka jak ty odwrocona do gory nogami jest zakonnica.buzka Odpowiedz Link Zgłoś
antyk1 Re: Już się rozpędzam i zaraz ci dostarczę ... 25.10.03, 03:16 Tez wyslucham madrych wypowiedzi.Pozdrawiam Mustela. Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa_2003 Re: Już się rozpędzam i zaraz ci dostarczę ... 25.10.03, 20:19 Gość portalu: Mustela napisał(a): > Nie mam wewnętrznej potrzeby obowiązkowego wypowiadania się w każdym wątku, nie mniej rozumiem albo zdaje mi się, że rozumiem tych co taką potrzebę mają. > Jestem dla nich pełna ciepła... choc potrafią czasem wkurzyć i nieźle zamazać temat. W sprawie dupczenia jednej samki ludzkiej przez grono tzw. partnerów moje instynkty pierwotne mówią mi, że mam rację więc gotowa byłam >bronić sprawy merytorycznie... niestety, rozmyło się. Rozmylo sie moja droga i ciepla dla innych osobo, poniewaz braklo tych merytorycznych argumentow z Twej strony, a z braku laku poleciala woda, i nie masz co "niestetowac". Pozdrawiam rownie cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Już się rozpędzam i zaraz ci dostarczę ... 25.10.03, 20:21 pastwa_2003 napisał: ". > > Pozdrawiam rownie cieplo XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX a ja pozdrawiam jeszcze cieplej.buziaczki...pa pa Odpowiedz Link Zgłoś