hatroha 04.12.08, 13:40 Mężczyźni miewają syndrom małego penisa. A czy kobiety przeżywają podobne rozterki, np wąska pochwa, małe wargi sromowe, krótka pochwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grenzik Re: Wąska pochwa 04.12.08, 17:48 Mają. Pewna znajoma narzekała kiedyś, że ma strasznie szeroką pochwę i trudno jej dogodzić w ramach przeciętnego rozmiaru :) Odpowiedz Link Zgłoś
hatroha Re: Wąska pochwa 04.12.08, 20:28 Widzę nieśmiałość na forum w tym temacie. Czyżby kobiety nie miał kompleksów na tle swoich rozmiarów? Odpowiedz Link Zgłoś
ca-ti Re: Wąska pochwa 04.12.08, 21:12 hatroha napisał: > Widzę nieśmiałość na forum w tym temacie. > Czyżby kobiety nie miał kompleksów na tle swoich rozmiarów? To daj przykład, powiedz coś o swich kompleksach... Masz za małe czy za duże wargi sromowe, za wąską czy za szeroką pochwę?... Odpowiedz Link Zgłoś
hatroha Re: Wąska pochwa 04.12.08, 23:16 jestem po prostu ciekaw... Wiele sie mówi o przedłużaniu męskiego ego itd. a nic o kobiecych dylematach. Odpowiedz Link Zgłoś
ca-ti Re: Wąska pochwa 04.12.08, 23:40 hatroha napisał: > jestem po prostu ciekaw... > Wiele sie mówi o przedłużaniu męskiego ego itd. a nic o kobiecych dylematach. A, więc jesteś facetem... hi hi Nie pomogę Ci zaspokoić ciekawości, nie mam problemów z tą częścią mnie... I nikt mi się z takowych problemów nie zwierzał... Odpowiedz Link Zgłoś
hatroha Re: Wąska pochwa 05.12.08, 07:47 Tylko dwa razy spotkałem się z problemem ze strony kobiet. Jedna bała się, że spotka mężczyznę z dużym członkiem. Uważała, że jest za ciasna. Nie wiem co to znaczy w jej wypadku, myślę że była to kwestia stanu emocjonalnego. Drugi raz ...gdy czytałem książkę "Ojciec chrzestny" ;)Kobieta musiała poddać się operacji zwężenia kobiecego królestwa. Hm.. Odpowiedz Link Zgłoś
seksuolog Rozterki 04.12.08, 22:18 hatroha napisał: > Mężczyźni miewają syndrom małego penisa. > A czy kobiety przeżywają podobne rozterki, np wąska pochwa, małe wargi > sromowe, krótka pochwa? Zawsze znajda sie ludzie majacy rozterki ze wszelkich mozliwych powodow. Pytanie dlaczego masz rozterki na punkcie syndromu? Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: Wąska pochwa 05.12.08, 15:14 I tu szukasz pocieszenia/wąskiej pochwy dla swgo mikrusa:* Odpowiedz Link Zgłoś