malvvina 04.11.03, 15:42 o tym jakie ma byc forum jakie nie powinno byc natomiast nic o atmosferze wiec jak ? blok chirurgiczny przed week endem ? czy parada majorettes ? a moze cos innego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: byly tematy ... 04.11.03, 16:02 blok chirurgiczny to cakliem wesola i luzna atmosferka. miecho lata nie tylko pod skalepelem.... atmosfera jest w miare ok.. cos mi w duszy gra, chce pogadac, poznac wasze opinie to pytam.. a jak sie robi "za gesto" to wychodze pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
yagnieszka Re: byly tematy ... 04.11.03, 16:07 Blok chirurgiczny to czesto najseksowniejsze miejsce szpitala ale az sie boje to pisac, bo wyjdzie na to, ze mnie sie zawsze wszystko tak samo kojarzy ;) A tak w ogole to atmosfera dzis jest do bani, bo jest szaro i ponuro wiec ide sie zagrzebac w liscie i czytac ksiazke o ludobojstwie w Rwandzie. Nic tak nie poprawia nastroju jak swiadomosc, ze inni maja gorzej albo ich juz wcale nie ma.Odezwe sie jak mi sie nastroj odmieni na bardziej socjalny. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: byly tematy ... 04.11.03, 17:04 co za cynizm ja czytam i placze > Blok chirurgiczny to czesto najseksowniejsze miejsce szpitala ale az sie boje > to pisac, bo wyjdzie na to, ze mnie sie zawsze wszystko tak samo kojarzy ;) > A tak w ogole to atmosfera dzis jest do bani, bo jest szaro i ponuro wiec ide > sie zagrzebac w liscie i czytac ksiazke o ludobojstwie w Rwandzie. Nic tak nie > poprawia nastroju jak swiadomosc, ze inni maja gorzej albo ich juz wcale nie > ma.Odezwe sie jak mi sie nastroj odmieni na bardziej socjalny. Odpowiedz Link Zgłoś
yagnieszka Re: byly tematy ... 04.11.03, 21:58 malvvina napisała: > co za cynizm > ja czytam i placze > Nie cynizm lecz pragmatyzm ale jak napisal Staff - "placz, wszak lzy to rzecz niewiescia". Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: byly tematy ... 04.11.03, 21:57 malvvina napisała: > o tym jakie ma byc forum jakie nie powinno byc > natomiast nic o atmosferze > wiec jak ? blok chirurgiczny przed week endem ? czy parada majorettes ? > a moze cos innego ? Atmosfera?? Przejrzyste powietrze, świeży powiew, miłe dla ucha dźwieki. Ech, przed oczami stanał mi widoczek z lotu w przestworzach - błekitne niebo, jasne słońce i trochę kumulusów , z gatunku "chmury na dobra pogode". :) I prosze zabrac stąd te mysliwce.... ze o bombowcach nie wspomne.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: byly tematy ... 04.11.03, 23:07 no ale smiejemy sie czy nic ? > > o tym jakie ma byc forum jakie nie powinno byc > > natomiast nic o atmosferze > > wiec jak ? blok chirurgiczny przed week endem ? czy parada majorettes ? > > a moze cos innego ? > > Atmosfera?? > Przejrzyste powietrze, świeży powiew, miłe dla ucha dźwieki. > Ech, przed oczami stanał mi widoczek z lotu w przestworzach - błekitne niebo, > jasne słońce i trochę kumulusów , z gatunku "chmury na dobra pogode". :) > > I prosze zabrac stąd te mysliwce.... ze o bombowcach nie wspomne.... > :P Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: byly tematy ... 05.11.03, 10:16 malvvina napisała: > no ale smiejemy sie czy nic ? Śmiać sie! - TAK! Wysmiewać? - NIE!!!! Gorzej że czasem łatwo przekroczyc granice. A niektórzy w ogóle jej nie zauważaja.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: byly tematy ... 04.11.03, 23:32 a blok chirurgiczny kojarzy mi sie z zielenia ;) (hhe.. "na-dobre-i-na-zle") wiec jak zielen to milo chyba ;) jak zielen to drzewko i krzaczek i trawka i stokrotka i jeszcze ptaszek i tylko glowe podniesc i chmurki i blekit i powiew wiatru na twarzy no i we wlosach.. ;) o czym to mowilismy? pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolop Re: byly tematy ... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.11.03, 23:33 oo Witam CIe Kosso. Tak dawno mnie tu nie bylo.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolop Re: byly tematy ... 04.11.03, 23:34 OO czesc Kosso tak dawno mnie tu nie bylo... Milo Cie widziec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: byly tematy ... 04.11.03, 23:37 witaj, milo Cie widziec ;) ale powiedz gdzie bywales kolopie? ;) wysniles cos w koncu? ;)) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś