my_dying_bride 28.12.08, 19:05 Co dostarcza wiecej adrenaliny? Co jest bogatsze poznawczo? Wedlug Ciebie Co zgubile/as, co znalazle/as? Z jakim symbolem wejdziesz w Nowy Rok? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona.blue Re: Zgubic i znalezc 28.12.08, 20:34 my_dying_bride napisała: > Co dostarcza wiecej adrenaliny? > Co jest bogatsze poznawczo? Trudno powiedzieć, to zależy co się zgubiło/znalazło :) > Wedlug Ciebie > Co zgubile/as, co znalazle/as? Zgubiłam męża, co dostarczyło coniemiara adrenaliny, ale koniec końców okazało się szczęśliwym posunięciem :) Znalazłam wolność, zadowolenie z życia, godność. Odpowiedz Link Zgłoś
brak-chmur Re: A fe! 28.12.08, 20:36 Jakie to niekatolickie! Zgubić męża i cieszyć się! Hih Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: A fe! 28.12.08, 20:43 Nie do końca, sprawa o unieważnienie małżeństwa ma duże szanse na pomyślne zakończenie. Odpowiedz Link Zgłoś
brak-chmur Re: A fe! 28.12.08, 20:45 Unieważnić to, co przysięgałaś przed ołtarzem?! Wstydź się! Proboszcz powinien cię wykląć i obłożyć anatemą, albo dla przykładu spalić na stosie! Hihihi Ale ponieważ jesteś wyłącznie WIRTUALNA wystarczy cię zresetować:) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: A fe! 28.12.08, 20:49 Tak naprawdę to jest stwierdzenie nieważności zawarcia małżeństwa, niesłusznie potocznie nazywane unieważnieniem. Stwierdza się, że istniały przed ślubem powody,dla których to małżeństwo uznaje się za nieważnie zawarte. Odpowiedz Link Zgłoś
brak-chmur Re: A fe! 28.12.08, 20:54 W twoim konkretnym przypadku powód jest oczywisty:) Jesteś wyłącznie wirtualna , więc non consumatum;))) Ale przysięga to przysięga, hih Odpowiedz Link Zgłoś
my_dying_bride Re: A fe! 28.12.08, 22:00 W Waszym konkretnym przypadku nie bardzo rozumiem co prawda o co chodzi , czy o zgube czy znalezienie, jedno jednak jest pewne- adrenalina jest wyczuwalna w eterze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch Re: Zgubic i znalezc 28.12.08, 21:10 Nic nie zgubiłam a dużo znalazałam w Nowym roku chciałabym tę liczbę zaokrąglic....:-D Odpowiedz Link Zgłoś
my_dying_bride Re: Zgubic i znalezc 28.12.08, 22:01 moon witch- swietnie, znajduj w takim razie jak najwiecej! :) Odpowiedz Link Zgłoś