blue_red 07.03.09, 20:21 Nie ma jej.Co wy na to? Szczęśliwa jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jantoni.jajcorz Re: Shangr-la 08.03.09, 09:02 I mahadevy też brak. Psychoterapia dała pozytywne efekty, czy nastąpiła zmiana nicków?? Oby to pierwsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
tlustakrowa Re: Shangr-la 08.03.09, 12:00 > I mahadevy też brak. Maha daj głos! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=91842384&a=91843118 Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch Re: Shangr-la 09.03.09, 14:23 jantoni.jajcorz napisał: > Psychoterapia dała pozytywne efekty, czy nastąpiła zmiana nicków?? > Oby to pierwsze:) :::::::::::::::::::::::::::::::: jeszcze jeden niedoleczony pacjent... Odpowiedz Link Zgłoś
wirski Re: Shangr-la 10.03.09, 02:32 Nie widzę związku między treścią postu jajcarza i twojego. Chyba, że to to ty jesteś tym niedoleczonym pacjentem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lofbergs.lila Re: Shangr-la 08.03.09, 12:48 podobniez na tej tunezyjskiej wycieczce poklocila sie z gachem i zostala tam, na miejscu pracuje, na stanowisku rozdawaczki lezakow zreszta opala sie mimo zagrozen raka skory etc. powiedzialam jednak, zeby przekazali jej, zeby filtrow uzywala Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch Re: Shangr-la 09.03.09, 14:18 lofbergs.lila napisała: > podobniez na tej tunezyjskiej wycieczce poklocila sie z gachem i > zostala tam, na miejscu > pracuje, na stanowisku rozdawaczki lezakow zreszta > opala sie mimo zagrozen raka skory etc. > powiedzialam jednak, zeby przekazali jej, zeby filtrow uzywala > _____________ Kawo wracaj do Dogville tam jest twoje miejsce:=) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: Shangr-la 08.03.09, 15:08 zgorzkniali ludzie nie potrafią być szczęśliwi dłużej niż ich złudzenia wiatr rozwieje wtedy obwiniają świat są oskarżycielami mścicielami dlatego walczą mocniej o swoje złudzenia motają się dramatyczniej w swoim czarno-białym świecie czytanie ich historii nie należy do mojego ulubionego gatunku podobnie jak horrory w horrorach zawsze ofiara popełnia te same błędy nie ucząc się Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch I ty solaris pomiedzy tymi polglowkami! 09.03.09, 12:01 Przyznam sie, ze mnie rozczarowalas! Pieknie piszesz takie wierszowanki niby jakas madrosc tam pomiedzy wierszami przebija, a jednak jak przyjdzie podniesc kamien i uderzyc, to sie nie zawachasz! Raczka trzepniesz az wiora leca! Jestes tak samo plytka i uboga, jak ci co to od paru dni znalezli sobie rozrywke w rzucaniu kamieniem w kogos kogo tu nie ma i nie moze sie bronic! Dobry Image dla ciebie, bedzie wiecej milych postow w przydlugachnym watalu o "swiat jest coraz piekniejszy..." Szkoda ze bez twojego udzialu! Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 dobra rzecz- rozczarowac się 09.03.09, 12:11 nie warto pozostac zaczarowanym dobrze więc ze się roz-czarowałaś teraz jestes bliżej prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch Re: dobra rzecz- rozczarowac się 09.03.09, 13:51 Moje rozczarowanie Toba to bagatela, zreszta nigdy specjalnie mnie nie zachwycalas, ale prawda o tobie samej powinna stac sie dluga kreska wokol twojego "acha " jakie wokol siebie skutecznie wybudowalas:=))) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotyswit można wszystko wytłumaczyć 09.03.09, 16:05 Jeśli przyjąć że moon_witch jest z tego samego kółka różańcowego, z tej samej oazy, parafialnego kółka inteligencji katolickiej co shan a także myśli podobnie jak ona tzn właściwie wyręcza ją w myśleniu pan w czerni to wszystko tłumaczy moon_witch wyeliminowała shan w konkurencji dwóch półgłówków do jednego/jedynego źródła wiedzy tj klechy. teraz ona zostaje królem dżungli amen Odpowiedz Link Zgłoś
zlotyswit Re: Zlotasku welkome to Dogville:=))) 09.03.09, 21:50 Manipuleizm znikł teraz zaczynamy lansować Dogvilleizm ? Może byś tak sama coś wymyśliła miast wykorzystywać cudze pomysły? Zresztą nie wiem o co Ci chodzi, słabo to wylansowałaś. Jestem z natury ciekawy więc zapytam - wtf ? Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Snagri i moon 09.03.09, 22:45 sadzę że Shangri to ta sama osoba ale nawet jesli nie, to faktycznie dusza bliźniaczo zgorzkniała i nieprzyjemna Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.suf Re: Snagri i moon 09.03.09, 23:09 'sadzę że Shangri to ta sama osoba' oj, chyba nie - to dwie kobiety w podobnym wieku, ktore bardzo zblizyla awantura z leda - ehm, przynajmniej ja tak sadze, moge sie mylic... a moon to spinline Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 tak ! 09.03.09, 23:35 Pasuje mi to Bo faktycznie Spinka czasem była na dokładnie podobnych falach co Shangri ale też zdarzały się jej kiedyś inne klimaty i jakieś porozumienie bywało z rzadka z nią a z shangri nie było to w ogóle możliwe właściwie to nie wiem czemu zdumiewa mnie czasem podobieństwo ludzi, przecież nierzadko spotykam synchronicznych a to to samo :) niech sobie każdy w swoim gronie znajduje czego mu tam trzeba ja dobrej nocy życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.suf Re: tak ! 10.03.09, 00:11 ja rowniez dzis tutaj pozdrawiam. ale... jak znow wroci temat jalmuzny ( i bede miec czas i ochote na dyskusje), to inaczej pogadamy ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wirski Re: Snagri i moon 10.03.09, 02:35 Mamy wspólny pogląd na "w tym temacie":) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 ciemna strona ksiezyca 11.03.09, 22:44 może każdy musi walczyć z jakimś smokiem ale niektórzy maja ich więcej :) a nawet smoki niektórych zadziwiająco są podobne co potwierdza ich realność ! Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch Re: ciemna strona ksiezyca 11.03.09, 23:06 problem, droga Solaris, jest tam gdzie go sama sobie postawisz...lacznie ze cmokiem:=) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: ciemna strona ksiezyca 11.03.09, 23:15 wiem ale gdy ktoś we mnie zobaczy smoka to i ja mam problem a nie tylko walczący ze smokiem zabije mnie w imię swojej wiary w imię czystej twarzy przyjaciół mnie opluje albo cokolwiek a ja leniwa i wygodna jestem wolę wygodnie i pogodnie moje smoki tez leniwe wolą jutro popracować nic dziś dziś ja paracuję hi hi (pracoholizm) Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch Re: ciemna strona ksiezyca 11.03.09, 23:22 taak te smoki, dobrze jest jak w bajce, uciac im lebki:=)I wyjsc jak bohater zwyciesko.:=) ja ucielam takiemu jednemu niedawno leb. Jaki bedzie nastepny smok? Oby go nie bylo:=) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: ciemna strona ksiezyca 11.03.09, 23:27 ja staram się smoki oswajać albo .. unikać zabić smoka to ... tylko w obronie życia Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch Re: ciemna strona ksiezyca 11.03.09, 23:39 solaris_38 napisała: > ja staram się smoki oswajać albo .. unikać > zabić smoka to ... tylko w obronie życia Wiesz moim smokiem byla ostanio moja chorba. Dosc grozna. I wyszlam z niej, to byl najwiekszy i najbardziej okrutny smok w moim zyciu:=))) I oby ich wiecej nie bylo... Dobrej nocy ci zycze Solaris:=)Niech ci sie przysni duzo pieknego slonca... Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: ciemna strona ksiezyca 11.03.09, 23:42 jak dobrze kiedy świecisz dziekuję to na dobranoc jak małe skrzydełko Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 jasne skrzydła nocy 11.03.09, 23:43 wiesz co Moonka, sory ale ja już ostro chrzanię ;) ;) dobrej nocy :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: dobra rzecz- rozczarowac się 09.03.09, 22:41 weź mnie zabij kobieto ale ja .... nie rozumiem :) ponieważ jednak nie ufam osobom negatywnym pozostanie twoją tajemnicą co tez chciałaś przekazać nie będę twego zgłębiać Równocześnie życzę CI szczęścia :) Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch Re: dobra rzecz- rozczarowac się 11.03.09, 22:36 solaris_38 napisała: > weź mnie zabij kobieto ale ja .... nie rozumiem > > :) ---- Mysle ze rozumiesz poezje piszesz...:=) Wiec uzywasz szarych komorek w jakims konkretnym celu:=)) > ponieważ jednak nie ufam osobom negatywnym ::: swoim uczuciom i reakcjom wobec ludzi nie ufasz, nie mnie. > pozostanie twoją tajemnicą co tez chciałaś przekazać > nie będę twego zgłębiać slowo kluczowe hipokryzja... > > Równocześnie życzę CI szczęścia :) Mi nie szczescie potrzebne, a silny kop w D zebym sie w koncu zabrala do pracy zamiast truc na forum o posladach Maryni:=))) Ale i za to dziekuje zycze nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: dobra rzecz- rozczarowac się 11.03.09, 23:25 zgadzam się ze jest w tym pewna doza hipokryzji dobre i złe we mnei splątane nie do odplątania (jeszcze? :) a może na zawsze :) jednak kiedy nie ufam TOBIE to nie ufam tylko kiedy zaczynasz zionąć ogniem :) każde twoje neutralne i pozytywne wypowiedzi chce mi się zgłębiać Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo A ja sie Toba Solaris nie rozczarowalem :")) 11.03.09, 20:37 Wiedzialem ze taka jestes 'zwyczajna' wewnetrznie od dawien dawna.. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: A ja sie Toba Solaris nie rozczarowalem :")) 11.03.09, 21:40 na pewno więcej we mnie zwyczajności a to zbliża do ludzi ludzie przekonani o własnej wyjątkowości są bardzo nieszczęśliwi niezależni czy czują się wyjątkowo dobrzy czy wyjątkowo źli Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch Re: A ja sie Toba Solaris nie rozczarowalem :")) 11.03.09, 21:49 solaris_38 napisała: > na pewno więcej we mnie zwyczajności > a to zbliża do ludzi > > ludzie przekonani o własnej wyjątkowości > są bardzo nieszczęśliwi niezależni czy czują się wyjątkowo dobrzy czy wyjątkowo > źli > takie wywody sa dosc wyjatkowo niezreczne... > > Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 moonka 11.03.09, 22:30 ile ty w ludziach widzisz wad jak ty z ich powodów cierpisz ale dopóki sądzisz że cierpisz z powodu innych będziesz cierpieć i walczyć i miotać się oto wiersz Kapuścińskiego możne on cieplej ci powie bo ja nie czuje do ciebie ciepła a mówienie bez ciepła .. jest puste wiem że do ciebie pustymi słowami gadam Nadwrażliwość Przejęty przejęty wszystkim jakby nie miał skóry tylko żywe mięso każdy pyłek dźwięk zapach sprawia mu ból żyje w osaczeniu w cierpieniach dlaczego ? pyta - dlaczego ? samotny nikt nie rozumie jego poruszeń nikt nie ma wobec życia tylu oczekiwań życie to sabat czarownic w tym złym miejscu wiele jest nienawiści nagle dostrzega czyjeś oczy patrzące na niego z nienawiścią (dlaczego - na mnie?) ale nienawiść to reflektor jeżeli akurat wejdziesz w jego światło porazi właśnie ciebie nie am w tym żadnej złości światło nienawiści musi się wypalić musi kogoś zabić padasz ofiarą prawa rozładowania energii cóż z tego że zostanie martwe pole prawo to nie kieruje się regułą twórczą ale zasada wyrównywania porachunków i jak tak ciebie postrzegam wyrównujesz te rachunki i wyrównujesz i ciągle ich więcej ... Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch Wiersz i owszem dosc ciekawy 11.03.09, 22:49 solaris_38 napisała: > ile ty w ludziach widzisz wad > jak ty z ich powodów cierpisz > ale dopóki sądzisz że cierpisz z powodu innych > będziesz cierpieć i walczyć i miotać się ...................................... Echhh Solaris, nawet nie odbieramy na tych samych falach, gdzies orkan z zyciwolem rozwial nasze zludzeinia i pogrzebal je na pustej plazy posrod martwych wron... Odpowiedz Link Zgłoś
zlotyswit Re: Wiersz i owszem dosc ciekawy 11.03.09, 22:56 tak mi się wydaje, że będzie tu pasować www.youtube.com/watch?v=xry21ug6RkM Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: Wiersz i owszem dosc ciekawy 11.03.09, 23:28 ale przetłumacz bo niby rozumiem ale jakoś tak .. mało ;) zrób przybliżenie Odpowiedz Link Zgłoś
zlotyswit Re: Wiersz i owszem dosc ciekawy 12.03.09, 23:05 niestety bóg poskąpił mi lingwistycznych umiejętności oraz poetyckiej duszy ale dla ciebie mógłbym wykonać moją własną interpretację tego wiersza, lepszy efekt da Ci pomoc słownika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 póki słońce 11.03.09, 23:09 każdy niech swoje fale ma jest nas wielu i dla otuchy można znaleźć podobnie odczuwających lepiej się czuję w świecie gdzie choć kilku widzi to samo co ja słońce i podobne modlitwy co rano chce odprawiać żyję już dość długo spotkałam wystarczająco wielu ludzi podobnych do mnie aby poczuć się dobrze i bezpiecznie i polubić świat przynajmniej póki świeci słonce a świeci :) :) :) od lat łaskawie Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: A ja sie Toba Solaris nie rozczarowalem :")) 11.03.09, 21:55 solaris_38 napisała: > na pewno więcej we mnie zwyczajności > a to zbliża do ludzi Ja wiem czy tak zbliza, faktycznie tak czujesz, czy tez inni ludzie tak czuja w Twoim otoczeniu ? > ludzie przekonani o własnej wyjątkowości są bardzo nieszczęśliwi niezależni czy czują się wyjątkowo dobrzy czy wyjątkowo źli Ja bym tak nie powiedzial jednoznacznie,bo tak samo nieszczesliwi bywaja ludzie przekonani o swej zwyczajnosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: A ja sie Toba Solaris nie rozczarowalem :")) 11.03.09, 22:02 najbardziej dziwny człowiek może czuć się normalny poczucie zwyczajności wynika bowiem bardziej z wagi jaką się przykłada u siebie można mieć jedną malutką cechę i skupiając się na niej poczuć się samotnym do szpiku kości a można być Janem Pawłem ale mocniej się wiązać, z tym co wspólne ludzkie zwyczajne i nie czuć się samotnie tak naparwdę samotność jest kwestia wyboru i to ma związek z poczuciem wyjatkowosci Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: A ja sie Toba Solaris nie rozczarowalem :")) 11.03.09, 22:13 Nie rozumiem dlaczego od skupiania sie na danej cesze u siebie mieliby sie ludzie czuc samotni lub nie, natomiast Jan Pawel to chyba byl wyjatkowo samotny (bez wzgledu jak bardzi sie utozsamial z ludzka zwyczajnosci, choc on akurat zwlaczal ludzka zwyczajnosc calymi silami, z tego co wiem), przynajmniej takie cos duzo bardziej mnie przekonuje. To, ze ja sie czuje zwyczajnie wcale mnie nie zbliza do zwyczajnych ludzi w sensie towarzyskim, to sa chyba bardziej Twoje wlasne odczucia niz jakies ogolne statystyki, choc piszesz jakby bylo to ostatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: A ja sie Toba Solaris nie rozczarowalem :")) 11.03.09, 22:41 to jest moja wiedza oparta jest na obserwacji, odczuciach, statystykach, snach, sztuce, interpretacjach jestem jej pełna jak ty swojej wiem ze ludzie uważali Jana Pawła za samotnego każdy mistyk jest jakimś sensie samotny jednak po oświeceniu łączysz się z innymi i samotność ma inny wymiar Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: A ja sie Toba Solaris nie rozczarowalem :")) 11.03.09, 22:50 Piszesz, ze po oswieceniu laczysz sie z innymi ludzmi,chcesz powiedziec ze przeszlas ten etap ? I jeszcze jedna rzecz w tym temacie, jak rozpoznajesz to ze JP II byl oswiecony ? ps. czy oswiecenie to zwyczajna rzecz i czy kazdy ja przechodzi w swoim zyciu ? Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: A ja sie Toba Solaris nie rozczarowalem :")) 11.03.09, 23:21 myślę ze do oświecenia mi dalej niż bliżej ale i tak jego ciepło z oddali mnie grzeje cudownie czuję to od innych ludzi np od Jana Pawła to jak czysta woda jak ciepło pieca w zimny dzień smuga światła w ciemnej nocy panoramiczny widok z przeogromnej góry czuję u nich wewnętrzną spójność przejrzystość oświeceni to ci od których mam wrażenie tej czystości niektórzy mają skazy ale i tak są źródłem ja tez mogę od nich coś przekazać bo czuję Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: A ja sie Toba Solaris nie rozczarowalem :")) 11.03.09, 23:35 Z tego co piszesz, wynika owo oswiecenie bardziej z reakcji, samopoczucia innych ludzi/otoczenia nizli samoswiadomosci samej osoby o oswiecenie podejrzanej. Rozumiem, ze oswiecony jest dla Ciebie (prywatnie)ten,kto wyzwala w Tobie takie nastroje. A co jesli moj byly pies wzbudzal we mnie takie mysli, stany swiadomosci kiedy na niego patrzylem (czysty i spojny w swym zachowaniu w kazdym calu, bez skazy i zawsze szczerze nastawiony byl) czy pies tez moze byc oswiecony ? Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 pies 11.03.09, 23:40 może coś miedzy wami jest pięknego ? że wyzwala w tobie - świadomość łączności z istotą świata Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: pies 11.03.09, 23:43 no wlasnie o to chodzi, ze to miedzy dwoma bytami musi coszaiskrzyc aby sie owo oswiecenie ukazalo, a piekne jest to, ze kazdy moze nam to oswiecenie przyniesc, pies, drzewo czy tez duchowny albo jeszcze lepiej muzyka, a moze forumowanie :")) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: pies 11.03.09, 23:48 zgadzam się bardzo bardzo ! wschodni twierdzą że nawet uderzenie kijem może taki efekt wywołać ale ja wlałabym jakoś bardziej komfortowo skoro i tak hi hi nie ma różnicy :) dobrej nocy Janek :) Odpowiedz Link Zgłoś
arsicilliana pies 12.03.09, 07:47 moj pies przyszedl do mnie sam, wbrew jakimkolwiek wczesniejszym zalozeniom mialam juz innego wybranego, zupelnie innej rasy i nagle maly szczegol w sumie zadecydowal o tym, ze porzucilam mysl o kupnie i szybko pojechalam zobaczyc innego teraz jak patrze mu w oczy, to tak jakbym widziala wlasne odbicie moj pies jest bez watpienia magiczny i charakterologicznie bardzo podobny do mnie jest moim swiatelkiem, aniolkiem,kocham go tak bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: pies 12.03.09, 21:22 zwierzęta domowe pełnią rolę naszych dzieci są niewinne jak dzieci są kochane jak dzieci sa ufne i zależne jak dzieci i dają nam świadomość ze w tym groźnym i pięknym świecie mamy dość sił aby jeszcze zaopiekować się kim słabszym Jestem fanką zwierzaków domowych ale ludzi też kocham Niektórzy już ludzi kochać nie potrafią Niekiedy ludzie tylko dzięki zwierzętom mogą kochać kogoś ludzie dla nich za silni zbyt drapieżni groźni i niczego nie potrzebują za nic nie sa wdzięczni trudno ich obdarować zachwycić Odpowiedz Link Zgłoś
arsicilliana Re: pies 12.03.09, 23:10 z calym szacunkiem solaris ale te Twoje wiersze to dla mnie slodkopierdzacy shit :) no ale co tam, dobra dziewczyna z Ciebie moze to ja nie znam sie na POEZJI :) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 o pierdzeniou 13.03.09, 23:23 słodkopierdzący :) :) :) a w kwestii poezji to jedne lubi inne klimaty a drugi inne ja na starość już słodko pierdzę i to dla mnie muzyka bo kiedyś pierdziałam boleśnie Odpowiedz Link Zgłoś
lofbergs.lila Re: o pierdzeniou 13.03.09, 23:32 solaris_38 napisała: > słodkopierdzący :) :) :) fajniutkie okreslenie > > a w kwestii poezji to jedne lubi inne klimaty a drugi inne > > ja na starość już słodko pierdzę i to dla mnie muzyka > bo kiedyś pierdziałam boleśnie ja na przyklad wybieram 'muzyke srodka' ani zbyt slodko ani zbyt gorzko :) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: o pierdzeniou 14.03.09, 00:04 o gustach się nie dyskutuje i środek ma swoje plusy ale .. trochę nudno .. ;) :) czasem lubię różnorodność :) Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: pies 12.03.09, 23:23 Solaris,zwierzęta nie są domowe,są udomowione,nie są słabsze, by ludzie mogli się nimi zaopiekować,tylko ludzie mają możliwość zrobić im krzywdę.Nie są dziećmi,są sobą i - dziećmi- oznacza,że brak szacunku i respektu dla ich natury,krzywdzi nawet jak się takie zwierze wydaje szczęśliwe.Respektuje zwierze obok mnie,wiem,że jak ono mi zrobi krzywdę,to moja wina,sprawia mi satysfakcje,że się ze mną dobrze czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: pies 13.03.09, 23:30 Ludzie nie są dość mądrzy żeby respektować naturę zwierząt Jednak w jakimś zakresie potrzeby emocjonalne ludzi i zwierząt maja wspólne punkty i jest symbioza nie musi być świadomym aktem szacunku jest raczej wyrazem wspólnoty egoistycznych potrzeb i tylko jako egoizm obustronny obroni się Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Shangr-la 09.03.09, 12:07 blue_red napisał: > Nie ma jej.Co wy na to? Szczęśliwa jest? pewnie ją ktoś zapłodnił przez gadu-gadu i leży zaszyta na patologii ciązy. No i ukradł jej mieszkanie przez skype'a :-). O zniszczonym samochodzie via Cyfrowy Polsat nie wspomnę :-). Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch Re: Shangr-la 09.03.09, 14:20 Tytus, ty jestes jak stary pojemnik na smieci, nawet na zlom sie juz nie nadajesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Shangr-la 09.03.09, 14:34 moon_witch napisała: > Tytus, ty jestes jak stary pojemnik na smieci, nawet na zlom sie > juz nie nadajesz.... :-) uuuu.... zraniłaś mnie strasznie :-) długo nad tą straszną obelgą rozmyślałaś ? Bardzo zmęczyłaś swój wrażliwy i piękny rozumek, pani mecenas :-). No to zdradź mi, o wielka nadobna wzionsła inteligencjo, ten słodki sekret dlaczegóż to bym miałbym choć jedno westchnienie żalu, wydać z siebie, z tęsknoty, za tą neurotyczną idiotką ? Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch Re: Shangr-la 09.03.09, 14:16 A co cie TAK obchodzi TO cudze szczescie? Zadbaj o swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
lifeisaparadox Re: Shangr-la 09.03.09, 15:09 Jesc jej dadza, a pokoj bez klamek calkiem ladny, taki bialy. Czyzby stalo sie nieuniknione? Odpowiedz Link Zgłoś
brak.chmurek Re: Shangr-la 10.03.09, 08:04 umarła z tęsknoty za wampirem zostawcie idiotkę w spokoju bo będzie was straszyć Odpowiedz Link Zgłoś
zlotyswit Re: Shangr-la 10.03.09, 10:42 uderz w stół a shan wróci do starszych nicków? tylko skąd ta szczerość? brak.chmurek napisała: >zostawcie idiotkę w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
zlotyswit Re: Shangr-la 10.03.09, 21:25 Wybacz to przez moją niedokładność. Shan miała nick "brak-chmur" choć podobieństwo uderzające heh Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Shangr-la 10.03.09, 08:20 A gdzie są Blakoowa i Bulvaroowka. Te to dopiero były gościówy! Hej! A dla pozostałych wiersz: Powiedz mi, gdzie i w jakiej ziemi jest Flora, rzymska krasawica Archippa, cud między cudnemi Tais, stryjeczna jej siestrzyca ty, Echo, co głos wracasz skory gdy pomknie nad strumienia biegi mów, gdzie są piękne dawne pory ach, gdzie są niegdysiejsze śniegi ach, gdzie są niegdysiejsze śniegi powiedzcie, kędy jest uczona Helois, dla miłości której abelart Piotr, zamienion w kapłona żal swój, w klasztorne zamknął mury Joanna, co w męskiej szacie Anglików gnała precz szeregi, gdzież są, wy mówcie, jeśli znacie ach, gdzie są niegdysiejsze śniegi ach, gdzie są niegdysiejsze śniegi nie pytaj, kędy hoże dziewki idą stąd i na jakie brzegi iżbyś nie wspomniał tej przyśpiewki ach, gdzie są niegdysiejsze śniegi ach, gdzie są niegdysiejsze śniegi ach, gdzie są niegdysiejsze śniegi Odpowiedz Link Zgłoś
brak.chmurek Re: Shangr-la 10.03.09, 08:25 wampir piotr w klasztorze?????? z rozpaczy po tej idiotce??????? nie teraz ja padnę ze śmiechu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brak.chmurek Re: Shangr-la 10.03.09, 08:43 a kto piotra wampira wykastrował? jakiś zazdrosny mąż? ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
zlotyswit Re: hey 10.03.09, 21:32 nie, ale możesz pisać śmiało, czuj się jak u siebie ps kolejny zadowolony klient? Odpowiedz Link Zgłoś