xuxem 11.05.09, 10:03 ...na Ziemi. Co (w sensie psychicznym) moze zrobic czlowiek - czlowiekowi ? (swiadomie i nie-swiadomie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlotyswit Re: PIEKŁO... 11.05.09, 10:24 np napisać byle gó... i kazać mu to czytać nie ostrzegając go o tym uprzednio Odpowiedz Link Zgłoś
xuxem Re: PIEKŁO... 11.05.09, 10:48 >zlotyswit ...albo przyczepiać sie do byle g.... i odpowiadac na wątki, ktore wcale mnie interesują, byle tylko komus przypieprzyć... Bardzo dobrze ! Co jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
jestemsobiemalymis Re: PIEKŁO... 11.05.09, 21:24 xuxem Nie wiem czy jesteś kobietą czy mężczyzną i czy twoja obecność na tym forum to debiut czy zmiana maski. Ale zdałaś/eś ostatnio tyle wątków i tematów, że to jest jak wejście do westernowego saloon i wystrzelanie całego bębenka w rewolwerze na dzieńdobry :) Twoje strzały raz są dobre a raz ślepe, ale na Boga nie tak szybko! :') Odpowiedz Link Zgłoś
jestemsobiemalymis Re: PIEKŁO... 11.05.09, 21:35 Aaa...jednak facet. Przed chwilą czytałem Twoją konwersacje z kaa.lką, która nazwała cię siuxem, palącym fajki ,he,he. Też ma kaa.lka westernowe skojarzenia. Dla mnie ty jesteś Szybki Rewolwerowiec lubiący wypalić sobie fajkę pokoju z 'tubylcami' :*) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: PIEKŁO... 11.05.09, 10:48 ale może uznać też swoją winę, uznać, że to reakcja na czyjeś zachowanie, które nas wzburzyło Odpowiedz Link Zgłoś
xuxem Re: PIEKŁO... 11.05.09, 11:31 >mona.blue Tyle tylko, ze ludzie z tak błachych powodow "wzburzaja sie" i "obrazaja", ze nieustannie nalezałoby sie czuc winnym. (albo wzburzyc sie lub obrazic na ich wzburzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotyswit Re: PIEKŁO... 11.05.09, 15:58 nie wiem skąd ten pomysł że choćby lekko mi ciśnienie podskoczyć mogło? widzę byle co i odczuwam gniecenie gniota którym chcę się podzielić ze światem. Odpowiedz Link Zgłoś
real_kfiatuszek Re: PIEKŁO... 11.05.09, 12:43 Jest Maha vel szczesliwamezatka. Podasz łapę? Odpowiedz Link Zgłoś
real_kfiatuszek Re: PIEKŁO... 12.05.09, 16:12 > Ja jestem Mona, pomyliło Ci się coś :) A teraz drugą poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.suf Re: PIEKŁO... 11.05.09, 14:39 swiadomie manipulowac z zamiarem zniszczenia psychicznego Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: PIEKŁO... 11.05.09, 16:29 rzeka.suf napisała: > swiadomie manipulowac z zamiarem zniszczenia psychicznego Macie tu na stanie "specjalistę" do psychopatycznego piekła....nikomu nie życzę znajomości z nim w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
klara.barcelo Re: PIEKŁO... 11.05.09, 21:45 shangri.la napisała: > rzeka.suf napisała: > > > swiadomie manipulowac z zamiarem zniszczenia psychicznego > > Macie tu na stanie "specjalistę" do psychopatycznego piekła....nikomu nie życzę > znajomości z nim w realu a ja zycze, taki fikusny jest hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: PIEKŁO... 12.05.09, 19:31 KTÓRY SKRZYWDZIŁEŚ Który skrzywdziłeś człowieka prostego Śmiechem nad krzywdą jego wybuchając, Gromadę błaznów koło siebie mając Na pomieszanie dobrego i złego, Choćby przed tobą wszyscy się skłonili Cnotę i mądrość tobie przypisując, Złote medale na twoją cześć kując, Radzi że jeszcze jeden dzień przeżyli, Nie bądź bezpieczny. Poeta pamięta Możesz go zabić - narodzi się nowy. Spisane będą czyny i rozmowy. Lepszy dla ciebie byłby świt zimowy I sznur i gałąź pod ciężarem zgięta. Cz. Miłosz Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: PIEKŁO... 10.01.16, 17:17 rzeka.suf napisała: > z zamiarem zniszczenia psychicznego samo sedno problemu :D Zawsze mnie zastanawiało jak inni widzą piekło :D Myślę,że jest to strata wiary,nadziei we wszystkich aspektach zycia. Totalny bezsens. Strata życzliwego człowieka,zalewanie przez innych goownem/nienormalnością. Będąc na komendzie gliniarz mi uświadomił,że sprzedali mnie WSZYSCY. Zastanawiam się tylko nad tym czy pomysłodawcy tej zabawy zastanowili się choć przez chwilę,co tym osiągnął? No chyba,że to było świadome aby dobić. Gratuluję - nie ma już nic co by mnie cieszyło,co by mnie motywowało do dalszej egzystencji. Dostałam tyle,że tylko się męczę w tym piekle ... Odpowiedz Link Zgłoś
ka-ma-be Re: PIEKŁO... 12.05.09, 20:23 wszystko co najgorsze! :((( ludzie to dranie, hieny i szakale, czasem pod maską owieczek i baranków. boję się ludzi - zbyt wielu zbyt dobrze poznałam. są oczywiście wyjątki, ale to perły wśród g*wna. sorry. xuxem napisał: > > > ...na Ziemi. > > > Co (w sensie psychicznym) moze zrobic czlowiek - czlowiekowi ? > > > (swiadomie i nie-swiadomie) > Odpowiedz Link Zgłoś
ferero Re: PIEKŁO... 02.06.09, 16:50 może czesto się usmiechac... życzliwie poprostu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: PIEKŁO... 10.01.16, 17:22 ostatnio jedna z kobiet zaproponowała abym wyszła DO LUDZI :D A ja się zastanawiam do jakich ludzi - gdzie oni są? Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: PIEKŁO... 10.01.16, 18:33 i jeszcze jak by było mało jakiś psychiatra,psycholog próbuje mnie leczyć bucha cha cha rojąc pod moim adresem. Dlaczego nie leczy się tych osób,które odebrały mi to co napędza do życia,motywuje? To jest właśnie piekło. Niebo? Tam jest gdzie nie musi sie tego doświadczać i oglądać u innych gdzie nie ma pamięci,emocji,głodu,chłodu,chorób :D i dojepanych specjalistów od psyche. Tylko po prostu się jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: PIEKŁO... 10.01.16, 19:46 duchswiety6 napisał(a): > Niebo? > Tam jest gdzie nie musi sie tego doświadczać i oglądać u innych gdzie nie ma pa > mięci,emocji,głodu,chłodu,chorób,strachu,ograniczeń narzuconych przez ciało :D I tak się właściwie zastanawiam co ja tutaj jeszcze robię? Chociaż praktycznie nie ma mnie już dla nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś