Dodaj do ulubionych

Sylwester na golasa

IP: *.future-net.pl 06.12.03, 23:06
czy tym razem na Sylwestra panie będą miały co na siebie włożyć?
wielokrotnie słyszałem,że ta lub tamta, nie wybiera się nigdzie tylko
dlatego,że nie ma się w co ubrać. Próżna szafa, kieszeń, czy... inna
przyczyna?
Obserwuj wątek
    • Gość: girlfriend coś się nabędzie drogą kupna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 23:09
      w stosownym momencie, czyli za 5 dwunasta :)
      • Gość: frustro Re: coś się nabędzie drogą kupna IP: *.future-net.pl 06.12.03, 23:32
        zakup kreacji na Sylwestra, to nie jest zwykła formalność... i nie tylko orgia
        rozrzutności Kweikutl, lecz również takie wydarzenie, które często zmienia
        losy nie jednego związku... końcówka roku sprzyja podsumowaniom, można więc
        dorzucic jakiś kamyk przy okazji robienia zakupów, a początek ma rodzić coś na
        nowo...można więc cos rozpocząć, naprawić,odbudować
        • Gość: gf o mój Panie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 23:33
          nigdy nie doszukiwałam się aż takiej głębi w kiecce, ale niech ;)))
          • Gość: frustro Re: o mój Panie.... IP: *.future-net.pl 06.12.03, 23:39
            potrafie to zrozumiec, bo i ja przez kiecki nie widzę głębi
            • Gość: gf tej duchowej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 23:50
              czy której? :D
              • Gość: frustro Re: tej duchowej? IP: *.future-net.pl 06.12.03, 23:55
                duchy nie noszą kiecek
                • Gość: gf Re: tej duchowej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 00:04
                  jak to? białe! na przykład tzw.białe damy ;)
                  • Gość: frustro Re: tej duchowej? IP: *.future-net.pl 07.12.03, 00:10
                    no dobrze,duchowa głębia nie wchodzi w grę... bo to abstrakcja
                    • Gość: gf Re: tej duchowej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 00:13
                      więc głębię nieduchową to chyba właśnie w kiecce lepiej widać niż w spodniach ;)

dbrnc :)
    • Gość: frustro Panowie, wybaczymy jak golasa zobaczymy?n/t IP: *.future-net.pl 06.12.03, 23:11
    • procesor Re: Sylwester na golasa 06.12.03, 23:21
      Gość portalu: frustro napisał(a):
      > czy tym razem na Sylwestra panie będą miały co na siebie włożyć?

Yhm, pizame albo koszule nocna. :)
      Uwielbiam wstawac wyspana we wczesny noworoczny poranek! :)
      Wypróbowałam w zeszłym roku - super!

(A różnych sposobów świętownaia próbowałam, hihi, z piciem szampana pod
      wiaduktem włącznie..)
      • jasmintea Re: Sylwester na golasa 06.12.03, 23:24
        Picie szampana pod wiaduktem jest the best:))))
        Szczegolnie gdy otwiera go taksowkarz, bo 24.00 zastala w drodze na kolejna impreze:))
        Przezylam we wczesnej mlodosci.. Eeeehhh.. Lza sie w oku kreci:)))

Sylwester.. Jeszcze nie wiem - to najgorsze - pewnie rodzinnie w tym roku:)) Suknia w planach -ale to na karnawal sie przyda ewentualnie:)))

Pozdrawiam spod warstwy sniegu:))
      • Gość: frustro koszula nocna będzie bardziej elegancka n/t IP: *.future-net.pl 06.12.03, 23:35
        • Gość: gf procesor jest facetem :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 23:36
          • Gość: frustro Re: procesor jest facetem :) n/t IP: *.future-net.pl 06.12.03, 23:41
            a z kim ma być jesli nie z facetem?
            • procesor Re: procesor jest facetem :) n/t 06.12.03, 23:43
              > a z kim ma być jesli nie z facetem?

Hehe, zalezy gdzie i w jakich okolicznościach.

Kwieto czy ja wyglądam na faceta?? hihi!
              • kwieto Re: procesor jest facetem :) n/t 06.12.03, 23:55
                > Kwieto czy ja wyglądam na faceta?? hihi!

Jakbym byl na jedno oko slepy i stal do Ciebie tylem, to moze, moze...
            • Gość: gf facet z facetem? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 23:48
              zaraz dr Terry wkroczy do akcji ;D
          • Gość: gf poprawka ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 00:05
            procesor jest facetem, który wygląda jak baba :D
        • Gość: Gabi Re: koszula nocna będzie bardziej elegancka n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 16:20
          wystarczy elegancki mężczyzna
          • Gość: frustro Re: koszula nocna będzie bardziej elegancka n/t IP: *.future-net.pl 08.12.03, 21:51
            mężczyzna w nocnej koszuli może być interesujący... ale czy elegancki?
            • procesor Re: koszula nocna będzie bardziej elegancka n/t 08.12.03, 22:08
              > mężczyzna w nocnej koszuli może być interesujący... ale czy elegancki?

Nooo, jeśli założy jeszcze szlafmyce.. hihi.

Girl, jeśli ci to sprawi radochę to niech ci będzie - jestem facetem. :)) Tego
              kim jestem w rzeczywistosci i tak nic nie zmieni. No może poza operacja zmiany
              płci psychicznej i fizycznej. :))
              • Gość: frustro Re: koszula nocna będzie bardziej elegancka n/t IP: *.future-net.pl 08.12.03, 22:13
                jesli szlafmyca i koszula nocna to musza być również fikuśne kapcie...
                • procesor z pomponikami?? :) n/txt 08.12.03, 22:20
                  • Gość: frustro Re: z pomponikami?? :) n/txt IP: *.future-net.pl 08.12.03, 23:49
                    no pewnie... jak szalec to szalec
              • Gość: gf Re: koszula nocna będzie bardziej elegancka n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 23:23
                > Girl, jeśli ci to sprawi radochę to niech ci będzie - jestem facetem. :))
                Tego
                > kim jestem w rzeczywistosci i tak nic nie zmieni. No może poza operacja
                zmiany
                > płci psychicznej i fizycznej. :))

gdzieś się zawieruszyła jak Bozia poczuciem humoru dzieliła? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka