Dodaj do ulubionych

jakie perfumy do pracy

IP: *.ekt.com / *.elkomtech.com.pl 09.01.04, 13:35
dziewczyny doradzcie mi co sobie kupic do pracy? to powinien byc zapach
raczej blisko ciała no i chyba świeży czy tak? czy takie właśnie zapachy nosi
sie do pracy?
Obserwuj wątek
    • Gość: raczek Re: jakie perfumy do pracy IP: *.zdik.wroc.pl 09.01.04, 15:40
      droga gosiu, zapach w zasadzie jest obojętny - oczywiście musi się przede
      wszystkim podobać Tobie - zasadnicze znaczenie ma natomiast jego "natężenie".
      nawet ciężkie orientalne i kadzidlane zapachy są do zniesienia, pod warunkiem
      umiarkowanego użycia, aczkolwiek te ciężkawe mają intensywny zapach, który nawet
      oszczędne dozowany nie nadaje się do przebywania w zamkniętym pomieszczeniu w
      którym pracuje 10 osób przez cały dzień. świeże zapachy są bardziej ulotne i
      mniej intensywne, więc jest mniejsze ryzyko porażania swoim zapachem wszystkich
      dookoła, ale jak się wyleje na siebie pół flakonu to można nim zabić:)kiedyś,
      gdy byłam fanką ciężkich zapachów starałam się używać wody toaletowej nie
      perfumowanej albo mleczka lub kremu do ciała z tej serii. zapach wokół mnie
      krążył, ja go czułam ale inni nie cierpieli katuszy. nie wiem gdzie pracujesz,
      ale jeśli to tradycyjnie staroświecka firma (bank, urząd, pompatyczna firma
      zajmując się sprzedażą kryształowych żyrandoli itp:), to raczej nie powinnaś
      sobie pozwalać na zapachowe ekstrawagancje (chodzi mi o zapachy typu angel,
      jungle elephant, budoir,hypnotic czy knowing) stawiając bardziej na klasykę
      (5avenue, pleasures, dolce vita itp). wiem, że to niekoniecznie ekstrawaganckie
      zapachy, ale wyróżniają się na tle innych i trudno je zapomnieć czy pomylić z
      jakimś innym.
      • Gość: gochaw Re: jakie perfumy do pracy IP: *.ekt.com / *.elkomtech.com.pl 09.01.04, 15:53
        dziekuje ci bardzo za odpowiedź właśnie chodzi mi o to zeby nie meczyć innych
        swoim zapachem,naturalnie niech on bedzie ale niech nie przeszkadza innym.
        myslałam o lacoste bo on jest podobno bliso ciała i raczej delikatny co ty na
        to?
        • charade Re: jakie perfumy do pracy 09.01.04, 16:07
          Lacoste jest moim zdaniem jednym z najlepszych wyborów na perfumy do pracy :)
          • Gość: Zo Re: jakie perfumy do pracy IP: 62.148.95.* 09.01.04, 16:19
            Polecam też Woman Hugo Bossa.
            • sorbet Re: jakie perfumy do pracy 09.01.04, 16:35
              Polecalbym serie Aqua Allegoria Guerlain, prostota i swiezosc (zapachu) i
              lekkosc (umyslu) oraz szczypta wyszukanej elegancji :-)
    • marghot Re: jakie perfumy do pracy 09.01.04, 16:39
      Na pewno mało intensywne, nie ciężkie.
      No i stosowane z umiarem.
      mam koleżankę, która używa baaardzo cięzkich perfum w dużej ilości - po
      5minutach w zamkniętym pomieszczeniu nie można z nią wytrzymać. Ona nie czuje
      tego xzapachu, więc 'ładuje' go na siebie w koszmarnych ilościach.
      poza tym kompletna dowolność
      • charade Re: jakie perfumy do pracy 09.01.04, 16:42
        Ja bym zwróciła grzecznie uwagę na Twoim miejscu...
    • Gość: ewa Re: jakie perfumy do pracy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.01.04, 17:47
      Właśnie, chodzi o ilość! Kiedyś oblewałam sie dośc intensywnie bo nie czułam
      zapachu, az do dnia kiedy zapomniałam się poperfumować i miałam na sobie tylko
      apaszke (kiedys tam perfumowaną), z delikatnym zapachem, jak pochyliłam się w
      pracy nad kolegą aby pokazać mu coś w komputerze nie mógł wyjśc z podziwu co za
      cudny zapach! No i teraz mam mój zapach tylko dla najblizszych...
      • janina14 Re: jakie perfumy do pracy 09.01.04, 17:51
        A jakie to były perfumy ???
        • Gość: ewa Re: jakie perfumy do pracy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.01.04, 20:01
          Uzywam do dziś ale w zdecydowanie mniejszej dawce - Contradiction - Calvina
          Kleina.
          • charade Re: jakie perfumy do pracy 09.01.04, 20:08
            Przecież one nie są takie mocne...
            • sugarhoney Charade - jeśli chcesz... 10.01.04, 12:20
              to można "zwinąć link" tak:
              w sygnaturce wpisz od nowej linijki
              Forum o perfumach
              będzie to wyglądało jak link u mnie "czarna muzyka"
              • sugarhoney Re: Charade -jeszcze raz opis przepraszam 12.01.04, 21:30
                cholera jasna miał się wyświetlić opis jak zrobić a nie od razu skrót
                <a href=" https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=9529406">Forum o
                perfumach</a
                pomięczy " a http ma nie byc spacji. Zrobiłam ja po to żeby dało się pokazać
                • charade Re: Charade -jeszcze raz opis przepraszam 13.01.04, 12:10
                  Sugarhoney, dzięki za wskazówki, jak będę miała chwilę czasu, to poprawię :)
                  Faktycznie będzie lepiej wyglądało :)
                • charade Re: Charade -jeszcze raz opis przepraszam 13.01.04, 15:48
                  Hmmm, nie wskoczyło... może to kwestia czasu ?
                  • Gość: ambiance Re: Charade -jeszcze raz opis przepraszam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 15:56
                    Na samym koncu - za </a musi byc jeszcze znaczek >. Powinno zadzialac.
                    • charade Re: Charade -jeszcze raz opis przepraszam 13.01.04, 21:56
                      Próba :)
                      • charade Re: Charade -jeszcze raz opis przepraszam 13.01.04, 22:01
                        Fakstycznie, once more ;)
                        • Gość: ambiance Re: Charade -jeszcze raz opis przepraszam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 10:05
                          No i prosze - zadzialalo :-)).
                          Pozdr.
    • Gość: AniaWarszawa Re: jakie perfumy do pracy IP: *.acn.pl 10.01.04, 12:51
      Gosiu,

Perfumy Lacoste są lekkie i świeże,ale zapach dość szybko się ulatnia.
      Ja z takich delikatnych zapachów bardzo lubię Sunny Skies z Avonu.Są naprawdę
      ładne,ich zapach jest długo wyczuwalny i mają niewygórowaną cenę.A z tych z
      wyższej półki podobają mi się Halloween.

Pozdrawiam.
      • Gość: Eutanazja Re: jakie perfumy do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 01:50
        Simply Clinique.
        One właśnie po to zostały stworzone i udało im się.
        Poza tym może Neblina Yves Rocher? Oni mają naprawdę świetne, świeże i bardzo
        młodzieńcze zapachy, w umiarkowanym stężeniu.
        Tylko uważaj na ilość alkoholu zawartego w tych tanszych, normą u nich jest 80%
        • sugarhoney Re: jakie perfumy do pracy 11.01.04, 15:27
          Moze być odrobina "Allure" - ładne, klasyczne i nie atakują wsciekle nosa:)
    • elve Re: jakie perfumy do pracy 11.01.04, 16:28
      proponuję chaumet i l'eau chaumet - oba delikatne i kwiatowe, to drugie ze
      świeżą, powietrzną nutą. możesz też spróbować oxygene lanvin - bardzo mi
      pasował w pracy w zeszłym roku.
      • Gość: gochaw Re: jakie perfumy do pracy IP: *.ekt.com / *.elkomtech.com.pl 12.01.04, 10:10
        bardzo wam wszystkim dziękuję za propozycje a teraz idę poniuchać i wybrac
        którys z zapachów-buziaki
        • Gość: maira Re: jakie perfumy do pracy IP: *.crowley.pl 17.01.04, 14:50
          u mnie na 5 osob w biurze 3 używają DKNY!i pewnie dwie pozostałe niedługo też
          się skuszą;)
    • Gość: Monika Re: jakie perfumy do pracy IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 13.01.04, 11:43
      Ja uzywam w pracy Miracle Lancome. Musialam do tych perfum dorsnac, zawsze
      wydawaly mi sie takie jakies mdle i przypominaly mi myslo :) Teraz nie moge bez
      nich zyc. Do pracy sa idealne, bo dyskretne i lekkie. Dobrze znosza tez
      cieplejsze dni albo silnie ogrzewane pomieszczenia. Naprawde polecam, poza tym
      nei sa takie przesadnie drogie...
    • Gość: Kacha Re: jakie perfumy do pracy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 17:53
      Addict Ch. Diora , nasza polonistka zawsze nim cudownie pachniala :)
      • tandoori Re: jakie perfumy do pracy 17.01.04, 18:53

Lubie perfumy ale w pracy sie nie perfumuje Tak sie w mojej firmie przyjelo; ze
        wszyscy s
        • tandoori Re: jakie perfumy do pracy 17.01.04, 18:54
          sa bezzapachowi.
    • dun-ka Re: jakie perfumy do pracy 20.01.04, 16:13
      Polecam moje ostatnie odkrycia - naprawde idealne do biura - Clinique Simply i
      Boucheron Jaipur Shapir.
      Pozdrawiam :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka