mysiam 26.09.09, 12:06 witam,chcę kupić w/w kosmetyk moze ktoś poleci mi sprawdzony źrodlo w Katowicach lub okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokosowo3 Re: ziemia egipska-Katowice-gdzie? 26.09.09, 21:42 Podam Ci namiar gdzie ja kupiłam ale są to Świętochłowice. Ziemia firmy BI-KOR. Rewelacja!!! Wyślę na pocztę gazetową! Chyba że na inną to podaj adres. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowo3 Re: ziemia egipska-Katowice-gdzie? 26.09.09, 22:24 Przepraszam Siemianowice Śląskie a nie Świętochłowice :-) Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: ziemia egipska-Katowice-gdzie? 27.09.09, 17:17 Cieszę się, że jesteś zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowo3 Driadea... 27.09.09, 21:05 Podziękowałam Ci w poście który wcześniej założyłam ale nie wiem czy do tego dotarłaś :-) Jeśli nie to dziękuję teraz! Ziemia super!!! Jak się skończy znowu do Was zajrzę. Zresztą ja nie mogłam wyjść z samą Ziemią... Kupiłam maseczki, miseczkę do alg, pędzel do nakładania maseczek i coś tam chyba jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
magdeczkas Re: ziemia egipska-Katowice-gdzie? 27.09.09, 00:02 Myszków ok 50 km od K-wic, nie pamiętam ceny ale chyba ok 120 zł mogę sprawdzić o ile odległość nie wyklucza zakupu. Chyba widziałam też inne kosmetyki tej marki Odpowiedz Link Zgłoś
juta1975 Re: ziemia egipska-Katowice-gdzie? 27.09.09, 18:11 witam,jestem z Katowic i niedawno kupowałam ziemię,zadzwoń lub wyślij emaila ze strony Bikor-ja za 2 dni miałam przesyłkę z pudrem Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: ziemia egipska-Katowice-gdzie? 27.09.09, 18:28 dzięki za odzew! podaje maila:m.wower@vp.pl prosze o konkretne informacje napiszcie ,czy w tym źrodlach bedę mogla także zakupić pędzel do nakładania? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowo3 Mysiam wysłałam @ 27.09.09, 21:02 Wysłałam na maila m.wower@vp.pl o pędzlach też napisałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś