Gość: kamila IP: *.client.comcast.net 16.01.04, 03:50 Czy ktos z czytelniczek forum moglby mi polecic dobra firme ktora zajmuje sie dokonywaniem oeracji platycznych najlepiej z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anu Re: operacja plastyczna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 09:17 dr. sankowski jest bardzo znanym i cenionym lekarzem , polecam strone : www.users.nethit.pl, tam tozmawia sie tylko o operacjach plastycznych. anu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: operacja plastyczna IP: *.client.comcast.net 16.01.04, 17:19 dziekuje bardzo serdecznie i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: operacja plastyczna IP: *.client.comcast.net 16.01.04, 17:29 Droga Anu podalac mi strone dotyczaca operacji plastycznych ale musi byc jakis blad bo nie moge jej otworzyc. Czy dr Sankowski przyjmuje w Warszawie.Jak nie sprawi Ci to problemu czy moglabys jeszcze raz mi odpowiedziec Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DR SZCZYT Re: operacja plastyczna IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 21:26 HEJ SANKOWSKI TO STARY TYP KIEDYS BYŁ DOBRY TERAZ JUŻ NIE.THE BEST JEST DR SZCZYT MAMA MOJA ROBIŁA JUŻ KILKA U NIEGO ZABIEGÓW JES EKSTRA I BARDZO DOKŁADNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: operacja plastyczna IP: *.client.comcast.net 17.01.04, 02:58 dziekuje a czy moglabys mi podac adres, nie mieszkam w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosty nos Re: operacja plastyczna IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 17:18 Z pelna odpowiedzialnoscia moge Ci polecic doc Noszczyka z Melilotu (Warszawa).Bylam na konsultacjach u Sankowskiego, Szczyta, Checinskiego. 15 minut konsultacji to srednio 80PLZ,mialam wrazenie,ze po prostu chca mnie splawic.Na bezplatnej(ok 45 min)konsultacji u Nostrzyka zostaly omowione najbardziej optymalne rozwiazania z rysunkami!!. Jestem juz po operacji Polecam!!! Maja strone internetowa :www.Melilot.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: operacja plastyczna IP: *.client.comcast.net 18.01.04, 08:25 Niezmiernie Ci dziekuje i pozdrawiam z californi bo tu mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: operacja plastyczna IP: *.tele2.pl 18.01.04, 16:55 Warto tez poszukac Adama Gumkowskiego AG Clinic - specjalizuje sie w biustach ale nie tylko, niestety nie podam Ci teraz strony musze poszukac. Jest u niego rewelacyjna lekarka, ktora zajmuje sie twarza - poszukam to podam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trine Re: operacja plastyczna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 16:59 Ja też polecam Melilot i Dr Bartka Noszczyka. Robiłam tam zabieg i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: operacja plastyczna IP: *.ofi.pl 19.01.04, 14:24 Ja też polecam dr.Sankowskiego. Jego gabinet mieści się w Warszawie. Jutro podam Ci adres i numer telefonu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gevalia Re: operacja plastyczna 24.01.04, 10:15 Gumkowski nie ma specjalizacji z chirurgii plastycznej!!!!!!!!!!! Teraz mam problem bo na skutek fatalnych naduzyc-miedzy innymi na Hannie Bakule (zarazil ja gronkowcem,a dezynfekowal rane perfumami!!!) jest pozwany do sadu.Z tego co wiem to zmienil siedzibe (juz nie ul.Radoszycka). Noszczyk nie naciaga i nie obiecuje "gruszek na wierzbie", ostrzega o wszystkich mozliwych powiklaniach i traktuje "szarakow" z naleznym szacunkiem. Robi piekne nosy,w ustach specjalizuje sie jego kolega dr Stanczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anu Re: operacja plastyczna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.04, 09:24 users.nethit.pl/forum/forum/cialo mam nadzieje że teraz otworzysz. jeżeli dalej będziesz miała problemy wejdzna wyszukiwarke: www.google.pl tam wstukaj : operacje plastyczne forum . mam nadzieje że teraz Ci pomogłam anu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: operacja plastyczna IP: *.client.comcast.net 28.01.04, 19:09 Dziekuje wszystkim ktorzy odpowiedzieli na moje ogloszenie . Zdecydowalam sie na operacje nosa w firmie melilot Mam pytanie jeszcze do osoby ktora robila operacje prsty nos jak dlugo przebtwalas w klibice po operacji. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: operacja plastyczna IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.01.04, 20:43 Ja po oeracji zostałam trzy doby w klinice i z gipsem pojechałam do domu. Po czwartej dobie od zabiegu pojechałam na zmianę gipsu a potem aby go zdjąć. Razem trwało to kilka dni. Operację zdecydowałam się zrobić w Kobylnikach pod Poznaniem. Jest tam profesjonalna klinika chirurgii plastycznej i okulistyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolkaS Re: operacja plastyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 19:36 Ostrzegam przed klinikami COLLAGENA (Al. Jerozolimskie) i STUDIO LASER (ul. Kakowskieggo) w Warszawie !!! Totalne konowały, beztalencia nastawione wyłącznie na kasę. Kiedy chciałam zareklamować nieudaną korektę ust szefowa Collageny poinformowała mnie, iż zabiegu nie dokonywałam w jej klinice tylko gdzie indziej ! W obu klinikach konowały to wyłącznie mężczyżni. Jeśli chodzi o Adama Gumkowskiego, podszywającego się za lekarza chirurga plastyka, którego nieudane zabiegi i oszpecone kobiety przedstawiał Super Express ma dwie kliniki: w Miedzeszynie i na Puławskiej. Nie dajcie się mu oszpecić ! Ostrzeżcie swoje koleżanki i mamy etc......Nie rozumiem tylko dlaczego gazety takie jak Viva, Twój Styl, Elle i inne, mimo bardzo głośnej sprawy z Hanią Bakułą (sprawa w sądzie) umieszczają reklamy tej kliniki (przyp. "A.G. Klinik" ul. Radoszycka, Miedzeszyn, obok zdjęcie nagiej, zgrabnej kobiety). Odpowiedz Link Zgłoś