Dodaj do ulubionych

operacja plastyczna

IP: *.client.comcast.net 16.01.04, 03:50
Czy ktos z czytelniczek forum moglby mi polecic dobra firme ktora zajmuje sie
dokonywaniem oeracji platycznych najlepiej z Warszawy.
Obserwuj wątek
    • Gość: anu Re: operacja plastyczna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 09:17
      dr. sankowski jest bardzo znanym i cenionym lekarzem ,
      polecam strone : www.users.nethit.pl, tam tozmawia sie tylko o operacjach
      plastycznych.
      anu
      • Gość: kamila Re: operacja plastyczna IP: *.client.comcast.net 16.01.04, 17:19
        dziekuje bardzo serdecznie i pozdrawiam
    • Gość: kamila Re: operacja plastyczna IP: *.client.comcast.net 16.01.04, 17:29
      Droga Anu podalac mi strone dotyczaca operacji plastycznych ale musi byc jakis
      blad bo nie moge jej otworzyc.
      Czy dr Sankowski przyjmuje w Warszawie.Jak nie sprawi Ci to problemu czy
      moglabys jeszcze raz mi odpowiedziec
      Z gory dziekuje
      • Gość: DR SZCZYT Re: operacja plastyczna IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 21:26
        HEJ SANKOWSKI TO STARY TYP KIEDYS BYŁ DOBRY TERAZ JUŻ NIE.THE BEST JEST DR
        SZCZYT MAMA MOJA ROBIŁA JUŻ KILKA U NIEGO ZABIEGÓW JES EKSTRA I BARDZO DOKŁADNY
        • Gość: kamila Re: operacja plastyczna IP: *.client.comcast.net 17.01.04, 02:58
          dziekuje a czy moglabys mi podac adres, nie mieszkam w Polsce.
          • Gość: prosty nos Re: operacja plastyczna IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 17:18
            Z pelna odpowiedzialnoscia moge Ci polecic doc Noszczyka z Melilotu
            (Warszawa).Bylam na konsultacjach u Sankowskiego, Szczyta, Checinskiego.
            15 minut konsultacji to srednio 80PLZ,mialam wrazenie,ze po prostu chca mnie
            splawic.Na bezplatnej(ok 45 min)konsultacji u Nostrzyka zostaly omowione
            najbardziej optymalne rozwiazania z rysunkami!!.
            Jestem juz po operacji Polecam!!!
            Maja strone internetowa :www.Melilot.pl
            • Gość: Kamila Re: operacja plastyczna IP: *.client.comcast.net 18.01.04, 08:25
              Niezmiernie Ci dziekuje i pozdrawiam z californi bo tu mieszkam
              • Gość: mira Re: operacja plastyczna IP: *.tele2.pl 18.01.04, 16:55
                Warto tez poszukac Adama Gumkowskiego AG Clinic - specjalizuje sie w biustach
                ale nie tylko, niestety nie podam Ci teraz strony musze poszukac. Jest u niego
                rewelacyjna lekarka, ktora zajmuje sie twarza - poszukam to podam.
                • Gość: Trine Re: operacja plastyczna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 16:59
                  Ja też polecam Melilot i Dr Bartka Noszczyka.
                  Robiłam tam zabieg i jestem zadowolona.
    • Gość: Marta Re: operacja plastyczna IP: *.ofi.pl 19.01.04, 14:24
      Ja też polecam dr.Sankowskiego.
      Jego gabinet mieści się w Warszawie.
      Jutro podam Ci adres i numer telefonu.
      Pozdrawiam.
      • gevalia Re: operacja plastyczna 24.01.04, 10:15
        Gumkowski nie ma specjalizacji z chirurgii plastycznej!!!!!!!!!!!
        Teraz mam problem bo na skutek fatalnych naduzyc-miedzy innymi na Hannie Bakule
        (zarazil ja gronkowcem,a dezynfekowal rane perfumami!!!) jest pozwany do sadu.Z
        tego co wiem to zmienil siedzibe (juz nie ul.Radoszycka).
        Noszczyk nie naciaga i nie obiecuje "gruszek na wierzbie", ostrzega o
        wszystkich mozliwych powiklaniach i traktuje "szarakow" z naleznym szacunkiem.
        Robi piekne nosy,w ustach specjalizuje sie jego kolega dr Stanczyk.
        • Gość: anu Re: operacja plastyczna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.04, 09:24
          users.nethit.pl/forum/forum/cialo
          mam nadzieje że teraz otworzysz.

jeżeli dalej będziesz miała problemy wejdzna wyszukiwarke: www.google.pl
          tam wstukaj : operacje plastyczne forum .

mam nadzieje że teraz Ci pomogłam
          anu
        • Gość: kamila Re: operacja plastyczna IP: *.client.comcast.net 28.01.04, 19:09
          Dziekuje wszystkim ktorzy odpowiedzieli na moje ogloszenie .
          Zdecydowalam sie na operacje nosa w firmie melilot
          Mam pytanie jeszcze do osoby ktora robila operacje prsty nos jak dlugo
          przebtwalas w klibice po operacji.
          pozdrawiam
          • Gość: Monika Re: operacja plastyczna IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.01.04, 20:43
            Ja po oeracji zostałam trzy doby w klinice i z gipsem pojechałam do domu. Po
            czwartej dobie od zabiegu pojechałam na zmianę gipsu a potem aby go zdjąć.
            Razem trwało to kilka dni. Operację zdecydowałam się zrobić w Kobylnikach pod
            Poznaniem. Jest tam profesjonalna klinika chirurgii plastycznej i okulistyki.
    • Gość: wiolkaS Re: operacja plastyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 19:36
      Ostrzegam przed klinikami COLLAGENA (Al. Jerozolimskie) i STUDIO LASER (ul.
      Kakowskieggo) w Warszawie !!! Totalne konowały, beztalencia nastawione
      wyłącznie na kasę. Kiedy chciałam zareklamować nieudaną korektę ust szefowa
      Collageny poinformowała mnie, iż zabiegu nie dokonywałam w jej klinice tylko
      gdzie indziej ! W obu klinikach konowały to wyłącznie mężczyżni.
      Jeśli chodzi o Adama Gumkowskiego, podszywającego się za lekarza chirurga
      plastyka, którego nieudane zabiegi i oszpecone kobiety przedstawiał Super
      Express ma dwie kliniki: w Miedzeszynie i na Puławskiej. Nie dajcie się mu
      oszpecić ! Ostrzeżcie swoje koleżanki i mamy etc......Nie rozumiem tylko
      dlaczego gazety takie jak Viva, Twój Styl, Elle i inne, mimo bardzo głośnej
      sprawy z Hanią Bakułą (sprawa w sądzie) umieszczają reklamy tej kliniki
      (przyp. "A.G. Klinik" ul. Radoszycka, Miedzeszyn, obok zdjęcie nagiej,
      zgrabnej kobiety).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka