Dodaj do ulubionych

Woda WINK z Avonu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 08:52
Witam!
Co sądzicie o wodzie WINK? Wg mnie to identyczny zapach jak ESCADA, niestety
nie pamiętam nazwy. W każdym razie zapach jest śliczny, już zamówiłam na
allegro.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Woda WINK z Avonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 09:11
      jest identyczny,a jak nie identyczny to bardzo podobny jak escada taka rozowo
      pomaranczowa
      • Gość: Anka Re: Woda WINK z Avonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 10:52
        Tak, właśnie ta. Nie wiem, jak z trwałością, ale cena jest BARDZO zachęcająca -
        na allegro u Asia_F kosztuje 25 zł! (w katalogu 39,60!). Już u niej kupowałam,
        polecam. Swoją drogą, jak konsultanci Avonu mają na allegro tak niskie ceny?
        Przecież prowizja to 23% lub max. 35%.....
        A tą wodę kupiłam o 36% taniej niż w katalogu, a przecież na allegro jest
        jeszcze do zapłacenia prowizja od sprzedaży, no i ktoś na tym musi zarabiać..
        • Gość: kasia.lomanczyk Re: Woda WINK z Avonu IP: 213.199.221.* 16.01.04, 11:05
          Sama sie zastanawiam, jak to mozliwe ze niektorzy maja te kosmetyki az tak
          tanio. Chetnie bym cos kupila, bo ceny maja nizsze niz ja z opustem (23% bo
          jestem konsultantka), ale obawiam sie ze te kosmetyki moga pochodzic np. z
          kradziezy. Kto mi to wyjasni?
          • Gość: gocha221 Re: Woda WINK z Avonu IP: *.icpnet.pl 16.01.04, 11:09
            witam!!
            no coz, ja sie przyznam ze kikla lat temu( jeszcze w liceum) kupowalam od kolegi
            kosmetyki Oriflame 30-35% taniej niz w katalogu, jakosc ta sama, pochodzily z
            kradziezy
            podobno wynosili je pracownicy fizyczni, ktory pakowali kosmetyki
            trwalo to moze pol roku, potem sie skonczylo
            wiec moze na allegro tez sa kradzione, no bo konsultantkom by sie nie oplacalo..
            musza byc z nielegalnego zrodla, roznice sa zbyt duze,
    • Gość: justa Re: Woda WINK z Avonu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 11:31
      wodę Wink konsultantka może kupić za 25,90 - oferta tylko dla konsultantek.
      jeśli konsultantka nie zamówi, to jej koordynatorka może zamówić za każdą
      konsultantkę, która nie wzięła wody dla siebie. wtedy opłaca się sprzedawać na
      allegro, nawet, jak na 1 wodzie zarobisz kilka złotych. prowizja allegro nie
      jest aż taka duża. poza tym, konsultantki mają też ofertę internetową, jeśli
      zamawiają przez Internet, tam czasami kosmetyki są w bardzo niskich cenach,
      tyle, że głównie te, których już nie ma w katalogu. to też można z zyskiem
      sprzedać na allegro.
      • Gość: kasia.lomanczyk Re: Woda WINK z Avonu IP: 213.199.221.* 16.01.04, 11:55
        Justa, jestem konsultantka. Tej wody NIE MA w zadnych ofertach specjalnych,
        jest w ofercie demo za 25.90 (od tej ceny nie ma opustu). A tak dziewczyna
        sprzedaje ja za 25 zl!
        • Gość: justa Re: Woda WINK z Avonu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 12:00
          podaj mi link do aukcji. 25 to cena końcowa? bo może dojdzie wyżej? przecież
          niektóre aukcje zaczynają się od 1 zł, a ostateczna cena wynosi więcej niż
          wartość produktu. a może dostała i nie podoba jej się zapach? nigdy nie wiadomo.
          • Gość: Anka WINK od Asia_F na allegro za 25 zł w opcji Kup.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 12:27
            Wpisz w wyszukiwarkę nick: Asia_F.
            Potem sprawdź jej aukcje.

Ja kupiłam za 25 zł w opcji kup teraz, są jeszcze 3 sztuki.
        • Gość: justa Re: Woda WINK z Avonu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 12:07
          jest kilka takich aukcji - na jednej dziewczyna pisze, że ma je od
          dystrybutora - cokolwiek przez to rozumieć. a więc chyba nie z tej oferty dla
          konsultantek. zauważ, że większość osób sprzedaje tą wode trochę drożej, 28 zł
          itd. a więc te kupiły pewnie za 25,90. poza tym, są też konsultantki, którym
          trudno uzbierać min. sumę zamówienia, więc zamawiają więcej produktów, byle
          dociągnąć do 160 zł, a później próbują to sprzedać na allegro. i wolą dostać za
          te produkty cokolwiek, niż żeby leżały.
    • Gość: S. Re: Woda WINK z Avonu IP: *.widzew.net / *.widzew.net 16.01.04, 12:14
      Ta woda Escady to Ibiza Hippie.Też jest taka kwiatowo-owocowa i faktycznie
      podobna do niej? Pozdrawiam
    • Gość: gocha221 Re: Woda WINK z Avonu IP: *.icpnet.pl 16.01.04, 13:09
      a tutaj ta woda jest jeszce taniej, licytacja zaczela sie od 13zl!!!!!!!!!!!!
      teraz jest za 15!!!!!
      www.allegro.pl/show_item.php?item=19882370
      • Gość: justa Re: Woda WINK z Avonu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 19.01.04, 18:02
        a już jest za ponad 20 zł, do końca aukcji jeszcze 4 dni... to typowa sztuczka,
        zacząć aukcję od 1 zł, to się rzuci tyle osób, że cena dojdzie b. wysoko. ale
        już nie opłaca się kupić, bo dochodzą koszty przesyłki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka