agnieszka_szymon 16.11.09, 21:01 czy są jeszcze te podkłady rimmela (na zdjęciu po lewej stronie), czy wycofali i zamiast tego są te co po prawej na zdjeciu? zapodaj.net/7b76c568bde7.jpg.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_szymon Re: Podkład Rimmel - Pytanie 16.11.09, 21:47 ktoś wie? używa ktoś tego podkładu? Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Podkład Rimmel - Pytanie 16.11.09, 22:56 z tego co widze na wizazu ten po lewej stronie oznaczony jest jako stara wersja czyli został zastapiony tym po prawej..marketingowcy postawili pewnie na nowe opakowanie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_szymon Re: Podkład Rimmel - Pytanie 16.11.09, 23:31 nie tylko opakowanie sie zmieniło,ten nowy podkład jest jakis rzadszy,inaczej sie rozsmarowuje, nie kryje tak jak poprzedni i odcienie zmienili, kupiłam ten odcien co zawsze, i sie troche różni bo porównałam ze starym podkładem. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_szymon Re: Podkład Rimmel - Pytanie 16.11.09, 23:33 a wogóle to zauważyłam że tak jest też z innymi firmami,jak coś ulepszą to troche na gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Podkład Rimmel - Pytanie 16.11.09, 23:34 no zdarza sie, widocznie chcieli go "ulepszyc" a nie wyszło...a tego co pisały dziewczyny na wizazu tamten został chyba wycofany całkowicie i zastapiony tym...widze ze na allegro sa jakies pozostałosci tego starego.. Odpowiedz Link Zgłoś