Dodaj do ulubionych

krem pod oczy dla mamy...

04.02.04, 23:26
chciałabym jej kupić dobry krem pod oczka, doradźcie coś. Ma 47 lat, cera
tłusta, ale przy oczach ciut przesuszona. Ma trzy głębokie zmarszczki
mimiczne od ciągłego uśmiechania :-D ja je lubię ale same wiecie.... oprócz
tego siateczka takich mniejszych. Mama mocno sie maluje. Nie wiem czy dalej
zasypia w pełnym makijażu bo już długo nie mieszkamy razem.
I co mi poradzicie? Gdybyście mogły, od razu z orintacyjną ceną....
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: krem pod oczy dla mamy... IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 04.02.04, 23:54
      Moja propozycja:
      perłowy krem pod oczy Avon, teraz powinien byc na promocji za okolo 45 zl
    • madzia.er Re: krem pod oczy dla mamy... 08.02.04, 16:44
      up
    • ab1960 Re: krem pod oczy dla mamy... 09.02.04, 19:54
      polecam dla mamy krem z ATW - np. bioaktywne serum olejowe - 19,90, serum
      relaksujące przeciwznmarszczkowe - 42,00 , inne serum przeciwzmarszczkowe z
      serii fast po 22,00.Sa tez dwa kremy które działają korzystnie na zmęczone
      oczy i nieco mniej przeciwzmarszczkowo tj żel krem ze świetlikiem 10,00 i z
      seriiNa ... ok.30,00 . Sa sklepy w całej Polsce jeżeli napiszesz miejscowość w
      której mieszkasz to skieruje Cię do najbliższego. , możesz bezpośrednio na e-
      mail:ab1960@gazeta.pl pozdrawiam
      • Gość: goha Re: krem pod oczy dla mamy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 22:50
        jako dystrybuyor a nie użytkownik nie jestes obiektywny.przestań się reklamowac
        bo to nudne wszędzie czytać jaka to rewelacjato twoje ATW.stosowałam je i są
        przeciętne a nieproporcjonalnie drogie
        • masikm Re: A ty co? 11.02.04, 00:16
          Gość portalu: goha napisał(a):

> jako dystrybuyor a nie użytkownik nie jestes obiektywny.przestań się
          reklamowac

myśle, ze jest bardziej obiektywna/y gdyż zależy jej na tym by klient powrócił.
          Jak zaproponuje g... to klient nie wróci. Mozna byc jednocześnie dystrybutorem
          i użytkownikiem i tak jest najczęściej

>
          > bo to nudne wszędzie czytać jaka to rewelacjato twoje ATW.stosowałam je i są
          > przeciętne a nieproporcjonalnie drogie

Jak Ci nudne to nie czytaj ja chcę np. wiedzieć co jaka firma ma do
          zaproponowania. Mogłaś stosować ale jak źle dobierzesz kosmetyk to nawet
          najlepszy produkt nie spełni Twoich oczekiwań i będzie beznadziejny - pamiętaj
          to jest zawsze subiektywna ocena. Ja nie znam tych kosmetyków ale myślę, że nie
          można od razu krytykować.
          • Gość: goha Re: maksim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 10:41
            Trudno żle dobrać balsam wyszczuplający, nie wiesz o czym mówie to nie
            krytykuj.Juz nie raz mówiono na tym forum ze nie jest to miejsce na darmową
            reklamę tylko porady użytkowników.szylindera wykasowano, myslę ze czas zrobić
            to z innymi spamerami
            • masikm Re: Do gohy 11.02.04, 16:01
              Gość portalu: goha napisał(a):

> Trudno żle dobrać balsam wyszczuplający, nie wiesz o czym mówie to nie
              > krytykuj.

Wydawało mi się, że pisałaś „...stosowałam je i są przeciętne...”, czyli
              wnioskuję, że w liczbie mnogiej je stosowałaś a nie tylko jeden balsam
              wyszczuplający. Autorka wątku madzia.er pisała raczej o kremie pod oczy a nie
              balsamie wyszczuplającym, który Ty rzekomo stosowałaś. Czy coś źle czytam czy
              może czegoś nie rozumie? Czy to oznacza, że chcesz ocenić jakość wszystkich
              kosmetyków w tym kremu pod oczy na podstawie jednego balsamu wyszczuplającego.
              Może Ty ten balsam wyszczuplający stosowałaś właśnie pod oczy i nie zlikwidował
              Ci zmarszczek?
              Skoro stosowałaś balsam wyszczuplający i nie spełnił Twoich oczekiwań (zakładam
              jednak, że balsam wyszczuplający stosowałaś do całego ciała a nie pod oczy) to
              jak często i jak długo go stosowałaś? Może to być jedna z przyczyn braku
              efektów. Wiem, że żel wyszczuplający z algami firmy Oriflame autentycznie
              wyszczupla, ale żeby uzyskać efekty trzeba go stosować systematycznie 2 czy 3
              razy dziennie wykonując masaż. To jest opinia klientek, użytkowniczek. Nie
              spodziewajmy się, że coś przyniesie efekty natychmiast.

--------------
              > Juz nie raz mówiono na tym forum ze nie jest to miejsce na darmową
              > reklamę tylko porady użytkowników.szylindera wykasowano, myslę ze czas zrobić
              > to z innymi spamerami

A Ty co jesteś adminem tego forum i sprawujesz tu dyktaturę? Nie bardzo rozumie
              jaka jest różnica kiedy polecam kosmetyk z drogerii czy z apteki a kiedy
              polecam kosmetyk dostępny w sprzedaży bezpośredniej i jeszcze sam go akurat
              sprzedaję. Czy to chodzi o to, że jeżeli coś sam sprzedaję to jest naganne?
              Myślę nawet, że jeżeli coś sam sprzedaję, to mogę się tutaj kierować opinią
              swoją jak i innych klientek użytkowniczek oraz wiedzą jaką można zdobyć na
              szkoleniach firmowych. Przy takim układzie mogę mieć szersze rozpoznanie na
              temat poszczególnych produktów. Pozwól, że każdy sam zdecyduje do jakiej opinii
              się przychyli i z czego skorzysta i nie odbieraj tego prawa innym. Odnoszę
              wrażenie, że swój negatywny stosunek do sprzedaży wyniosłaś z poprzedniego
              systemu lub wyssałaś z mlekiem matki, kiedy to każdy sprzedawca traktowany był
              jak oszust a przez władze był uważany za spekulanta co było przestępstwem.
        • ab1960 Re: krem pod oczy dla mamy... 11.02.04, 13:56
          do GOHY: witam Cię, pozwól, że ostatni raz do Ciebie napiszę, bo nie mam
          ochoty na przepychaki słowne z Tobą ani z żadna inną dziewczyną, przestaje to
          być zabawne.
          A co do mojej osoby, jestem dojrzałą kobietą i zbyt poważnie traktuję siebie i
          to co mówię (piszę) żebym mogła wypisywać głupoty i nie sprawdzone rzeczy. Z
          pełną odpowiedzialnością za swoje słowa mogę powiedzieć ,ża ATW należy do
          najlepszych firm kosmetycznych które są dostepne na rynku kosmetycznym w
          Polsce. A czy ktoś z tego korzysta czy nie ,to wybacz ale nie Twoja sprawa.
          Jestem doradcą kosmetycznym, a nie zwykłym podawaczem kosmetyków a ma to
          miejsce nawet w najlepszych drogeriach,(choć nie jest regułą).

Kieruję ludzi do odpowiednich sklepów firmowych aby mogli skorzystać w pełni z
          naszych produktów lub je poprostu poznać po to tylko by samemu podjąć taką czy
          inną decyzję.
          Masz prawo zaliczać je do przeciętnych, tak samo jak ja stawiać je na
          pierwszym miejscu . Jednak z tego co wcześniej wypisywałaś to domniemam, że
          nie masz pojecia o czym mówię bo poprostu ich nie znasz lub użyłaś nie tego co
          trzeba do swojej cery.

Skoro tak pilnie czytasz posty, to powinnaś również zauważyć, że jest coraz
          więcej wypowiedzi osób które używały i są bardzo zadowolone z ich jakości.

Jeżeli chodzi o "kasowanie osób" które wypowiadają się na forum to wybacz,
          załóż sobie swoje prywatne forum ( jest taka możliwość-uważnie przeczytaj)
          i wtedy sama zdecydujesz kogo wypowiedzi sobie życzysz a kogo nie.

Pozdrawiam Cię
          i zajmij sie czymś sensownym,a mi daj poprostu spokój, no chyba że lubisz i
          masz to w swoim charakterze?!!!
          Jak mimo wszystko chcesz wiedzieć więcej na temat ATW, to napisz do mnie bo
          może jednak zmienisz zdanie, : ab1960@gazeta.pl
          • Gość: goha Re ab1960.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 14:05
            Cera na udach? dobre! Potrafisz polecić coś innego niż kosmetyki atw ?jesteś
            typową sprzedawczynią. Ktoś polecał oprócz ciebie atw? gdzie? czytam pilnie
            forum i nie zauważyłam.
    • Gość: mui Re: krem pod oczy dla mamy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 22:28
      up
    • justy1 Re: krem pod oczy dla mamy... 11.02.04, 08:54
      np.kapsułki pod oczy z retinolem aa oceanic
    • Gość: Pomocna dłoń Re: krem pod oczy dla mamy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 11:10
      Jest taki bardzo dobry krem pod oczy "L`oreal revitalift",ale dosyć drogi
      (około 50-55PLN)Ja proponuję też rzeczy polskiej firmy OCEANIC AA ,tańsze ,a
      całkiem całkiem.Jest tam cała seria przeciwzmarszczkowa.
      • Gość: ann_marie Re: krem pod oczy dla mamy... IP: *.se.put.poznan.pl 11.02.04, 12:23
        Pod oczy też? Bo nie widziałam.
        • Gość: Pomocna dłoń Re: krem pod oczy dla mamy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 12:38
          www.oceanic.pl/kosmetyki/prod/index.php
          Pooglądajcie sobie.Ja Oceanic stawiam wyżej niż sporo zachodnich firm.

• madzia.er Re: krem pod oczy dla mamy... 13.02.04, 18:05
      jeszcze jakieś propozycje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka