19.01.10, 18:03
Jaki tonik do cery ze skłonnością do trądziku byście poleciły?
Obecnie używam Benzacne, fakt, skuteczny, ale potwornie śmierdzi, więc szukam
zastępstwa. ;)

Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: Tonik 19.01.10, 18:18
      Ziaja Tin Tin.
    • karolka47 Re: Tonik 20.01.10, 12:26
      Tonik antybakteryjny Ziaja tin tin, a poza tym żel do mycia twarzy oraz krem
      Ziaja med kuracja antybakteryjna, dostępne tylko w aptekach (choć niestety nie w
      każdej) Te produkty naprawdę skutecznie walczą z trądzikiem. Ceny niewielkie a
      poprawa znaczna
      • laracroft82 Re: Tonik 20.01.10, 13:15
        podpisuje sie ziaja tin tin ewentualnie w moim przypadku to ziaja nuno,
        rewelacja za grosze
        • pretensjaa Re: Tonik 20.01.10, 16:39

> podpisuje sie ziaja tin tin ewentualnie w moim przypadku to ziaja nuno,
          > rewelacja za grosze

Z Ziai Nuno używałam maseczki i kremu tonującego, być może skuszę się na tonik,
          choć muszę przyznać, że średnio przekonują mnie kosmetyki Ziaja do twarzy.
          Mydła pod prysznic, maseczka do rąk, balsam do ciała-owszem, jestem zadowolona,
          z twarzą mam mieszane uczucia, więc wolałabym nie ryzykować.
          Ale na tonik być może się skuszę. Mam nadzieję, że moja kapryśna cera nie
          zareaguje wysypem krostek.
      • pretensjaa Re: Tonik 20.01.10, 16:37

> Tonik antybakteryjny Ziaja tin tin, a poza tym żel do mycia twarzy oraz krem
        > Ziaja med kuracja antybakteryjna, dostępne tylko w aptekach (choć niestety nie
        > w
        > każdej) Te produkty naprawdę skutecznie walczą z trądzikiem. Ceny niewielkie a
        > poprawa znaczna

Hej, dzięki za porady. Nie wiedziałam, że tonik Tin Tin cieszy się taką
        popularnością.
        Co do trądziku, w zasadzie już dawno wygrałam walkę z tym paskudztwem, ale
        pozostały mi skłonności do wyprysków tu i ówdzie, szczególnie przed okresem,
        więc staram się działać zapobiegawczo.
        Miałam krem z serii Ziaja Med, ale nie przypadł mi do gustu.
        Obecnie na noc używam Effaclar K LRP i nie poznaję swojej cery (oczywiście na
        plus). Nie spodziewałam się aż takiej zmiany. Wreszcie nie jestem niewolnicą
        fluidu. ;)
        • ta_karola Re: Tonik 22.01.10, 17:17
          Bardzo polecam maseczkę Ziaja z glinką do cery trądzikowej. Ja używam jej co 2
          dni i jest super...a koszt to 6 zł z groszami, znalazłam w drogerii naturia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka