hotally 30.01.10, 16:03 Będę wdzięczna za opinie nt tych szamponów :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 16:19 jedne z lepszych, zwłaszcza te łupieżowe i na włosy zniszczone Odpowiedz Link Zgłoś
sniegotka Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 16:31 Znam lepsze, gdzie na drugim miejscu nie ma SLS. Te nie sa jednak zle, mialam z chinina, b. dobrze oczszczal, lekko wysuszal niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
sniegotka Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 20:22 Rewelacyjny jest dla mnie Revita, ma super sklad, niestety na wypadanie nie ma wplywu i kosztuje jak na szampon majatek (ja kupuje na strawberry za ok. 70 zl ze znizka), starcza mi na 2 mies, myje co drugi dzien. Wlosy miekkie, nawilzone, i dwa razy wiecej niz mam z natury ;-) Fajny jest apteczny Eucerin (tez niezly sklad), a takze Joico Daily Care, albo z rozowej, wygladzajacej serii (smoothing cos tam). Raz na jakis czas myje tym Klorane z chininą, ale nie uwazam zeby to byl super szampon, tamte o niebo lepsze i na moich wlosach widac roznice. Z drugiej strony gorsze od Klorane tez mialam, wiec nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 21:00 sniegotka napisała: > Fajny jest apteczny Eucerin (tez niezly sklad) Jak już tak bardzo unikasz SLS, to drugi składnik szamponu Eucerin to nic lepszego, bo Sodium Myreth Sulfate. Odpowiedz Link Zgłoś
sniegotka Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 21:15 Ach - to straszne. Bede musiala nauczyc sie z tym zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 22:23 no straszne jest to że musisz unikać sls Odpowiedz Link Zgłoś
sniegotka Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 22:29 Straszne jest to ze ciagle sie pępisz. Wyluzuj dziewczyno i daj ludziom zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 22:37 sniegotka napisała: > Straszne jest to ze ciagle sie pępisz. Wyluzuj dziewczyno i daj ludziom zyc. tzn? Odpowiedz Link Zgłoś
factory2 Re: szampony Klorane z apteki 31.01.10, 12:25 Dokładnie, issey. Masz denerwujący sposób wypowiadania się - autorytatywny, wymądrzasz się, sądzisz, że wiesz najlepiej. I naprawdę - wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: szampony Klorane z apteki 31.01.10, 20:08 factory2 napisała: > Dokładnie, issey. Masz denerwujący sposób wypowiadania się - autorytatywny, > wymądrzasz się, sądzisz, że wiesz najlepiej. I naprawdę - wyluzuj. Tołstoj kiedyś pisał, że mądrość osiąga się dzięki wewnętrznej pracy w samotności i pracy nad sobą samym w obcowaniu z ludźmi. Dziękuję bardzo za słowa krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
factory2 Re: szampony Klorane z apteki 31.01.10, 21:55 Nie chciałam Cię urazić. Jeśli tak to odebrałaś - przepraszam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: szampony Klorane z apteki 31.01.10, 22:01 Nic się nie stało. Mam tylko dobre intencje. Przepraszam za ordynarny ton wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
factory2 Re: szampony Klorane z apteki 31.01.10, 12:24 A na czym opierasz swoją opinie? Przetestowałaś wszystkie szampony? Skład jest nienajciekawszy, btw. Odpowiedz Link Zgłoś
yagnik Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 22:24 Miałam, do włosów farbowanych, niezły szampon. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 23:18 najlepsze bez sls i innej chemii, sztucznych dodatkow, parabenow itp. sa z firmy jason: www.jason-natural.com/products/everyday_hair_care.php maja w skladzie glownie wode i wyciagi ziolowe, z australian organic tez sa ok:) ale chyba tych w PL nie mozna dostac?? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 23:42 chyba nie jest dostepny w PL Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: szampony Klorane z apteki 31.01.10, 10:31 Może zmienili forumułę,bo po łazience jeszcze sie wala niedokończona buteleczka szamponu,chyba z bawełną.Tragedia.Włosy wyglądają po nim jak matowa,szara ścierka:( Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: szampony Klorane z apteki 31.01.10, 19:42 Moje włosy właśnie tak wyglądają po każdym szamponie bez SLS-ów. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: szampony Klorane z apteki 01.02.10, 14:45 znam jedynie szampony Klorane z normalnej drogerii, wiec nie wiem czy sa jakies specjalne z apteki; uzywalam kiedys rumiankowy, ale nie byl nadzwyczajny, wlasciwie poza cena niczym sie nie roznil od szamponow z marketu Odpowiedz Link Zgłoś