Dodaj do ulubionych

szampony Klorane z apteki

30.01.10, 16:03
Będę wdzięczna za opinie nt tych szamponów :)
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 16:19
      jedne z lepszych, zwłaszcza te łupieżowe i na włosy zniszczone
      • sniegotka Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 16:31
        Znam lepsze, gdzie na drugim miejscu nie ma SLS. Te nie sa jednak zle, mialam z
        chinina, b. dobrze oczszczal, lekko wysuszal niestety.
        • hotally Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 16:38
          a jakie lepsze?
          • sniegotka Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 20:22
            Rewelacyjny jest dla mnie Revita, ma super sklad, niestety na wypadanie nie ma
            wplywu i kosztuje jak na szampon majatek (ja kupuje na strawberry za ok. 70 zl
            ze znizka), starcza mi na 2 mies, myje co drugi dzien. Wlosy miekkie, nawilzone,
            i dwa razy wiecej niz mam z natury ;-)
            Fajny jest apteczny Eucerin (tez niezly sklad), a takze Joico Daily Care, albo z
            rozowej, wygladzajacej serii (smoothing cos tam). Raz na jakis czas myje tym
            Klorane z chininą, ale nie uwazam zeby to byl super szampon, tamte o niebo
            lepsze i na moich wlosach widac roznice. Z drugiej strony gorsze od Klorane tez
            mialam, wiec nie narzekam.
            • issey_miyake Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 21:00
              sniegotka napisała:
              > Fajny jest apteczny Eucerin (tez niezly sklad)

Jak już tak bardzo unikasz SLS, to drugi składnik szamponu Eucerin to nic lepszego, bo Sodium Myreth Sulfate.
              • sniegotka Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 21:15
                Ach - to straszne. Bede musiala nauczyc sie z tym zyc.
                • issey_miyake Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 22:23
                  no straszne jest to że musisz unikać sls
                  • sniegotka Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 22:29
                    Straszne jest to ze ciagle sie pępisz. Wyluzuj dziewczyno i daj ludziom zyc.
                    • issey_miyake Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 22:37
                      sniegotka napisała:

> Straszne jest to ze ciagle sie pępisz. Wyluzuj dziewczyno i daj ludziom zyc.

tzn?
                      • factory2 Re: szampony Klorane z apteki 31.01.10, 12:25
                        Dokładnie, issey. Masz denerwujący sposób wypowiadania się - autorytatywny,
                        wymądrzasz się, sądzisz, że wiesz najlepiej. I naprawdę - wyluzuj.
                        • issey_miyake Re: szampony Klorane z apteki 31.01.10, 20:08
                          factory2 napisała:

> Dokładnie, issey. Masz denerwujący sposób wypowiadania się - autorytatywny,
                          > wymądrzasz się, sądzisz, że wiesz najlepiej. I naprawdę - wyluzuj.

Tołstoj kiedyś pisał, że mądrość osiąga się dzięki wewnętrznej pracy w
                          samotności i pracy nad sobą samym w obcowaniu z ludźmi. Dziękuję bardzo za słowa
                          krytyki.
                          • factory2 Re: szampony Klorane z apteki 31.01.10, 21:55
                            Nie chciałam Cię urazić. Jeśli tak to odebrałaś - przepraszam. :)
                            • issey_miyake Re: szampony Klorane z apteki 31.01.10, 22:01
                              Nic się nie stało. Mam tylko dobre intencje. Przepraszam za ordynarny ton
                              wypowiedzi.
            • hotally Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 23:37
              dzieki ;)))
      • factory2 Re: szampony Klorane z apteki 31.01.10, 12:24
        A na czym opierasz swoją opinie? Przetestowałaś wszystkie szampony? Skład jest
        nienajciekawszy, btw.
    • yagnik Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 22:24
      Miałam, do włosów farbowanych, niezły szampon.
    • lonely.stoner Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 23:18
      najlepsze bez sls i innej chemii, sztucznych dodatkow, parabenow itp. sa z firmy jason:
      www.jason-natural.com/products/everyday_hair_care.php
      maja w skladzie glownie wode i wyciagi ziolowe, z australian organic tez sa ok:) ale chyba tych w PL nie mozna dostac??
      • hotally Re: szampony Klorane z apteki 30.01.10, 23:42
        chyba nie jest dostepny w PL
        • black_magic_women Re: szampony Klorane z apteki 31.01.10, 10:31
          Może zmienili forumułę,bo po łazience jeszcze sie wala niedokończona buteleczka
          szamponu,chyba z bawełną.Tragedia.Włosy wyglądają po nim jak matowa,szara ścierka:(
          • jarka63 Re: szampony Klorane z apteki 31.01.10, 19:42
            Moje włosy właśnie tak wyglądają po każdym szamponie bez SLS-ów.
    • zettrzy Re: szampony Klorane z apteki 01.02.10, 14:45
      znam jedynie szampony Klorane z normalnej drogerii, wiec nie wiem
      czy sa jakies specjalne z apteki; uzywalam kiedys rumiankowy, ale
      nie byl nadzwyczajny, wlasciwie poza cena niczym sie nie roznil od
      szamponow z marketu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka