ka80 04.02.10, 14:41 Szukam dobrego chirurga plastycznego z Wrocławia. Najlepiej specjalizującego się w nosach, który przy okazji korekty zrobił by mi przegrodę. Może polecicie mi kogoś, albo odradzicie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonagos Re: chirurg plastyk-Wrocław 04.02.10, 21:40 Jeżeli chirurg plastyczny to tylko Polanica Zdrój. Wygoogluj:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re: chirurg plastyk-Wrocław 04.02.10, 21:43 albo zadaj pytanie na forum forum.gazeta.pl/forum/f,790,Zdrowie_lekarze.html Odpowiedz Link Zgłoś
jowunia Re: chirurg plastyk-Wrocław 07.02.10, 20:01 Ja kupę lat chcialam zrobic operacje nosa,ale nie mialam poprostu funduszy,teraz je mam i juz operacji nie chce. Kazdy mi ja odradzal.Przyzwyczailam sie juz do "greckiego profilu" i znajomi rowniez.Dodaje mi wyrazu.Zastanow sie czy oby na pewno ta operacja jest Ci potrzebna,czy nie stracisz swojego wyrazu... W razie co mam rewelacyjnego chirurga w Łodzi. Moje gg 3521797 jesli chcialabys pogadac. Odpowiedz Link Zgłoś