Dodaj do ulubionych

Oceanic - podklad

11.02.04, 20:51
Napiszcie prosze czy kolor 1 - kosc sloniowa jest bardzo jasny. Zastanawiam
sie czy zamowic go na esentii ale nie wiem czy kolor bedzie dobry. Moze
ktoras z was ma porownanie z Air Wear 15 light beige lub z podkladem
antybakteryjnym bielendy, kolor 1. Dla mnie oba sa niestety za ciemne.
Obserwuj wątek
    • envi Re: Oceanic - podklad 11.02.04, 21:37
      jest raczej ciemny.próbowałam na skórze w GC.jesli masz bardzo jasną buzie to
      nie polecam.
    • utalia Re: Oceanic - podklad 11.02.04, 23:34
      Kosc sloniowa nie jest taka sloniowa. Ja rowniez zamowilam ten podklad w
      esentii i wybralam kolor miod. Jest niezbyt ladny bo odrobine za zolty. A
      dzisiaj w sklepie widzialam tester wlasnie kosci sloniowej i jest naprawde
      bardzo ladny ale nazwalabym go raczej naturalny, jasny. Kupilam go bo mysle, ze
      jest lepszy od miodu. Zawsze moge zmieszac je razem wyjdzie nowy kolor.
    • roxi_hart Re: Oceanic - podklad 12.02.04, 09:12
      Ja mam jsna karnacje ale po trzech seansach w solarium. Nawet najjasniejszy kolor tego podkladu jest dla mnie za ciemny - poprosilam o probke w sklepie. Najlepiej tez tak zrob i wtedy sie przekonasz.
    • colleen_1 Jasne podklady 12.02.04, 17:03
      Bylam dzis w sklepie obejrzec ten podklad i rzeczywiscie jest za ciemny :(.
      Poza tym kolor wydal mi sie jakis taki rozowawy. Nigdy nie uwazalam ze mam
      jakas bardzo jasna skore a juz kolejny raz nie ma dla mnie odciena podkladu.
      A przyznam ze napalilam sie na ten podklad bo w opisie mial ze nadaje sie do
      skory atopowej.

Moze wiecie jakie firmy produkuja jasniejsze podklady? Podobno Lumene i Isa
      Dora maja jasne ale moze jeszcze jakies firmy? I jak to jest z jakoscia
      podkladow z tych firm?
      I jeszcze jedno. Czy ktoras z was wyprobowala juz nowy kolor podkladu Vichy?
      Czy jest bardzo jasny?
      • roxi_hart Re: Jasne podklady 12.02.04, 17:08
        Nowy kolor Vichy jest bardzo jasny(testowalam probke tego matujacego), w sam raz do jasnej karnacji. Kiedys mialam Vichy taki dajacy satynowe wykonczenie i pomimo ze nie byl taki jasny ladnie stapial sie ze skora i jako jeden z niewielu nie powodowal uczulenia na mojej buzi.
        ja niestety ciagle poszukuje idealnego podkladu:)
        A probowalas nowy Max Factor?
        • colleen_1 Re: Jasne podklady 12.02.04, 17:17
          Mialam kiedys Vichy Ivory matujacy. Byl ok na lato ale w inne pory roku
          zdecydowanie za ciemny. I musze przyznac ze go lubilam wiec moze skusze sie na
          ten jasniutki jesli odcien bedzie ok. Poszukam probki.

A Max Factora nie probowalam.
          • Gość: isa Re: Jasne podklady IP: *.artcom.pl / *.b.jawnet.pl 12.02.04, 17:42
            Ja mam nawilżający podkład Vichy (Ivory), jasna cerę i dla mnie jest ok. Stapia
            się z twarzą i jest idealny dla nas - problemowców skórnych ;)
      • Gość: K. Re: Jasne podklady IP: *.mtvk.pl 12.02.04, 17:32
        Nowy odcien Vichy jest dosc jasny, ale w porownaniu z 15-tka Loreala- jednak
        odrobine ciemniejszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka