helga22 11.02.10, 11:16 czy ktos wie ile kosztuje oryginalna woda perfumowana la costa? która jest najładniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helga22 Re: perfumy 11.02.10, 15:21 o tak ale nie powącham chciałam wiedzieć też która jest ładna Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: perfumy 11.02.10, 15:42 wszystko zalezy od tego gdzie zakupisz, ceny sa rozne, w superpharm sa bardzo fajne obnizki i wode kupisz juz za ok 100 zł..co do zapachów to nie jestem w stanie okreslic ktore sa fajne gdyz akurat nie uzywam nic z tej marki..raz tylko przetestowałam Lacoste Pink, ale jest to typowy landrynkowy zapach, kojarzacy mi sie z tymi wszystkimi smierdziuchami podrobkowymi, banalny...popatrz sobie na dany zapach od strony tzw składników, nie wiem co lubisz- czy slodkie czy bardziej z pazurem, wtedy mozesz isc do np sephory i powachac Odpowiedz Link Zgłoś
greka_marta Re: perfumy 11.02.10, 17:35 ja osobiście nie znoszę tego różowego. jest bardzo landrynkowy. a dlaczego koniecznie la costa? Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: perfumy 13.02.10, 18:38 chodzi mi o to żeby ten zapach był świeży ale trwały zarazem. słodkich nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: perfumy 14.02.10, 21:07 Nie ma czegos takiego jak la costa. Jest Lacoste. Kiepskie i oklepane zapachy, bardzo często podrabiane. Odpowiedz Link Zgłoś
laurah Re: perfumy 16.02.10, 19:32 Najbardziej mi się podoba Lacoste Touch of pink. Odpowiedz Link Zgłoś