naattkka20 27.02.10, 08:37 Czy któraś z was stosowała? Czy podczas stosowania, przy utracie wagi, bardzo zmniejszają się piersi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: olimp therm line -odchudzanie? 17.03.10, 22:59 preparat nie jest zbyt wiele wart, lepiej zmienić nawyki żywieniowe i trzymać się ich trwale. Piersi - to kwestia indywidualna w kwestii chudnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
hurry_up Re: olimp therm line -odchudzanie? 19.03.10, 18:08 therm line mi akurat nie pomógł, nie wiem jak innym, pewnie coś w moim organizmie zniwelowało jakieś składniki w tym leku. jestem zwolenniczką bardziej naturalnych preparatów. Koleżanka stosowała slimlook jakoś tak i bardzo schudła, ja stosuje chitinin na razie od kilku dni nie widać jeszcze jakiś zmian na pasku ale napewno czuję się o wiele lepiej, może te preparaty wcale nie mają na celu wyszczuplenie tylko poprawienie humoru i tyle hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: olimp therm line -odchudzanie? 19.03.10, 18:37 Te preparaty mają na celu wyciągnięcie pieniędzy od naiwnych ludzi, którzy myślą że takie specyfik ich odchudzi. Odpowiedz Link Zgłoś