Gość: Inga IP: *.acn.waw.pl 25.02.04, 13:12 Czy któraś z was już jeździła tym rowerkiem, od dłuższego czasu przymierzam się do wykupienia serii zabiegów, ale może to nic nie warte? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
setorika Re: Hipoxi trainer 25.02.04, 13:31 Moja koleżanka była, nie jest zachwycona, twierdzi,że lepsze efekty dają pasy z pradem, zapomniałam jak sie to fachowo nazywa. Przymierzam sie jednak do tego, ajk będę wracać do formy po stanie błogosławionym ;) + dieta + sauna + gimnastyka + kosmetyki ujedrniajace, wtedy zobaczymy. Jestem zdania, że każde ciało jest inne i inaczej reaguje na wszelkiego rodzaju bodźce. Zapytaj, czy nie maja zabiegu próbnego, może sie przeciez okazać, że źle znosisz kapsułę i jej cisnienie. U mnie mozna iść na zabieg próbny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Hipoxi trainer IP: *.unimedia.pl 25.02.04, 22:46 Raz spróbowałam, ale uważam że to raczej wyrzucenie pieniędzy w błoto. Lepiej zainwestowac w karnet do klubu fitness lub na siłownię, ewentualnie kupić samemu jakiś sprzęt do treningu w domu. Jeśli masz ochotę spróbować to śmialo, ale wydaje mi się że również będziesz miała podobne zdanie gdy spróbujesz. Naprawdę, można taniej i łatwiej zrzucic zbędne kilogramy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś