kochanica_szatana 03.05.10, 14:03 kupilam ostatnio zel z peelingiem przeciw zaskornikom i tonik. stosuje juz tydzien, a stan mojej cery strasznie sie pogorszyl. to normalna reakcja na oczyszczanie czy ta seria to totalna porazka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek2007 Re: loreal pure zone 03.05.10, 16:48 Witam! Jakiś czas temu też kupiłam taki zestaw. Po dwóch tygodniach wylądowałam u dermatologa, który definitywnie zabronił mi używania tych specyfików. Zamiast pomagać wzmagają problemy. Do cery z problemami nie można stosować preparatów zawierających alkohol. A pure zone niestety go zawiera. Na Twoim miejscu odstawiłabym to i poszukała czegoś łagodniejszego. Obecnie stosuje tylko łagodne preparaty z apteki. Po drogeryjnych momentalnie mam masakrę na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_devil Re: loreal pure zone 07.05.10, 16:15 używałam tych kosmetyków, efekty zerowe daruj sobie drogeryjne wynalazki oosobiście mogę polecić kosmetyki AA sprzedawane w aptekach Odpowiedz Link Zgłoś