Dodaj do ulubionych

Klinika Melilot

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 23:20
Czy ktoras z was ma moze blizsze informacje na temat tej kliniki. Chodzi mi
oczywiscie o chirurgie plastyczna. Moze wiecie rowniez cos o dr. Noszczyk?
Moze znacie kogos kto poddal sie operacji plastycznej, (niekoniecznie w
Melilocie) i chcialby podzielic sie info na ten temat?

Z gory dziekuje i pozdrawiam :)

Magd.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Klinika Melilot IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 23:26
      Noszczyk( jeżeli mówimy o córce prof. Noszczyka) pracuje w Erisie na Puławskiej
      i jest bardzo dobra!
    • martucha1 Re: Klinika Melilot 19.02.02, 08:36
      na formum Zdrowie jest wątek chyba "operacja powiększenia biustu" albo podobnie
      pozdr
      • Gość: Helena Re: Klinika Melilot IP: *.waw.cdp.pl 19.02.02, 09:52
        Wszelka chirurgie kosmetyczna odradzam z calego serca, po doswiadczeniach
        wlasnych. Potworny bol, cierpienie, zsinienia, wylewy, wenflony, rurki, miliony
        mozliwych powiklan i jeszcze jedno - zaden chrurg nie jest cudotworca. Efekt
        moze byc rozczarowujacy, to chrurgia a nie magia.
        Pozdrawiam
        H.
        • Gość: Kaska Re: Klinika Melilot IP: *.14.wu-wien.teleweb.at 19.02.02, 10:23
          A ja polecam, tylko trzeba znalezc odpowiedniego chirurga ktory ma wielo-
          wieloletnia praktyke, najlepiej taki po 50-ce. W Polsce trzeba bardzo uwazac,
          nie wszyscy maja jeszcze odpowiednie przyrzady. Ja bylam operowana 7 miesiecy
          temu we Wiedniu, biust i odsysalam troche tluszczyku z ud. Jestem bardzo,
          bardzo zadowolona. Zadnych powiklan, zadnych problemow, bol wprawdzie byl
          okropny ale oplacalo sie. Jedynym minusem z odsysaniem tluszczu jest to, ze z
          tamtad gdzie zostal odsysany nie odlozy sie wiecej. Przed OP mialam plaski
          brzuszek, potem gdy uda byly super szczuple jadlam troche za duzo rzeczy z
          duzo zawartoscia tluszczu. Teraz mam maly brzuszek, spruboje go zwalczyc
          sportem, jak sie nie uda to w marcu juz mam termin na odsysanie brzuszka, on
          jest minimalny i to kosztuje niewiele a mi przeszkadza. Tylko jak odsysam
          jeszcze brzuszek to gdzie mi sie podzieje tluszcz, jeszcze sie zastanawiam,
          teraz ostro cwicze. Pozdrowienia, pod tym adresem mozesz sobie wiecej
          poczytac, forum o operacjach plastycznych w jez.polskim.
          users.nethit.pl/forum/forum/cialo/
    • Gość: angie Re: Klinika Melilot IP: 62.29.133.* 19.02.02, 11:44
      Ja dwukrotnie miałam operację plastyczną nosa, a znam osobiście kilku
      chirurgów. Chętnie podzielę się wrażeniami.Pozdrawiam
      • Gość: magdalen Re: Klinika Melilot IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 11:51
        Angie, wlasnie nad tym sie zastanawialam ;) Kto cie operowal i gdzie? Czy
        wszystko, a zwlaszcza nowy nosek, bylo zgodne z twoimi oczekiwaniami?

Pozdrawiam serdecznie i dziekuje wam za komentarze :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka