Dodaj do ulubionych

Kolagen Transdermalny

09.03.04, 20:49
Cześć, właśnie dostałem broszurkę odnośnie w/w produktu. Tak oto piszą o nim
na swojej stronie: "REWOLUCJA w nowoczesnej kosmetologii:KOLAGEN TRANSDERMALNY
Niezwykle skuteczny preparat antyzmarszczkowy i odmładzający", na tej stronie
www.collagen.pl. Jeżeli byście były zainteresowane tym produktem, to proszę o
kontakt drogą elektroniczną. Dodam jeszcze, że mieszkam w Warszawie pewnie
najlepiej byłoby, gdyby potencjalni kupcy byli również z tego miasta.
Pozdrawiam.

Obserwuj wątek
    • 1szylider Nie wierzę w rewolucje... 10.03.04, 04:18
      mario_m1 napisał:

> Cześć, właśnie dostałem broszurkę odnośnie w/w produktu. Tak oto piszą o nim
      > na swojej stronie: "REWOLUCJA w nowoczesnej kosmetologii:KOLAGEN TRANSDERMALNY
      > Niezwykle skuteczny preparat antyzmarszczkowy i odmładzający", na tej stronie
      > www.collagen.pl. Jeżeli byście były zainteresowane tym produktem, to proszę o
      > kontakt drogą elektroniczną. Dodam jeszcze, że mieszkam w Warszawie pewnie
      > najlepiej byłoby, gdyby potencjalni kupcy byli również z tego miasta.
      > Pozdrawiam.
      >

Witam!

A tym bardziej na bazie kolagenu.

Przeciez to stara i dobrze znany wszystkim substancja...

Ten post wygląda mi na kolejna nachalna akwizycje.

Chcesz więcej, klinij tu:MLM, biznes po godzinach...  Katalog Oriflame
      Pozdrawiam i zapraszam!
    • Gość: justa Re: Kolagen Transdermalny IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 09:55
      mario, mam do Ciebie kilka pytań. po pierwsze, na stronie internetowej jest
      podany adres wyłącznego dystrybutora na Polskę i jest to adres w Gdyni. skąd
      więc Ty masz te preparaty, czy od tego dystrybutora? zatem wnioskuję, że
      bezpośrednio u dystrybutora kupię je taniej. po drugie, jaka jest cena tych
      preparatów, czy mógłbyś podać szczegółowo za każdą wielkość opakowania? ile
      kosztują one u Ciebie, a ile u dystrybutora? chcę porównać, gdyż w Sopocie jest
      firma, która ma podobno patent na produkcję kolagenu ze skór ryb i tam 100 ml
      kosztuje ok. 200 zł.

przy okazji mam pytanie do Justy, czy Twoim zdaniem stosowanie kolagenu
      zewnętrznie lub wewnętrznie może mieć wpływ na spłycenie rozstępów? słyszałam
      od jakiegoś dermatologa opinię, że nie wolno przyjmować tabletek z kolagenu,
      gdyż to jedynie niszczy wątrobę, a do skóry przenika w b. niewielkim stopniu. a
      jeśli nie kolagen na rozstępy (stare, blade), to co? może masz coś sprawdzonego?
      • Gość: do Justy - c.d. Re: Kolagen Transdermalny IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 10:39
        i jeszcze mam pytanie, czy na poprawę stanu takich rozstępów Twoim zdaniem może
        mieć wpływ wit. A+E. jeśli tak, to czy jest dostępna jedynie jako Capivit? i
        który sugerujesz, ten zwykły czy Forte? Forte niby jest dla osób w nieco
        starszym wieku, ale może jako kuracja na rozstępy byłby dobry.
      • Gość: mario_m1 Re: Kolagen Transdermalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 14:22
        Cześć, już odpowiadam na Twoje pytania. Pewnie jest to ten sam produkt co
        widziałas w Sopocie, gdyż firma pochodzi z Gdyni i pewnie tam szybciej sie to
        pokazało. Ceny za produkty szacują się od:
        1. do twazry i dekoltu 30ml 129,90zl; za 100ml 249 zł
        2. do całego ciała 100ml 199zł
        3. do włosów i paznokci 100ml 129,90zł
        Bezpośrednio u producenta nie kupisz tych preparatów gdyż nie zajmuje sie on
        ich sprzedaża, od tego są przedstawiciele. Więc widzisz, że zakup tego produktu
        jest możliwy tylko przez przedstawiciela.

do 1szylider "Ten post wygląda mi na kolejna nachalna akwizycje"
        nie jest to żadna nachalna akwizycja, gdyż nie zmuszam tu nikogo do zakupu tego
        preparatu, ale widocznie według Ciebie akwizycją można nazwać nawet witryne
        sklepową reklamującą jakis produkt, a co dopiero post w necie
        pozdrawiam
        • Gość: justa Re: Kolagen Transdermalny IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 14:34
          mario, dzięki za informacje, a 1szyliderem się nie przejmuj, z akwizycji to
          raczej on jest znany na tym forum ;)

no i nadal czekam na fachową opinię Justy :)
          • Gość: mario_m1 Re: Kolagen Transdermalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 14:40
            dzięki
      • justy1 Re: Kolagen Transdermalny 11.03.04, 16:04
        > czy Twoim zdaniem stosowanie kolagenu
        > zewnętrznie lub wewnętrznie może mieć wpływ na spłycenie rozstępów?
        nie

> słyszałam
        > od jakiegoś dermatologa opinię, że nie wolno przyjmować tabletek z kolagenu,
        > gdyż to jedynie niszczy wątrobę, a do skóry przenika w b. niewielkim stopniu.
        kolagen to białko- w zołądku jest trawiony i rozkładany na aminkowasy- takie
        same jak np. z posiłków. natomiast duża podaż białka (np. w tabletkach z
        kolagenem) może obciażać nerki

> jeśli nie kolagen na rozstępy (stare, blade), to co? może masz coś
        sprawdzonego

rozstępy to "rozerwana skóra", rodzaj blizny. tu nie ma cudownych środków.
        najlepsze efekty daje różnego rodzaju złuszczanie- laser, kwasy.
        • Gość: justa Re: Kolagen Transdermalny IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 16:11
          justy, dzięki za iodpowiedź. wiem, że złuszczanie... ale to niestety nie na
          moją kieszeń :( a ze smarowideł coś w ogóle byś poleciła? może słyszałaś, które
          są w miarę skuteczne albo przynajmniej jakie składniki powinny zawierać?
          • justy1 Re: Kolagen Transdermalny 11.03.04, 16:16
            masaz+ np. kosmetyki rilastil, witamina e, "kremy na blizny"
            • Gość: justa Re: Kolagen Transdermalny IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 16:46
              wielkie dzięki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka